Νέα

Περίοδος + γλείψιμο = μπλιαχ ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vag0s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
V

Vag0s

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
AN η κιθάρα σου δεν είναι EXPLORER εγώ αρνούμαι να βοηθήσω...

χεχε κατι θα κανουμε, fender strat usa(skullop)+ibanez(7strings δε 8υμαμαι μοντελο)+fender acoustic (για καμια μπαλλαντα-ισπανικα) εχω αυτη τη στιγμη, Explorer+esp+jackson custom τις πουλησα πριν γινω φοιτητης, αλλα τη jackson στον κολλητο γιατι απλα δεν χανεται αυτη η κιθαρα.
~ Οχι δεν ειμαι πλουσιος, δουλεω απο τα 14 για να τις αγορασω (οικοδομη-σερβιτορος-πωλητης κτλκτλ)
~ Ναι γαμησαμε το post  :-

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Οπως ειπα αρχικα δε θελω απλα να χυσω, αυτο το κανω κ μονος μου :P Αλλα θελω να ευχαριστησω την κοπελα μου, γι αυτο ρωτησα τι αλλο μπορω να κανω εκτος απο γλυψιμο..
Οσον αφορα αυτο που λες thanoss: "ε πηδα και με περιοδο και τελειωσε και μεσα!!"
Δεν νιωθω ετοιμος να γινω πατερας!  :grin:
Φιλαράκι...αν χύσεις μέσα όταν έχει περίοδο και μείνει έγκυος :o...
τότε το παδί να τ'ονομάσεις McGyver... :2funny: :2funny: :2funny:

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
το προβλημα σου θα λυθει με τον απλουστατο τροπο .
1)Να μασας τσιχλα την ωρα του γλειψιματος
2) Να εχεις φαει μια σκελιδα σκορδο .
3) με ειλικρινη προσευχη
4) με μπυρα
5) με μια βολτα σε κανενα μασατζηδικο
6) με 3 πιτα γυρο απολα

αστο φιλε δεν θα βρεις φως στο τουνελ με τις αποδειξεις του γαβριελατου .
Μην πει καποιος το προβλημα του, αμεσως να τον κοροϊδεψετε...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
χεχε κατι θα κανουμε, fender strat usa(skullop)+ibanez(7strings δε 8υμαμαι μοντελο)+fender acoustic (για καμια μπαλλαντα-ισπανικα) εχω αυτη τη στιγμη, Explorer+esp+jackson custom τις πουλησα πριν γινω φοιτητης, αλλα τη jackson στον κολλητο γιατι απλα δεν χανεται αυτη η κιθαρα.
~ Οχι δεν ειμαι πλουσιος, δουλεω απο τα 14 για να τις αγορασω (οικοδομη-σερβιτορος-πωλητης κτλκτλ)
~ Ναι γαμησαμε το post  :-

εεεε???? όλες αυτές ... τεσπα... εγώ μια ESP EX-260 LTD έχω γαμώ την τύχη μου...

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Καθόλου μπλιαχ!

Ο Jason Voorhees προτείνει ανεπιφύλακτα το κάτωθι αξεσουάρ για τις δύσκολες μέρες,
δοκιμασμένο σκληρά κάτω από πολύ πιο αιματηρές συνθήκες!

friday2vc7.jpg

OP
OP
V

Vag0s

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαχαχα θα το δοκιμασω μετα τη ζελατινη για τροφιμα κ το κομμενο προφυλακτικο (πατεντα ενος συμφορουμιτη)

Kolarxido

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και όμως υπάρχει τροπος να κανεις γλυφομουνι οταν η δικιά σου εχει περιοδο ! Κανε στην φιλενάδα της η στην αδερφή της και αν δεν εχει τιποτα απο τα δυο βρες αλλη μια γκομενα ! Τι διαολο τισ ίδιες μέρες θα κατεβαίνουν οι Ρωσσοι και στις 2  :think:

Επισκέπτης
Καλά παίδες έχω ένα φίλο, καμιά 30άρα χρονών, ωραίος τύπος και εμφανίσιμος, ο οποίος έχει 3-4 γκόμενες ταυτόχρονα. Γνωρίζει γκόμενες στο λεωφορείο και τα φτιάχνει αβέρτα!!! :cheesy:

Anyway, αυτός ο τύπος μου είχε πει ότι κάνει το εξής φοβερό: Κράταγε ημερολόγιο για καθεμίας γκόμενας τον κύκλο και έτσι ήξερε πότε είχε η καθεμιά τους περίοδο! Και φυσικά κανόνιζε τα ραντεβού του ανάλογα "με την Καίτη δεν θα βγω σήμερα γιατί μάλλον θα έχει περίοδο σήμερα!!! Θα βγω με την Ρούλα!".

Απίστευτος ο τύπος...! Μου το έλεγε κι είχα χυθεί στο γέλιο! Σωστόοοοοοοοςςςςς! :rockon: Γλίτωνε και το πρήξιμο των αρχιδιών και έριχνε και τα γαμήσια του!!! :cheesy:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Φιλε Vago,το καλυτερο που εχεισ να κανεις ειναι ειτε υπομονη ειτε να ανακαλυψεις και αλλα προκαταρκτικα. υπαρχουν παρα πολλα που μπορεουν να αναψουν την κοπελα σου και εσενα χωρις να χρειαστει να της γλειψεις το μουνακι οταν εχει περιοδο.
εχεισ δοκιμασει να της ερεθισεις το στηθος με οτι μπορεις να φανταστεις? να την γλειψεις παντου σε ολο το σωμα? κτλ κτλ ...
φαντασια θελει μεγαλε... οχι ερωτησεις σε ποστ (No offence) και εγω αυτα που σου ειπα με τα χρονια τα εμαθα.
το καλυτερο... ρωτησε την τι αλλο την καυλωνει... μιλα της... και κανε οτι σου πει... θα την τρελανεις...

αντε και καλο βολι!

Επισκέπτης
Δεν το πιστευω ότι τοσοι "εμπειροι" εδω μεσα δε σου ειπαν τι να κανεις... Anyway, η λυση ειναι μια. Πριν το κανετε, κανει ενα ντουσακι και βαζει ταμπον. Γλυφεις με την ανεση σου. Αυτα.

Επισκέπτης
Α, και τωρα που το θυμηθηκα (οτι θυμαμαι χαιρομαι...) η χρηση του ταμπον πριν το σεξ θα σε σωσει και απο τα πολλα-πολλα.  ;)

Επισκέπτης
Δεν εννουσα οτι γλυτωνεις αυτο... Αλλωστε ο φιλος που ειχε την απορια εκανε σαφες οτι η κοπελα του δε γουσταρει (ακομα) a level

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αυτο που ρωταει ο φιλος δε θα το εκανα, εκτος αν με πληρωναν πολλα-πολλα λεφτα.
κατα τα αλλα , κατα την κυρια συνουσια μου εχουν συμβει διαφορα. :S
Ευτυχως παντα φοραω προφυλακτικο. :-*
Δεν εννουσα οτι γλυτωνεις αυτο... Αλλωστε ο φιλος που ειχε την απορια εκανε σαφες οτι η κοπελα του δε γουσταρει (ακομα) a level

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
επομενως απαντω
ΜΠΛΙΑΧ
εκτος αν εισαι βαμπιρ ή κοπρολαγνος :fart-in-bed:

Επισκέπτης
Η λυση που εδωσα στον φιλο δεν ειναι καθολου ΜΠΛΙΑΧ για τον απλουστατο λογο ότι τιποτα απο τα ΜΠΛΙΑΧ δεν περναει απο το ταμπον. Οσο για το προφυλακτικό respect :dancing:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
γλυψε ποδαρακι
γλυψε κωλαρακι
και ολα καλα

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Για "χωσιμο" με περιοδο ...οκ....αλλα γλυψιμο ? βαρυ δεν ειναι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom