Πολύ καλό το θέμα. Οι έγκυες έχουν συνέχεια γκαυλες από τις ορμόνες που τρελαίνονται. Αλλά και πολλά άλλα θέματα... Ξαφνικές αλλαγές στην συμπεριφορά,νεύρα, τούς πιάνουν τα ψυχολογικά. Πάντως φίλε δεν σε τιμά ο τρόπος που σε χειρίστηκε η γκόμενά. Έπρεπε να της τον πετάξεις έξω την πρώτη φορά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Πέσιμο από έγκυο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα aetos56
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 135
- Εμφανίσεις 68K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Πιστεύω να μην χρεώθηκε για τις άλλες επαγγελματικές της υποθέσειςἐτσι μπράβο! βάλε φωτο να φαίνεται η γκαστρωμένη της κοιλίτσα!!!
καλό βόλι, φίλε!!!
περιμενε εως την επομενη εγκυμοσύνηΈρχεται στο γραφείο μου πελάτισσα η οποία, όπως μου είπε λίγο νωρίτερα η μητέρα της στο τηλέφωνο, είναι πέντε μηνών έγκυος και ήθελε να συζητήσουμε κάποια πράγματα.
Η πόρτα κλειδωμένη αυτές τις ημέρες λόγω κορωνοϊού, αλλά τη δέχτηκα κατ' εξαίρεση.
Με τη συγκεκριμένη κοπέλα πάντα ήμασταν διαχυτικοί, με αγκαλιές και σταυρωτά φιλιά όποτε ερχόταν στο γραφείο και υπήρχε "κάτι" στην ατμόσφαιρα, χωρίς όμως να έχει γίνει ούτε καν κίνηση ή υπαινιγμός για κάτι παραπάνω!
Έρχεται λοιπόν σήμερα (ξανθιά, όμορφη, ντυμένη με ροζ φόρμα, τύπου Barbie, ψιλοχαζούλα.. για να σας βάλω στο κλίμα), καθόμαστε και οι δύο στον καναπέ, συζητάμε αυτά που ήταν και όταν τελειώνουμε την επαγγελματική συζήτηση γίνεται το παρακάτω (κάνω μια περίληψη):
Εγώ: Μου είπε η μητέρα σου ότι περιμένεις και δεύτερο παιδάκι.
Αυτή: Ναι κοριτσάκι (σηκώνει τη μπλούζα και μου δείχνει τη κοιλίτσα της).
Εγώ: Μπορώ να τη χαϊδέψω?
Αυτή: Φυσικά!
Ξεκινάω λοιπόν να χαϊδεύω τη κοιλιά και μου λέει για το πώς πάει η εγκυμοσύνη της και κάποια στιγμή...
Αυτή: Μου λείπει πολύ όμως ο άντρας μου (ναυτικός), ειδικά αυτή τη περίοδο είμαι συνεχώς ξαναμμένη, για να καταλάβεις τώρα που μου χάιδεψες λίγο τη κοιλιά έγινα μούσκεμα!
Γουρλώνω τα μάτια και της λέω με κουτο(πονηρο) ύφος... Να σταματήσω ΑΜΈΣΩΣ! Και πάω να τραβήξω σιγά σιγά το χέρι μου από τη κοιλιά της.
Δαγκώνει τα χείλη της, πιάνει το χέρι μου και το βάζει στο μουνάκι της! Μούσκεμα όντως, παίζω με τη κλειτορίδα της, τη φιλάω στο λαιμό και με το άλλο χέρι μου τσιμπάω τη ρώγα της.
Μέσα σε δευτερόλεπτα έχυσε, φωνάζοντας από τη καύλα!
Σηκώνεται, με αγκαλιάζει, με φιλάει σταυρωτά και φεύγει ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΈΒΗ ΤΊΠΟΤΑ!
Εγώ από την άλλη έμεινα με τη ψωλή στο χέρι, γιατί όπως καταλαβαίνετε με καύλωσε απίστευτα η καριόλα!
Τι κάνω τώρα?
Υ.Γ. Αν δεν τη γαμήσω θα σκάσω!!!
NEW(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2020
- Like
- 624
- Πόντοι
- 81
Στέργιε η κιουρία έχει γεννήσει και 2ο παιδί κι εσύ είσαι ακόμα στον 5ο μηνα της εγκυμοσύνης το 2020!!!περιμενε εως την επομενη εγκυμοσύνη
ευτυχώς που δεν σε άκουσε γιατί θα έμενε στεγνός και αόματος σαν κι εσένα!!!!
MelaxrinosPeirasmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2012
- Like
- 206
- Πόντοι
- 21
Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι αντρικό προνόμιο αλλά και γυναικείο. Από δική μου εμπειρία, παντρεμένη που μου την πέφτει, μου λέει πως όταν γαμηθούμε θέλει να χύσω μέσα της κι ας μείνει έγκυος.γιατι στους αντρες αρεσει να γκαστρωνουν μια γυναικα ? να χυνουν μεσα της κ να λενε θα ρισκαρουμε αμα μεινεις εγκυος εμεινες ...
Υπέροχη...
Γιατι να μην παρει χαπι ;Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι αντρικό προνόμιο αλλά και γυναικείο. Από δική μου εμπειρία, παντρεμένη που μου την πέφτει, μου λέει πως όταν γαμηθούμε θέλει να χύσω μέσα της κι ας μείνει έγκυος.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.239
- Πόντοι
- 2.546
Εχω χυσει πολλες μεσα τουςγιατι στους αντρες αρεσει να γκαστρωνουν μια γυναικα ? να χυνουν μεσα της κ να λενε θα ρισκαρουμε αμα μεινεις εγκυος εμεινες ...
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.239
- Πόντοι
- 2.546
Εχεις και μηνυμα!γιατι στους αντρες αρεσει να γκαστρωνουν μια γυναικα ? να χυνουν μεσα της κ να λενε θα ρισκαρουμε αμα μεινεις εγκυος εμεινες ...
MelaxrinosPeirasmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2012
- Like
- 206
- Πόντοι
- 21
Γιατι να μην παρει χαπι
Δε γουστάρει να το πάρει..
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 236
- Πόντοι
- 21
Μεγάλη καυλα να γαμάς έγκυος .
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 1.109
- Πόντοι
- 201
εμενα δε προλαβαινουν να μου τη πεφτουν οι γυναικες...με το που τις κοιταζουν χυνουν πανω τους με σπασμους δυνατους,τριζουν οι καρεκλες!οποτε μετα μενουν χωρις ανασα κ λογια...
μεγαλο προβλημα ρε γμτ....
μια φορα με βγαλαν εξω κ απο κλαμπακι γτ πλημμυρισε κ δε με δεχονται σε 3 αεροπορικες ηδη!
μεγαλο προβλημα ρε γμτ....
μια φορα με βγαλαν εξω κ απο κλαμπακι γτ πλημμυρισε κ δε με δεχονται σε 3 αεροπορικες ηδη!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 109
- Εμφανίσεις
- 12K