Νέα

Peter North - ο άνθρωπος χύσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Donkey Kong

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Με την Lea De Mae-A sight to see

7453238b9272027ff08fc404feeb69f665f3cb3.jpg

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Ας το δούμε πιο πρακτικά το θέμα...

Ο άνθρωπος δοκίμασε όλες τις "πλευρές" του έρωτα
και αποφάσισε να αφιερωθεί σε μία και μοναδική...

Πάντως καμία από τις γυναίκες που έχει χύσει δεν είχε
πρόβλημα που τον έπαιρνε παλιότερα...

Donkey Kong

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ελα μωρε πως κάνετε έτσι.Ενα ρόλο έπαιζε άνθρωπος.Οπως οι γκόμενες που βλέπουμε σε λεσβιακές περιπτύξεις.Σιγά μην είναι λεσβίες όσες βλέπουμε.

ssavass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ελα μωρε πως κάνετε έτσι.Ενα ρόλο έπαιζε άνθρωπος.Οπως οι γκόμενες που βλέπουμε σε λεσβιακές περιπτύξεις.Σιγά μην είναι λεσβίες όσες βλέπουμε.
ειναι σ ενα χωριο ενας παππους 72 χρονων που το παιζει γαμήκουλας.
οποτε παει στο καφενειο του χωριου, οπου παρεπιπτοντως σκανε και 15-17χρονα πινοντας πορτοκαλαδες και τους πρωτους τους φραπεδες, τους μιλαει (και οχι μονο στους πιτσιρικαδες) για το ποσο γαμιας ειναι ακομη και στα 72 του.
ολοι τον κοροιδευουν και παντα τους προκαλει οτι μπορει να γαμησει ακομη και 20 γκομενες στη σειρα χωρις διαλλειμα.
καποια μερα που λειπει ο παππους, συννενοουνται ολοι σχεδον οι χωριανοι και βαζουν ρεφενε να φερουν 20 πιτσιρικες βιζιτες για να του κανουν πλακα.

πραγματι μετα απο μερικες μερες σκαει ο παππους στον καφενε και αρχιζει το δουλεμα.
πεφτουν υποχθονια και τα τηλεφωνα και σε 2-3 ωρες σκανε εξω απ το καφενειο 6-7 αυτοκινητα και κατεβαινουν τα 20 γκομενακια.
μπαινουν στο καφενειο και αρχιζει το παρτυ...

- ελα παππου, στις φεραμε. θα τις γαμησεις ΟΛΕΣ ??????? εισαι σιγουρος ????????
- εννοειται ρε μπουμπουνες, τι ειμαι εγω ? σαν τα μουτρα σας ???
- τι λες ρε παππου ? πας καλα ? ελα ενταξει, κοψε την πλακα, και τις διωχνουμε...
- αμα τις διωξετε ειστε κοτες !!!!!!!!!! βαλτε τες σκυφτές στη σειρα, ξεβρακωστε τες και πες τους να περιμενουν κανα 10λεπτο να ''φτιαχτω''...

τις βαζουν λοιπον σκυφτές στη σειρα και τις 20, τις ξεβρακωνουν και περιμενουν τον παππου για να σκασουν στα γελια και στην καζουρα.

ερχεται λοιπον ο παππους απ το w.c. που ειχε παει με κατεβασμενο παντελονι και με μια υποψια στυσης, παει στην πρωτη αριστερα, της τον βαζει, κανει μια δυο ''σπρωξιές'', τον βγαζει, παει στη δευτερη, της τον βαζει, ριχνει μια δυο ''σπρωξιές'' και με λιγα λογια το κανει αυτο και στις 20 μεσα σε 2-3 λεπτα...

σηκωνει το βρακι και το παντελονι του, παει καθεται στο τραπεζι του, αναβει τσιγαρο και αναφωνει με υφος γεματο περηφανεια...

- ειδατε ρε ακαματηδες που δε με πιστευατε ?????? τις καθαρισα ΚΑΙ ΤΙΣ 20 !!!!!!!!

αρχιζει η καζουρα, τα πειραγματα εκατερωθεν, επικρατει φασαρια στον καφενε, ωσπου ο πιο μαγκακος 16χρονος πετιεται σε μια στιγμη ησυχιας και πιανει κουβεντα με τον παππου...

- καλα ρε παππου, μας δουλευεις ? τι πραματα ειναι αυτα ? θεωρεις οτι τις γαμησες και τις 20 ? πως ???????? μια που τους τον εβαλες, τις εσπρωξες 1-2 φορες και μια που τους τον εβγαλες ?
- δηλαδη αγορι μου αυτο κατα τη γνωμη σου δεν πιανεται για γαμησι ???????
- οχι βεβαια ρε παππου !!!!!!!!!!! ειναι δυνατον ?????
- ωραια αγορι μου, μη μου αγχωνεσαι... στησου κι εσυ να στον βαλω και να σου πεταξω 1-2 σπρωξιες και μετα αντε να πεισεις ολους τους αλλους οτι δεν εισαι πουστης αφου αυτο δε μετραει για γαμησι...  :P

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Φίλε Donkey μήπως μπορείς να ανεβάσεις το βίντεο με την Niki Belucci ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom