Νέα

Περιπέτειες Με Την Καθηγήτρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Ιστορίες BDSM :[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html[/url]

Περιπέτειες Με Την Καθηγήτρια [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/11/blog-post_5156.html[/url]

Περίληψη
Η σέξυ καθηγήτρια με τα υπέροχα παιχνιδιάρικα ποδαράκια , παρασύρει στα δίκτυα της έναν νεαρό βιτσιόζο φοιτητή. Τι θα γίνει όταν τον πιάσει στο καλάθι με τα λερωμένα κυλοτάκια της και τα χρησιμοποιημένα καλσόν ;

Το χτυποκάρδι που ένοιωθα γινόταν ολοένα και πιο δυνατό . Πήγαινα για τρίτη φορά στο μπάνιο και φοβόμουν . Φοβόμουν αλλά καύλωνα κιόλας . Ήξερα ότι εκεί στο μπάνιο , στο καλάθι των απλύτων θα έυρισκα αυτό που ζητούσα .

Δεν έφταιγα εγώ , ηταν μια εμμονή , μια μανία που είχε καρφωθεί στο μυαλό μου απο όταν ξεκίνησα να πηγαίνω στο σπίτι της κας Άννας , για ιδιαίτερα στα αγγλικά προκειμένου να δώσω εξετάσεις για proficiency .
Η κα Άννα ήταν μια σέξυ καθηγήτρια Αγγλικών , γύρω στα 35 , ψηλή , με ξανθό μαλλί , προκλητικό βλέμμα , και τρομερό κορμί . Είχε υπέροχο πλούσιο στήθος , λαχταριστή τουρλωτή κωλάρα και υπέροχα πόδια , μακριά , με γυμνασμένες γάμπες και καυλιάρικες πατούσες με κατακόκκινα βαμένα νύχια .  ΄
Ήταν σκέτη καύλα και για έναν φανατικό ποδολάγνο όπως ήμουν εγώ , ήταν κάτι παραπάνω απο επιθυμητή γυναίκα .
Πιστεύω ότι είχε καταλάβει απο την αρχή την τρομερή μου έλξη και καύλα . Εξάλλου μόλις 20 χρονών , δεν μπορούσα και να κρύβομαι , ειδικά όταν το μάτι μου έπεφτε στην τεράστια χαράδρα του στήθους της ή στις καυλιάρικες πατούσες της που κάθε τόσο έπαιζαν με τις γόβες έτσι σταυροπόδι που καθόταν .
Μια μέρα εντελώς τυχαία , στο μπάνιο , ανακάλυψα το καλάθι των απλύτων . Η καρδιά μου σκίρτησε δυνατά και το άνοιξα αποκαλύπτωντας έναν πραγματικό θησαυρό .  Χρησιμοποιημένα καλσόν , κυλοτάκια και η μυρωδιά και μόνο όταν το άνοιξα με κατακαύλωσε . Έπρεπε να τα αγγίξω , έπρεπε να τα γευτώ αλλά φοβήθηκα . Δεν ξέρω γιατί αλλά φοβήθηκα και το ξαναέκλεισα .
Έτσι λοιπόν φτάσαμε στην σημερινή ημέρα , 3 εβδομάδες μετά . Κάθε μέρα το σκεφτόμουν, πως θα γίνει , πώς θα βρω αφορμή να μπω , τι θα κάνω , τι θα βουτήξω για χρήση μετά στο σπίτι για να μην με καταλάβει .
Την μέρα που το τόλμησα , μπήκα , κλείδωσα την πόρτα αλλά το καλάθι ήταν άδειο . Κατάλαβα ότι βάζει μπουγάδα κάθε 2 εβδομάδες οπότε περίμενα ακόμα λίγο για να γεμίσει.
Επιτέλους ήρθε αυτή η μέρα . Ξεκίνησε το μάθημα και εκείνη , σαν να το είχε κάνει επίτηδες , φορούσε πάλι στενή φούστα , μπλούζα ανοικτή στο στήθος και ανοικτα flip flops όπου μπορούσα να δω τα δακτυλάκια της που κάθε τόσο όλο τα κουνούσε όλο τα έπαιζε....
Η καύλα μου είχε φτάσει στο απροχώρητο , έπρεπε να μην με καταλάβει . Περίμενα κανένα εικοσάλεπτο και της ζήτησα ευγενικά να πάω στο μπάνιο της . Προσπάθησα κυριολεκτικά να μην τρέξω απο την λαχτάρα μου αλλά και καλά βαριεστημένα , πήγα μέσα .
Το καλάθι ήταν γεμάτο . Διάλεξα ένα καλσόν και ένα φορεμένο κυλοτάκι με σημάδια . Μύρισα πρώτα το καλσόν . Η μυρωδιά του ιδρώτα διαπέρασε τα ρουθούνια μου και το πέος μου αντέδρασε αμέσως και σκλήρηνε . Ξεκούμπωσα το παντελόνι και έτσι όρθιος που ήμουν άρχισα απαλά να το χαιδεύω .
Σειρά είχε τώρα το λερωμένο κυλοτάκι . Το μύρισα όχι απλώς άπληστα αλλά ανάσαινα με αυτό στο στόμα .
Είχε την υπέροχη έντονη μυρωδιά ώριμης γυναίκας , ενώ η σκέψη και μόνο ότι αυτό άγγιζε το μουνάκι της , με έκανε να τρελαίνομαι απο καύλα και πόθο .
Είχα κλείσει τα μάτια και πότε μύριζα το καλσόν , πότε το κυλοτάκι ενώ δεν παρέλειπα να τα γλείφω κιόλας λίγο παίρνοντας μια γεύση .
-          Τι κάνεις εκεί , άκουσα μια έντονη φωνή και πανικόβλητος όπως ήμουν με το παντελόνι κατεβασμένο και το βρώμικο κυλοτάκι στο πρόσωπό μου στράφηκα προς την πόρτα .
Εκείνη ήταν εκεί , έκπληκτη και με κοίταζε . Με είχε πιάσει σε αυτή την ανάρμοστη θέση με τα λερωμένα της κυλοτάκια και καλσόν στα χέρια . Μπήκε μέσα και με βία , μου τα πήρε απο τα χέρια και μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι .
-          Τι κάνεις εκεί παλιοανώμαλε , δεν ντρέπεσαι ρώτησε και δεν πίστευε το θέαμα που είχε αντικρύσει .
-          Συγνώμη κα Άννα , ψέλισσα καθώς κρατούσα το μάγουλό μου .
-          Τι είναι αυτά ; Δεν ντρέπεσαι , ντύσου και τσακίσου έξω και άσε κάτω το βρακί μου.
Είχα μπλέξει , είχα γίνει κατακόκκινος απο ντροπή και δεν ήξερα πωςνα το χειριστώ.
Σε λίγα λεπτά βρεθήκαμε στο σαλόνι όπου την είδα να κάθεται στο γραφείο .
-          Λοιπόν , πάρε πίσω τα χρήματά σου και να μην σε ξαναδώ εδώ . Είπε αυστηρά .
-          Σας παρακαλώ κα Άννα , λυπάμαι , συγχωρέστε με , παρασύρθηκα απο τα υπέροχα πόδια σας , κάθε βράδυ εσάς σκέφτομαι , ότι σας γλείφω τα πόδια και ότι σας γλείφω το ...... ξέρετε είπα κόκκινος απο ντροπή .
-          Σου αρέσουν τα πόδια μου ; Ρώτησε έκπληκτη με το γνωστό κόμπλεξ που έχουν πολλές γυναίκες που νομίζουν ότι δεν έχουν σέξυ πόδια .
-          Μάλιστα , ήθελα να τους κάνω μασάζ , να τα γευτώ ...
-          Για να δώ , είπε και κάθισε πίσω στην καρέκλα ρίχνοντας το πεδιλάκι της κάτω στο πάτωμα
-          Ξεκίνα μασάζ και βλέπουμε . Πάρε Baby oil απο το μπάνιο και μην αργήσεις είπε παιχνιδιάρικα .
Κυριολεκτικά τσακίστηκα  να πάρω το λάδι και σε ένα δευτερόλεπτο βρέθηκα πίσω . Γονάτισα μπροστά της καθώς με κοίταζε με παιχνιδιάρικη διάθεση να της αλοίφω το πόδι.
Άρχισα να το μαλάζω απαλά , να το χαιδεύω , να κάνω μασάζ στην υπέροχη καμάρα της ενώ εκείνη άρχισε να γουργουρίζει απο ευχαρίστηση .
-          Μμμμμ τέλεια το κάνεις , συνέχισε είπε και βυθίστηκε στην καρέκλα κλείνοντας τα μάτια .
Αυτή ήταν η κρίσιμη στιγμή , αν την ικανοποιούσα τώρα θα την κέρδιζα για πάντα σκεπτόμουν . Έβαλα όλη μου την τέχνη στο μασάζ , ότι είχα δει απο το ίντερνετ ή απο ταινίες και πρέπει να έκανα καλή δουλειά αν λάβω υπόψη μου τις αντιδράσεις της .
Κάποια στιγμή έδωσα ένα φιλάκι στο πόδι της , ακολούθησε και δεύτερο και τρίτο . Πρέπει να καύλωσε και δεν τα μάζεψε .
Αυτό περίμενα . Σε δευτερόλεπτα , άρχισα να φιλώ και να γλείφω τα πατουσάκια της σαν μανιακός . Πότε έγλειφα την ιδρωμένη της καμάρα , πότε φιλούσα , πότε ρούφαγα τα δακτυλάκια της .
-          Τέλειο , αυτό ήθελες να κάνεις ; Έλεγε εκστασιασμένη .
-          Και άλλα θέλω να κάνω , θέλω σαν τρελός να σε γλείψω .
-          Δεν έχω κάνει μπάνιο απο χθες είπε αλλά αυτό με καύλωσε ακόμα περισσότερο .
Βρεθήκαμε στην κρεβατοκάμαρα ολόγυμνοι . Εγώ είχα την πιο έντονη στύση της ζωής μου αλλά η Άννα είχε άλλα σχέδια και ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια ανοικτά αποκαλύπτωντας έν προκλητικό σαρκώδες μουνάκι .
-          Έχεις δουλειά τώρα είπε .
Άρχισα να φιλώ και να γλείφω τα μπουτάκια της απαλά απαλά . Την άκουσα να βογγά . Συνέχισα με την γλώσσα να της κάνω απαλά περάσματα επάνω στην τρυφερή της κλειτορίδα που είχε κοκκινήσει . Της άρεσε και την άκουσα να βογγά ενώ με πίεζε απο τον σβέρκο πάνω της . Το μουνάκι της είχε τέλεια μυρωδιά , σαν τα κυλοτάκια που είχα ανακαλύψει αλλά ακόμα καλύτερα .
-          Ρούφα καύλα μου έλεγε και εγώ υπάκουα .
Το μουνί της είχε γεμίσει χυμούς και εγώ τους έπινα λαίμαργα . Σύντομα τελείωσε με μια κραυγή .
-          Με κατακαύλωσες μαλακισμένο είπε και με βία με έριξε ανάσκελα και με καβάλησε.
Το πέος μου ήταν σκληρό και έτοιμο και με μια κίνηση κάθισε επάνω του .
Μέσα της ήταν παράδεισος , ζεστά και υγρά . Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν είχα φανταστεί κάτι τέτοιο .
Άρχισε να κάθεται εκείνη και να σηκώνεται με γρήγορο ρυθμό και σε λίγα λεπτά είχα τελειώσει .  Ήταν το πιο έντονο σέξ της ζωής μου .
Κάτι μου λέει ότι τα μαθήματα θα είχαν ειδικό ενδιαφέρον .

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Με ενα αρλεκιν ξεχνιεσαι...

Επισκέπτης
Όχι τύπε... σεξουαλική φαντασία την ονομάζουν :2funny:

concavles

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αγγλικά δεν βλέπω να μαθαίνεις πάντως.. :grin:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Μετά από Λίλα και bbwlover εμφανίζεται νέο πουλέν στο site.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε ανοιγει μονο θεματα
δεν συμμετεχει στην κουβεντα  :(

τυπε οι αποκλειστικοι διαφημιστακηδες εδω μεσα πρεπει να τρωνε μπανακι ή αλλιως να αναλαβουν τα τσακαλια που εχουμε να τους φορτωσουν ιους τα σελιδακια τους για επιμορφωση  :s&m_2:

OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους !
Καταρχήν να σας απαντήσω ότι έχω κάνει πόστ και διάλογο με πολλούς .
Προτιμώ όμως να μιλάω με άτομα που τους αρέσουν αυτά που γράφω .
Εσάς δεν σας αρέσουν και το έχω καταλάβει . Είστε σαφείς όλοι .
Κάποιοι όμως θεωρώ ότι τους αρέσουν και γιαυτό συνεχίζω .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom