Νέα

Περιπέτειες Με Την Καθηγήτρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Δεν έχω πρόβλημα με τα σχόλια , ούτε και περιμένω υποχρεωτικά να αρέσουν τα βίτσια μου σε όλους .
Κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο εξάλλου .
Αποφάσισα απλώς να εμπλουτίσω την ενότητα του bdsm που είχε βαλτώσει λίγο εδώ στο σάιτ (κατά την γνώμη μου πάντα)
Νομίζω οτι τα διαβάζουν πολλοί πάντως . Αν δεν σας αρέσει σόρυ αλλά δεν είναι και υποχρεωτικό να τα διαβάζετε .
Εξάλλου γιαυτό υπάρχουν ενότητες . Ο καθένας βρίσκει ότι του αρέσει . Έτσι δεν είναι ;

Επισκέπτης
Δεν έχω πρόβλημα με τα σχόλια , ούτε και περιμένω υποχρεωτικά να αρέσουν τα βίτσια μου σε όλους .
Αποφάσισα απλώς να εμπλουτίσω την ενότητα του bdsm που είχε βαλτώσει λίγο εδώ στο σάιτ (κατά την γνώμη μου πάντα)
Νομίζω οτι τα διαβάζουν πολλοί πάντως . Αν δεν σας αρέσει σόρυ αλλά δεν είναι και υποχρεωτικό να τα διαβάζετε .
Εξάλλου γιαυτό υπάρχουν ενότητες . Ο καθένας βρίσκει ότι του αρέσει . Έτσι δεν είναι ;
Φίλε συνέχισε, αν δεις εγώ απαντώ σχεδόν σε κάθε post σου, απλά μας στενοχωρείς που δεν παίρνεις μέρος στην παρέα μας...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom