Νέα

Peter North - ο άνθρωπος χύσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
τι ετρωγε ο πουστης? :cheesy:

Πουτσες!  :grin:

mattramsey6.jpg

mattramsey2.jpg

0001303blog.jpg

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αυτος φιλε ο peter north ειναι οντως παρα πολυ καλος,δεν ειναι απο τους τυπους που πηδανε ψυχρα αλλα εχει και κατι πιο ερωτικο και ζεστο στο πηδημα του
τον rocco siffredi επισης δεν τον ηξερα μιας που δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με το σπορ αλλα βλεποντας σκηνες του μου αρεσε επισης
και οι δυο πηδανε τις  γυναικες με τον τροπο που θα ηθελα να τις πηδηξω και εγω,τους αρεσει τωρα που το λεω για να γινω πιο συγκεκριμενος η επαφη των κορμιων μεταξυ αυτων και των γυναικων παρτενερ τους και οχι το πηδημα με αποσταση,γι αυτο συχνα προτιμουν στασεις που τους δινεται αυτη η δυνατοτητα,δηλ η επαφη των κορμιων
γι αυτο ακριβως τον λογο απο τις γυναικες μου αρεσουν φοβερα η terra patrik και η sylvia saint που ειναι πολυ ερωτικες και αισθησιακες
Υ.Γ Τωρα για τις gay ταινιες ενταξει η αληθεια ειναι οτι με στενοχωρουν αρκετα αλλα εγω θα ηθελα να σταθω περισσοτερο στην τεχνικη του ως αντρας πορνοσταρ που την βρισκω εξαιρετικη

Donkey Kong

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδια,το θέμα μας είναι Peter North- ο ανθρωπος χύσιμο.Οχι ο ανθρωπος που απο gay εγινε γαμιάς.Μην τα μπερδεύουμε.Εκτος και αν προτιμάτε να επικεκτρώσουμε σε εκείνο ειδικά το σημείο και να παραβλέψουμε ολα τα άλλα.Προφανώς και ο ίδιος θα έχει ξεχάσει εκείνη του τη δραστηριότητα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
με κανενα mlf εχεις? αν εχεις βαλτο..ο speed θα ξεχασει οτι ο peter τον επαιρνε και θα στον βγαλει αντρακλα!!!

Donkey Kong

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οσοι στέλνουν PM και ζητούν επίμονα να βάλω gay videos με τον Peter North τους ενημερώνω πως δεν έχω.Ρε τι πάθαμε!! Εχει μεγάλη ζήτηση τελικά σε ρόλο gay o Peter.Που να το φανταζόταν κανείς!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
με κανενα mlf εχεις? αν εχεις βαλτο..ο speed θα ξεχασει οτι ο peter τον επαιρνε και θα στον βγαλει αντρακλα!!!

Αχαχαχα!
Θα τα ξεχασω ολα λεμε!

Μεσα σε μια πορνοστιγμη!  :2funny: :2funny: :2funny:

Donkey Kong

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αχαχαχα!
Θα τα ξεχασω ολα λεμε!

Μεσα σε μια πορνοστιγμη!  :2funny: :2funny: :2funny:

Κατι θα βρούμε τότε.Υπομονή να τελειώσω πρώτα με τα ωραία γκομενάκια και μετά θα περάσω και στις πιο "σιτεμένες".Αν και εδώ που τα λέμε,τα περισσότερα απο αυτα τα γκομενάκια που έχει πηδήξει ο Peter,σήμερα είναι στα αζήτητα.

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Οσοι στέλνουν PM και ζητούν επίμονα να βάλω gay videos με τον Peter North τους ενημερώνω πως δεν έχω.

Ρε τι πάθαμε!! Εχει μεγάλη ζήτηση τελικά σε ρόλο gay o Peter.Που να το φανταζόταν κανείς!!
Έχει όμως αυτός που ξεκίνησε το thread. ;)

Φυσικό είναι ρε - να χύνει γκόμενες τον έχουν δει άπειρες φορές... από πίσω και πιο μαλακά όμως, :grin: αρκετοί το έμαθαν αυτές τις μέρες. :rolleyes:

Donkey Kong

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Έχει όμως αυτός που ξεκίνησε το thread. ;)

Φυσικό είναι ρε - να χύνει γκόμενες τον έχουν δει άπειρες φορές... από πίσω και πιο μαλακά όμως, :grin: αρκετοί το έμαθαν αυτές τις μέρες. :rolleyes:

Δηλαδή μου λες οτι απο περιέργεια θέλουν να δουν εκείνα τα video? Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να  θέλουν να αντιγράψουν την τεχνική του . :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom