Νέα

Περισσότερες από μία γυναίκες σε κάθε στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dinosayros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

dinosayros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
....για όσους δεν έχουν πιάσει το πλήρες νόημα των στιχων του άσματος ,...
...και ΔΕΝ είμαι ο Καρβέλας, ή μήπως είμαι ?
Τεσπα καληνυχτώ όλους τους έγκαυλους ψωλομπήχτες μουνοσκίστες κουλουροφάγους και εύχομαι δροσιά στα αρχίδια σας και καύλες στις ψωλές σας μέχρι νεοτέρας επικοινωνίας  :headbang2:

OP
OP
D

dinosayros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μαθαίνω ότι Βριλησσου (60 ?), έχει 2 γκόμενες μαζί!
Εχει κανείς διασταύρωση της πληροφορίας?
Παίζουν ολες τις ώρες 2 γκόμενες?
Οποιος ξέρει ας ενημερώσει

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δε νομίζω να παίζουν τέτοια πια μιας και είναι παράνομο. Εγώ είχα ρωτήσει παλιότερα και η τσατσά νόμιζε ότι είμαι μπάτσος! :cheesy: Μουνιά με τη σέσουλα, και γαμήσια με γκόμενες ανώτερες και από μοντέλα, με επιλογή ανάμεσα σε δεκάδες, δυστυχώς μόνο στην Πράγα... :( :(

OP
OP
D

dinosayros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Δύο γκομενε και Παιωνίου 10 μαθαίνω,...
Δε ξερω αν τα παίρνεις και τα δύο μαζι

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τι? Σοβαρά? Ντου από παντού συναγωνισταί!  :dancing: :dancing: :dancing:
Να ιδρυθεί τάχιστα το Κ.Κ.Μ. (Κόμμα Καυλιάρηδων Μπουρδελιστών) με καταστατικό στόχο την καθιέρωση  παραπάνω από 2 άτακτων πορνιδίων στα μπουρδέλα. Τα καυλιά μας είναι επιλεκτικά και αχόρταγα! :2funny: :2funny:

OP
OP
D

dinosayros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη λόγω αυξημένων υποχρεώσεων δεν προλαβαίνω αυτη τη βδομάδα να κάνω σκάουτινγκ στα εν λόγω καταστήματα, το μεταθέτω για Σ-Κ ή απο Δευτέρα.
Εφ όσον υπάρξουν εξελίξεις θα ενημερώσω τον κάθε πικραμένο κατακαυλωμένο μουνοσκίστη πρωκτοθυρευτή !!!

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αχ, το στουντιο στην κάθετο της Πατησίων, τι μας θύμισες dinosayros δεν ξέρω αν ήταν η τσατσά η ίδια, θυμάμαι μια μουνάρα ξανθιά ώριμη, να την παρακαλάω να μπει και αυτή στο δωμάτιο, γέλαγε η τύπισσα αλλά δεν μου έκατσε...γανώτο! Δεν πειράζει εκεί είχαμε πάρει όντως δυο δυο τα κορίτσια! Οι καλές εποχές... :)

OP
OP
D

dinosayros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παράδειγμα :  :think:
Ενοίκιο για το στούντιο -1000 ευρά/μήνα Λάδι :police: -10000 ευρά/μήνα
Με 1 νιμού και 20 πηδήματα/ημέρα Χ 50ευρ/πήδημα = +1000 ευρά/ημέρα
Με 5 νιαμού και 100  "      "        "        = +5000
Είναι πολλά τα φταλέ με 5 νιαμού ? ΕΙΝΑΙ !
Το Λάδι αρχίζει και ακριβαίνει ? ΝΑΙ
Πόσο μπορεί να ακριβίνει? ΟΣΟ που να μη συμφέρει το μαγαζί να έχει 5 νιαμού!
Καί δεν έχει τελικά γιατί το Λάδι είναι πολύ ακριβό !
Οταν τα βρούν οι μεν με τους δε, στη τιμή του ελαίου, τότε και η αγορά θα κινηθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα (ΜΕΤΕΟ) :birdman:
Λέμε τώρα,....όχι ότι γίνονται τέτοια πράματα,...Θεός φυλάξοι!

Επισκέπτης
ρε παιδια και βεβαια υπαρχουν στουντιο με 2-3 μουνια... και το ξερουν πολλοι απο εδω, αλλα δεν ειναι αναγκη να βγει στο φορουμ κατι παρανομο.... αυτα τα λεμε με pm!!

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιωνιου 10...  *P ουυυυπς... επρεπε να το πω σε pm?  :2funny: :2funny:

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
"Βλέπω εδώ στο site κάτι διαφημήσείς μέ πόρνες που έρχονται απο το εξωτερικό Denisa in Athens κλ.π. Πώς κλέινω ραντεβού με αυτές; Αγγλικά δεν ξέρω καθόλου. Να δοκιμάσων να στείλω e-mail στα ελλινικά ή δέχονται μονο αγγλικά; "

Aπ'ότι βλέπω φίλε Alexman, ούτε και τα ελληνικά σου βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση! Φιλικά...

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Απο τα πρωτα στουντιο που εχει 3-4 κοπελλες και μπορουσες να παρες 2 μαζι, ηταν αυτο στη Αριστοτελους 174.  Δεν πρεπει να υπαρχει πλεον, αλλα για οσους ενδιαφεροντε διαβασετε παλια threads στο forum και θα βρειτε σχετικες πληροφοριες.  Να ψαχνετε συνηθως για στουντιο γιατι οντως ειναι παρανομα 2 πουτανες συχρονος στο ιδιο μπουρδελο.

Επισκέπτης
Απο τα πρωτα στουντιο που εχει 3-4 κοπελλες και μπορουσες να παρες 2 μαζι, ηταν αυτο στη Αριστοτελους 174.  Δεν πρεπει να υπαρχει πλεον, αλλα για οσους ενδιαφεροντε διαβασετε παλια threads στο forum και θα βρειτε σχετικες πληροφοριες.  Να ψαχνετε συνηθως για στουντιο γιατι οντως ειναι παρανομα 2 πουτανες συχρονος στο ιδιο μπουρδελο.
αντε μπραβο ενας που μιλησε σωστα!!
ψαξτε και λιγο μην τα θελετε ολα στο πιατο!

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αντε μπραβο ενας που μιλησε σωστα!!
ψαξτε και λιγο μην τα θελετε ολα στο πιατο!

Φαινεται οτι εχω γερασει και δεν θυμαμε λεπτομεριες για το που και ποτε, αλλιως θα το ελεγα.  Ειναι κριμας μιας που αρχιζει να ζεσταινετε ο καιρος να τρεχει ο κοσμος δεξια & αριστερα επειδη δεν θυμαμε εγω καλα!!!  :2funny: :2funny:

Το site αυτο ειναι για πληροφορηση οχι παρα-πληροφορηση.  Παλαιοτερα (προ internet)μαζευομασταν σε ενα καφενειο στο Χαυτεια για πληροφορηση, σημερα εχουμε το bourdela.com (κατι σαν του CNN του sex)για μην χανουμε πολυτιμο χρονο.

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οπου υπαρχει συναλαγη και εκμεταλευση για μιζα τηρειται ο νομος οπουδηποτε αλλου υπαρχει πολυνομια και κατεπεκταση χανεται το παιχνιδι.Ας μας πουν καποιοι δικηγοροι συναγωνιστες τι αντιμετωπιζουν με τις αλλαγες,παραπομπες στο νομο και τις διχογνωμιες που αφηνουν τα λαμογια εξω με τα πολλα λεφτα και τους πιο αδυνατους να τα πληρωνουν...δυστυχως ο νομος εξαντλει την δυναμη του εκει...εχω δει πολλα λογω δουλειας.Τωρα τα στουντιο με περισοτερα πορνιδια του ενος ...πανε οι χρυσες εποχεσ του 1996 με τα 7-8 τεμαχια στην αριστοτελους και πατησιων....που πηγαινα με 15000δρχ επαιρνες δυο για μια ωρα τωρα σε ξενοδοχειο θελεις 200ευρω (68150δρχ) και στουντιο αν βρεις 100-120(35000-37000) παιδια μην ξεχναμε την δραχμη ο μισθος των περισοτερων ελληνων ειναι υπολογισμενος ετσι ακομα...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσοι παιρνουν 700-1000 ευρω το μηνα ακομα και με οικογεινειες.....τελός παντων αυτα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει στουντιο στην Αθηνα που να παρεχει υπηρεσιες απο δυο γυναικες ταυτοχρονως??? :zfuck: :knockinb: :kissass: :s&m_2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Συνημμένα

• amberlynnbach118-009.jpg
    amberlynnbach118-009.jpg
    127,1 KB · Εμφανίσεις: 41

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Kαι στην Παιωνιου υπηρχε πριν απο κανενα μηνα φιλε.

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
καρέα 30 μετα τις 12 βράδυ σχεδόν πάντα 2 κορίτσια και σάββατο πολλές φορές 3. :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom