Νέα

Περίοδος + γλείψιμο = μπλιαχ ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vag0s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
εσυ σαν γυναικα το εχεις κανει ποτε?
θα το ζητουσες απο το συντροφο σου?
[ το χουμε κανει κοσμοπολιταν ? ] :P
Η λυση που εδωσα στον φιλο δεν ειναι καθολου ΜΠΛΙΑΧ για τον απλουστατο λογο ότι τιποτα απο τα ΜΠΛΙΑΧ δεν περναει απο το ταμπον. Οσο για το προφυλακτικό respect :dancing:

Επισκέπτης
εσυ σαν γυναικα το εχεις κανει ποτε?
θα το ζητουσες απο το συντροφο σου?
[ το χουμε κανει κοσμοπολιταν ? ] :P

Το τι εχω κανει εγω και ο καθενας απο μας ειναι αλλου παπα ευαγελιο. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Εγω δεν θα το ζητουσα ποτε αλλα αμα ο αλλος το θελει;  ;) Το θεμα ειναι ότι ΣΙΓΟΥΡΑ αν η κοπελα σου φοραει ταμπον δεν προκειται να καταλαβεις τιποτα. Trust me.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
I only trust myself ;)
Το τι εχω κανει εγω και ο καθενας απο μας ειναι αλλου παπα ευαγελιο. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Εγω δεν θα το ζητουσα ποτε αλλα αμα ο αλλος το θελει;  ;) Το θεμα ειναι ότι ΣΙΓΟΥΡΑ αν η κοπελα σου φοραει ταμπον δεν προκειται να καταλαβεις τιποτα. Trust me.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
Δεν το πιστευω ότι τοσοι "εμπειροι" εδω μεσα δε σου ειπαν τι να κανεις... Anyway, η λυση ειναι μια. Πριν το κανετε, κανει ενα ντουσακι και βαζει ταμπον. Γλυφεις με την ανεση σου. Αυτα.

ελεοςςςςςςςςς..ναι βαζεις και σε ενα σελοφαν και αρχιζεις τη δουλεια!!!ειδες εμπειρια??

Επισκέπτης
η αλλιως η γιορτη της πιπας!!!!!
Αν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις ενα thread και δεν αναλωνοσουν σε εξυπνακιστικα σχολιακια ενδεχομενως να βοηθουσες το φιλο που εχει την απορια. Ο φιλος λοιπον εκανε ξεκαθαρο το γεγονός ότι θελει να το κανει. Δεν εγραψε ουτε για πιπες ουτε για a-level. Οσο για το επομενο σχολιο σου για το σελοφαν, αν νομιζεις οτι τον βοηθησες το φιλο τι να σου πω... Ελεος με τους εξυπνακηδες εδω μεσα... :headbang: :idiot: :uglystupid:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Οπως ειπα αρχικα δε θελω απλα να χυσω, αυτο το κανω κ μονος μου :P Αλλα θελω να ευχαριστησω την κοπελα μου, γι αυτο ρωτησα τι αλλο μπορω να κανω εκτος απο γλυψιμο..
Οσον αφορα αυτο που λες thanoss: "ε πηδα και με περιοδο και τελειωσε και μεσα!!"
Δεν νιωθω ετοιμος να γινω πατερας!  :grin:
οταν βλεπω τετιες απαντησεις......
το θεωρω περιτο να κατσω να συζητησω με ατομα που νομιζουνε οτι θα την αφησουνε εγκυο με περιοδο....!
και καμια ερωτηση για εγκυκλοπεδικες γνωσεις δεν βλαπτει!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
τοσες μερες που το συζηταμε α της εχει τελιωσει και η περιοδος!!!

θες ρε αδερφε ντε και καλα μα την ευχαριστησεις ενω εχει περιοδο??

δεν υπαρχει μονο ο τροπος 'γλυφομουνι' υπαρχουνε και αλλοι τροποι!!

στο τελος ριχνεις και εναν αν δεν σιχενεσαι τελιωνεις και μεσα
και τελος του μεσοανατολικου!

rainbowkiss

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οκ, η ερωτηση μαλλον ειναι λιγο περιεργη για τα αγορακια εδω διοτι μαλλον δεν ενδιαφερονται για την κοπελα.

Κατ'αρχας, γιατι δεν της μιλας; Εξηγησε της οτι δεν θελεις να την γλυψεις αλλα θελεις να ικανοποιηθει.
Αν δεν μπορειτε να μιλησετε, που πατε;

Anyway, ενα αλλο που πρεπει να σκεφτεις ειναι πως χυνει. Κλειτοριδικα ή κολπικα ή και τα 2.
αν κλειτοριδικα, τοτε αντι να την γλυφεις μπορεις να την τριβεις με τα δαχτυλα σου (ρωτα την πως της αρεσει - εκεινη ξερει) Ποσο ευαισθητο ειναι το στηθος της; Γλυψιμο, φιλια, τριψηματα, τσιμπιματακια...

Αν κολπικα τοτε το γλυψιμο δεν την κανει να χυνει ετσι και αλλιως...

Γενικα παρε το χρονο σου και θα επιτυχεις το ιδιο αποτελεσμα χωρις τη γλωσσιτσα σου. Και ρωτα! Παντως και αν δεν χυσει καθε φορα μην το παιρνεις κατακαρδα...
Οι γυναικες δεν ειναι ευκολες σε αυτο και αν περιμενεις να χυνει καθε φορα, μαλλον θα την αναγκασεις στο τελος να σου λεει οτι εχυσε και ας μην εγινε για να μη σε πληγωσει. Το ζητημα ειναι πιο πολυ να περασει καλα παρα να χυσει (οχι οτι και το να χυσει δεν ειναι super!)

rainbowkiss

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και εχε υπ'οψιν σου οτι το sex οταν εχει περιοδο μπορει να της δημιουργησει και να σου δημιουργησει μολυνσεις. Το πεος λειτουργει σαν εμβολο και το αιμα σπρωχνεται στην οπη του πουτσου σου και στην μητρα της. Το αιμα αυτο δεν ειναι καθαρο και εχει ερθει σε επαφη με τον αερα (και τον πουτσο σου που δεν ειναι 100% καθαρος) το οποιο το κανει τα μικροβια να εχουν πολλαπλασιαστει.

Οχι οτι θα πεθανετε ή θα παθετε κατι με μια φορα αλλα καλο ειναι να μη το συνηθιζετε...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
τώρα μου θύμισες έναν στην δουλειά που έλεγε οτι γουστάρει να γλύφει όχι κατά την διάρκεια της περιόδου αλλά προς το τελειώμα!
τι του άρεσε δεν ξέρω δεν ρώτησα γιατί μάλλον θα άκουγα αηδία απάντηση

όταν έχει περίοδο ούτε καν πηδάω για τον απλό λόγο ότι δεν μυρίζει ωραία οπότε χαλιέμαι. αν εσένα δεν σε χαλάει οk

εγώ λέω ασχολήσου με δαχτυλάκι στην κλειτορίδα, άραξε στις ρώγες, ρίξε & προστυχόλογα/γλυκόλογα οτι γουστάρει τέλος πάντων, ε του πούστη κάτι θα γίνει

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
ειναι η ατακα που λεμε τι μουναρα εισαι εσυ! σε γλυφω και με περιοδο αλλα μονο στα λογια! οταν εχει λογια ειναι καλο να αποφευγουμε οχι μονο πηδημα αλλα ακομα και καφε οι ορμονες τους βαρανε μπιελα και ξεσπανε σε ολους και ολα

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τώρα μου θύμισες έναν στην δουλειά που έλεγε οτι γουστάρει να γλύφει όχι κατά την διάρκεια της περιόδου αλλά προς το τελειώμα!
τι του άρεσε δεν ξέρω δεν ρώτησα γιατί μάλλον θα άκουγα αηδία απάντηση

όταν έχει περίοδο ούτε καν πηδάω για τον απλό λόγο ότι δεν μυρίζει ωραία οπότε χαλιέμαι. αν εσένα δεν σε χαλάει οk

εγώ λέω ασχολήσου με δαχτυλάκι στην κλειτορίδα, άραξε στις ρώγες, ρίξε & προστυχόλογα/γλυκόλογα οτι γουστάρει τέλος πάντων, ε του πούστη κάτι θα γίνει
και στο σκυλο μου αρεσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom