Νέα

Περισσότερες από μία γυναίκες σε κάθε στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dinosayros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εδω μπαινουν και αυτοι ρε ΛΙΟΝ ?????  Παιρνουν πληροφοριες και κανουν σκουπα μετα ??? Ακουσα κατι αλλα δεν μπορω να μαθω αν ειναι αληθεια.Οσες πουτανες πιανουν μετα το 3ο αυτοφωρο θα τους κανουν απελαση ??  Για αυτες που η χωρα καταγωγης τους δεν ειναι στην Ε.Ο.Κ.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το να ρωτας να μαθεις κατι πιστευω να μην ειναι κατι το παρεξηγησιμο.Ζουμε στο κρατος που θεσπισε το δημοκρατικο Πολιτευμα και την ελευθερια του διαλογου απο αρχαιοτατους χρονους και οι ρουφιανοι καθως και οι κομπλεξικοι δεν εχουν θεση στην κοινωνια μας!!!!!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το να ρωτας να μαθεις κατι πιστευω να μην ειναι κατι το παρεξηγησιμο.Ζουμε στο κρατος που θεσπισε το δημοκρατικο Πολιτευμα και την ελευθερια του διαλογου απο αρχαιοτατους χρονους και οι ρουφιανοι καθως και οι κομπλεξικοι δεν εχουν θεση στην κοινωνια μας!!!!!
Που ζεις????  :headbang: :headbang: :headbang:

Υ.Γ. οποιος θελει,αν θελει, ας του στειλει πληροφοριες με πμ...

Επισκέπτης
ρε μαστορα καταλαβαινεις τι λεμε???
η ερωτηση σου ειναι εξαρχης "προβληματικη",οταν απαγορευεται να υπαρχουν ταυτοχρονα 2 γυναικες σε σπιτι,εστω & αν η 1 εκ των 2 δεν εκδιδεται..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εφοσον επιτρεπεται μια γυναικα υπηρεσια στα στουντιο, δεν ηξερα οτι απαγορευεται δυο ταυτοχρονως για αυτο και διατυπωσα αυτο το θεμα,παρολα αυτα ομως μπορει καποιος να μου εξηγησει το λογο της απαγορευσης της ταυτοχρονης διπλοπληρωμης εφοσον επιτρεπεται η μια συνευρεση,λαμβανομενου υποψη οτι στα περισσοτερα κρατη εξω δεν υπαρχοθν τετοιου ειδους προβληματα?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
νομικη αναλυση γιατι κ πως ψαχνεις δηλαδη Ή να βρεις στουντιο?
Σου απαντησαν καποια παλλικαρια...την Καρεα μαλλον την ξερεις κ δεν σε ενδιαφερει..ποια περιοχη ψαχνεις?Μπουρδελακι να σου πω που εχει 2 μαζι?Χθες πηγα καπου αλλα θα μου πεις οτι δεν κανεις ρεπορταζ κ θα σε πιστεψω...

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Για διευκρίνιση νομίζω ότι νομικά το μπουρδέλο και το στούντιο δεν έχουν διαφορά καμιά, από την στιγμή που δηλώνονται νόμιμα και σωστά. Έτσι δεν είναι; Άλλο αν το λένε στούντιο κάτι και ζητά 40-50€ και μπουρδέλο το άλλο και ζητάει 15-20€.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Για διευκρίνιση νομίζω ότι νομικά το μπουρδέλο και το στούντιο δεν έχουν διαφορά καμιά, από την στιγμή που δηλώνονται νόμιμα και σωστά. Έτσι δεν είναι; Άλλο αν το λένε στούντιο κάτι και ζητά 40-50€ και μπουρδέλο το άλλο και ζητάει 15-20€.
προφανως...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Προσωπικά νομίζω ότι αν διαβάζει και  ψάξει κανεις, βρισκει που παίζει και τι και  πως
Εννοώ ότι ....ό, τι- οπου  υπάρχει , βρίσκεται--- και  μαλιστα  υπάρχει  με ξεχωριστό  δικό του τοπικ- θρεντ
. Ισως  λοιπόν είναι σκοπιμότερο  και ασφλέστερο να γραφονται  εκει,  παρά να υπάρχει αυτό,  με αυτόν τον τιτλο  φάτσα- κάρτα-
δεν ξέρεις αύριο - ή ανα πάσαν στιγμή τι γίνεται.....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Προσωπικά νομίζω ότι αν διαβάζει και  ψάξει κανεις, βρισκει που παίζει και τι και  πως
Εννοώ ότι ....ό, τι- οπου  υπάρχει , βρίσκεται--- και  μαλιστα  υπάρχει  με ξεχωριστό  δικό του τοπικ- θρεντ
. Ισως  λοιπόν είναι σκοπιμότερο  και ασφλέστερο να γραφονται  εκει,  παρά να υπάρχει αυτό,  με αυτόν τον τιτλο  φάτσα- κάρτα-
δεν ξέρεις αύριο - ή ανα πάσαν στιγμή τι γίνεται.....

Σωστος.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Οτι υπαρχει, υπαρχει......
και οχι μονο ενα......

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom