Fuckable
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5
- Πόντοι
- 11
Nαι ομολογω οτι εκανα λιγο bragging παραπανω, μονο κ μονο για να δειξω [size=12pt]τη δυναμη της φωνης της χαμενης[/size]
ακριβώς ετσι
Nαι ομολογω οτι εκανα λιγο bragging παραπανω, μονο κ μονο για να δειξω [size=12pt]τη δυναμη της φωνης της χαμενης[/size]
Γιατί δεν απαντάς ρε μαλακοπίτουρα; Είσαι Σουηδός;Εσυ δεν τρως φαπες απο την ΤΡΟΙΚΑ με τις μαλακισμενες αντιληψεις που ειχες τοσα χρονια?
τι καθεσαι και λες σε αλλους μαλακιες λοιπον? Αμα δεν ησουν μαλακας σαν αυτους που κραζεις
ουτε εσυ θα τις ετρωγες. Ρεμπεσκε.
Εσυ δηλαδη σε τι διαφερεις σε αυτο απο ολους τους ελληνες ?Εσυ δεν τρως φαπες απο την ΤΡΟΙΚΑ με τις μαλακισμενες αντιληψεις που ειχες τοσα χρονια?
τι καθεσαι και λες σε αλλους μαλακιες λοιπον? Αμα δεν ησουν μαλακας σαν αυτους που κραζεις
ουτε εσυ θα τις ετρωγες. Ρεμπεσκε.
Γιατί δεν απαντάς ρε μαλακοπίτουρα; Είσαι Σουηδός;
Δεν έχεις πάει ούτε φαντάρος και μιλάς κιόλας - σκατομαλάκα.
δεν με ενδιαφέρει αν είναι Κύπριος ή Έλληναςο κακογιάννης είναι κύπριος.
ο κακογιάννης έχει κάνει ένα απο τα πιο πλήρη ντοκυμαντέρ για τον Αττίλα το 74.....
παίζει να τον ξέρουν εν ελλάδι λιγότεροι απο όσους ξέρουν τον αντονι κουίν.
ούτε το σκουλίκι έχει δει το ντοκυμαντέρ του.
γιατί τώρα αυτό που θα κάνει θα είναι φανταρηλίκι;;Γιατί δεν απαντάς ρε μαλακοπίτουρα; Είσαι Σουηδός;
Δεν έχεις πάει ούτε φαντάρος και μιλάς κιόλας - σκατομαλάκα.
ο κακογιάννης είναι κύπριος.
ο κακογιάννης έχει κάνει ένα απο τα πιο πλήρη ντοκυμαντέρ για τον Αττίλα το 74.....
παίζει να τον ξέρουν εν ελλάδι λιγότεροι απο όσους ξέρουν τον αντονι κουίν.
ούτε το σκουλίκι έχει δει το ντοκυμαντέρ του.
Είναι ξεχωριστός αυτός,ο ''εκλεκτός''.μαρεσει ρε μπολντ που αναφερεσαι σε β ενικο-πληθυντικο για τους ελληνες και οτι καλα την παθανε απο την τροικα λες και εσυ δεν ζεις στην Ελλαδα,δεν εισαι ελληνας ας πουμε..
Εχει διαφορα ρε συ..... ειναι LINUXαςμαρεσει ρε μπολντ που αναφερεσαι σε β ενικο-πληθυντικο για τους ελληνες και οτι καλα την παθανε απο την τροικα λες και εσυ δεν ζεις στην Ελλαδα,δεν εισαι ελληνας ας πουμε..
Να ανοίξεις λεξικό,άντε πια,όλοι όλα έτοιμα τα θέλετε χωρίς κούραση!!!!ΤΕΛΙΚΑ θα μου πει κανεις ?
Τι σημαινει Λουμπινα και τι Ρεμπεσκος ?
Κύριὲ μου...
Λάβατε ὑπ' ὄψιν σας ὅτι ὅσοι δὲν ἔχουσι φυλλομετρήσει τὴν Μεγάλην Σοβιετικὴν Ἐγκυκλοπαίδειαν ἤ τὰ διάφορα φυλλάδια τῶν ἐκδόσεων Ἀναγνωστίδη δὲν εἶναι ἀπαραιτήτως ἀμόρφωτοι.
Τι είναι αυτές οι εκδόσεις Αναγνωστίδη τύπε; Δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου
Το θεμα ειναι να εχεις και τετοια .....παρτε τα αρχιδια μου ομαδικως και αντε γεια.
ΚΟμπλεξικοι !!!!
τεμπελης μαν .....Να ανοίξεις λεξικό,άντε πια,όλοι όλα έτοιμα τα θέλετε χωρίς κούραση!!!!