Νέα

Pet Shop Boys

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ENTEPO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γουστάρετε τους Pet Shop Boys?

• Ναι, είναι η αγαπημένη μου μπάντα.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καλοί είναι μωρέ.

• Έτσι κι έτσι, είναι μέτριο συγκρότημα.

• Όχι, γιατί είμαι σκυλάς.

• Όχι, γιατί αυτούς τους ακούνε μόνο ομοφυλόφιλοι!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μουνιτσα μη μιλας μου γκρεμισες το σπιτικο εσυ!!!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
biteme για σενα θα τροχισω τους χαυλιοδοντες μου αμα λαχει να γινω ο βαμπιρης που ζητας!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
θα κανεις τετοια θυσιαααααααα για μενα?

χμμ... καντην κ αμα μ αρεσεις θα γινεις ο βαμπιρας μου...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ετσι............ο αντρας ο σωστος ο προστυχος...........τα σεβη μου στρατηγε μουυυυυυυυυυ :grin:

ρε σταματα με το καγκουρας νιωθω ασχημα.........χαχαχαχαχα

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
οριστε εφτιαξα χαμογελο της colgate  :grin:

να γινω ο βαμπιρας σου τωρα μοναδικη μου αγαπη?

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ετσι............ο αντρας ο σωστος ο προστυχος...........τα σεβη μου στρατηγε μουυυυυυυυυυ :grin:

ρε σταματα με το καγκουρας νιωθω ασχημα.........χαχαχαχαχα

Γιατί βρε πουλάκι μου νιώθεις άσχημα;;;;

Τώρα βρε Μνίτσα αν ο άντρας δεν έχει και λίγη τρίχα, έ πως λέμε, τί σκ.. άτρας είναι;;;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι παιδι μου εγω ειμαι υπερ της τριχας με μετρο.........δεν ειπαμε να γινει και αδερφη.......αλλα οχι και γαλονια..........λοοοοολ

ε νιωθω ασχημα γιατι με δουλευεις με τον καγουρα και τον κοτσαρεις διαρκως.....πφφφφφφφ.......κοροιδευεις το πλουσιο λεξιλογιο μου.......χαχαχα

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ναι παιδι μου εγω ειμαι υπερ της τριχας με μετρο.........δεν ειπαμε να γινει και αδερφη.......αλλα οχι και γαλονια..........λοοοοολ

ε νιωθω ασχημα γιατι με δουλευεις με τον καγουρα και τον κοτσαρεις διαρκως.....πφφφφφφφ.......κοροιδευεις το πλουσιο λεξιλογιο μου.......χαχαχα

Ο σωστός ανήρ πρέπει νά' χει γαλόνια βρε πουλάκι μου. :)
Εξάλλου βρε κουτούλη, υπάρχει άντρας με μέτρο;;;Ή είσαι ή ΔΕΝ...

Τώρα για το ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ, κοίταξε να το συνηθίσεις μέχρι να πετάξεις κάτι καλύτερο. :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ

Ξέρεις ποιός!!! :)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
κοψτε τις καγκουριες λεμε  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειχα πεταξει και το σφηνοπουτσακι καποια στιγμη που αρεσε σε καποιον αλλον........μπας και ησουν εσυ παλι??????

υπαρχει αντρας με μετρο πως δεν υπαρχει.........εχεις δει τι κυκλοφορει γυρω μας????πλεον εχουν πιο πολλα καλλυντικα απο εμας και βαζουν πιο πολυ ζελε και αφρο στο κεφαλι τους.......ελπιζω να μην επεκταθει η μοδα του σταιλινγκ και στο στερνο δε θα το αντεξω......

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
εγω πιτσα με το μετρο ξερω αντρα με το μετρο πρωτη φορα ακουω εκτος αν μιλαμε για το νικο ριζο! :idiot:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ειχα πεταξει και το σφηνοπουτσακι καποια στιγμη που αρεσε σε καποιον αλλον........μπας και ησουν εσυ παλι??????

υπαρχει αντρας με μετρο πως δεν υπαρχει.........εχεις δει τι κυκλοφορει γυρω μας????πλεον εχουν πιο πολλα καλλυντικα απο εμας και βαζουν πιο πολυ ζελε και αφρο στο κεφαλι τους.......ελπιζω να μην επεκταθει η μοδα του σταιλινγκ και στο στερνο δε θα το αντεξω......

Όχι δεν ήμουν και δε θα μου είχε αρέσει μί α τόσο κοινή έκφραση. Είσαι έξυπνη θα βρείς κάτι πιο πρωτότυπο, είμαι σίγουρος.
Προσπάθα λίγο.. :2funny: :2funny:

Ακριβώς επειδή ξέρω τι κυκλοφορεί γύρω σου λέω ο ανήρ πρέπει νά' χει γαλόνια. Εξάλλου μόνο τότε είσαι σίγουρη βρε κουτουλη. :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μμμμμμμμμ και ο φρεντι μερκιουρι ειχε τριχουλα βεβαια αλλα ηταν μπακστειτζ φαν.......δε θυμασαι τις αδερφες στη μεγαλη των μπατσων σχολη στο μπλου οιστερ?????παραμ παμ παμ παμ παμμμμμμμ........με την τριχα το μουστακι το μπερε και το πετσινο γιλεκο? (σαν τον τραγουδιστη των judas ενα πραμα...)

ασε που εχω ακουσει οτι το μουστακι ειναι ο φερετζες του πστη.......για τα γαλονια δεν εχω ακουσει κατι παντως.......χεχεχεχε

υ.γ. μερσι για το κομπλιμαν θα γραψω κατι εν καιρω......μου βγαινουν αυθορμητα καταλαβαινεις......

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μμμμμμμμμ και ο φρεντι μερκιουρι ειχε τριχουλα βεβαια αλλα ηταν μπακστειτζ φαν.......δε θυμασαι τις αδερφες στη μεγαλη των μπατσων σχολη στο μπλου οιστερ?????παραμ παμ παμ παμ παμμμμμμμ........με την τριχα το μουστακι το μπερε και το πετσινο γιλεκο? (σαν τον τραγουδιστη των judas ενα πραμα...)

ασε που εχω ακουσει οτι το μουστακι ειναι ο φερετζες του πστη.......για τα γαλονια δεν εχω ακουσει κατι παντως.......χεχεχεχε

υ.γ. μερσι για το κομπλιμαν θα γραψω κατι εν καιρω......μου βγαινουν αυθορμητα καταλαβαινεις......

Για τον Φρέντυ βρε πουλάκι μου έχεις δίκιο, αλλα για θυμήσου και ZZTop;;;;;
:grin:
Μόνο τους Blue Oyster Cult γνωρίζω μάτια μου  :)

ʼλλο το μυστάκιον και άλλο τα γαλόνια Μνίτσα :grin:

Μέχρι να σού' ρθουν χρυσό μου, έ θα κάνω υπομονή :( :( :( :(

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ  :)

Τα λέμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom