Νέα

Περίοδος + γλείψιμο = μπλιαχ ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vag0s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vag0s

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δε βρηκα κατι αντιστοιχο, ισως δεν εψαξα σωστα, αν υπαρχει ηδη καποιο ποστ, κυριοι mods παραθεστε το.

Πολυ απλα ρωταω: Οταν η γκομενα εχει περιοδο πως κανουμε προκαταρκτικα? Δεν ειναι λιγο αηδια να γλυψεις αν εχει περιοδο? (βλεννες κτλ) Ο προβληματισμος μου εγγυται στο οτι δε μπορω να γαμησω ετσι απλα πρωτον γιατι δεν εχω κανα παλαμαρι να την ανεβασω τοσο κ δευτερον γιατι δεν ειμαι duracell, οσο κ να το καθυστερησω αυτη δε θα το ευχαρηστηθει τοσο και αυτο δεν το θελουμε  ;) Γι αυτο ριχνω πρωτα ενα 20αλεπτο "σφουγγαρισμα" μεχρι να λαχανιασει για τα καλα κ πριν μου ξεριζωσει τα μαλλια μπαινω.
Αν ομως εχει περιοδο τι γινεται?  :-

Επισκέπτης
Δε βρηκα κατι αντιστοιχο, ισως δεν εψαξα σωστα, αν υπαρχει ηδη καποιο ποστ, κυριοι mods παραθεστε το.

Πολυ απλα ρωταω: Οταν η γκομενα εχει περιοδο πως κανουμε προκαταρκτικα? Δεν ειναι λιγο αηδια να γλυψεις αν εχει περιοδο? (βλεννες κτλ) Ο προβληματισμος μου εγγυται στο οτι δε μπορω να γαμησω ετσι απλα πρωτον γιατι δεν εχω κανα παλαμαρι να την ανεβασω τοσο κ δευτερον γιατι δεν ειμαι duracell, οσο κ να το καθυστερησω αυτη δε θα το ευχαρηστηθει τοσο και αυτο δεν το θελουμε  ;) Γι αυτο ριχνω πρωτα ενα 20αλεπτο "σφουγγαρισμα" μεχρι να λαχανιασει για τα καλα κ πριν μου ξεριζωσει τα μαλλια μπαινω.
Αν ομως εχει περιοδο τι γινεται?  :-
Αν είσαι δράκουλας θα είσαι τυχερός! :2funny:

OP
OP
V

Vag0s

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τα μαλλια στο κεφαλι μου τα οποια κραταει οταν τη γλυφω  :o

OP
OP
V

Vag0s

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ξυρισε τα να χανει την ισοροπία της και τα ''κρατηματα'' της..

Δεν προκειται να κοψω τα ραστα πριν το στρατο  ;)
Αλλα θα μου πει κανεις τι κανουμε σ'αυτη την περιπτωση? οταν εχει περιοδο εννοω...  :helpplea:

Επισκέπτης
οταν εχει περιοδο ξεχνας να επισκευτεις με το στομα σου την εν λογω περιοχη.
και αυτο ειναι μια πραγματικοτητα που δεν πρεπει να αγνοησεις.
προκαταρκτικα αλλου.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Δεν προκειται να κοψω τα ραστα πριν το στρατο  ;)
Αλλα θα μου πει κανεις τι κανουμε σ'αυτη την περιπτωση? οταν εχει περιοδο εννοω...  :helpplea:
φιλε ως γνωστον, η περιοδος ειναι η ''εβδομαδα του κωλου''..

Επισκέπτης
Μπορεις να βαλεις γλωσοκαλυπτρα και πεφτεις με τα μουτρα μετα!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αν είναι προς το τέλος της περιόδου και αν κάνει ντουζ πριν κάνετε έρωτα μπορείς να της γλύφεις την κλιτοριδούλα.

Παρόλα αυτά δεν είναι και απαραίτητο να την γλύφεις όταν έχει περίοδο. Μην τρελαθούμε κιόλας.

OP
OP
V

Vag0s

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχα σωστα αυτα ρε αλλα ειμαι με μια κοπελια που πρωτον δε μου εχει δωσει κωλο ακομα κ δευτερον δε θελω απλα να τη γαμησω, γι αυτο θελω προκαταρκτικα, αλλιως δε θα με εννοιαζε. Αλλο πορνη κ αλλο η κοπελα σου. (no offense)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
να περιμενεις να τελειωσει... 3 μερες να κανετε κρατει δεν μπορειτε? χαχαχα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
σωστη η μπάιτ..

εδω κατι κοριτσια κανουν κρατει μερικα χρονια..

(αναγκαστικά) :P

OP
OP
V

Vag0s

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Biteme τωρα θιγεις ενα μεγαλο θεμα...

Τον τελευταιο καιρο, λογο ηλικιας κ ορμης μαλλον ο "μητσος" ειναι 24/7 καγκελο... Νιωθω καπως ασχημα γιατι με φερνει σε δυσκολη θεση, παω να χαιρετησω καποια κ στην αγκαλια τον νιωθει και τραβιεται...τεσπα ας μην πω άλλα, καταλαβες τι εννοω.
Συμπερασμα, οχι δε μπορουμε να κρατηθουμε 3 μερες, εγω τουλαχιστον αυτον τον καιρο με τπτ. +το οτι αυτη η περιοδος εχει καλαρεσει κ στη δικια μου.. 3-4 φορες τη μερα sex. Οταν τελειωσει ομως κ γυρισουμε στο 3 φορες την εβδομαδα τοτε ναι θα μπορουμε να κρατηθουμε οταν εχει περιοδο  ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Biteme τωρα θιγεις ενα μεγαλο θεμα...

Τον τελευταιο καιρο, λογο ηλικιας κ ορμης μαλλον ο "μητσος" ειναι 24/7 καγκελο... Νιωθω καπως ασχημα γιατι με φερνει σε δυσκολη θεση, παω να χαιρετησω καποια κ στην αγκαλια τον νιωθει και τραβιεται...τεσπα ας μην πω άλλα, καταλαβες τι εννοω.
Συμπερασμα, οχι δε μπορουμε να κρατηθουμε 3 μερες, εγω τουλαχιστον αυτον τον καιρο με τπτ. +το οτι αυτη η περιοδος εχει καλαρεσει κ στη δικια μου.. 3-4 φορες τη μερα sex. Οταν τελειωσει ομως κ γυρισουμε στο 3 φορες την εβδομαδα τοτε ναι θα μπορουμε να κρατηθουμε οταν εχει περιοδο  ;)
ε πηδα και με περιοδο και τελειωσε και μεσα!!
αν βεβεα δεν σιχενεσαι!!

αν παλι σιχενεσαι τοτε υπαρχει και η λυση του στοματικου ερωτα!!

OP
OP
V

Vag0s

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οπως ειπα αρχικα δε θελω απλα να χυσω, αυτο το κανω κ μονος μου :P Αλλα θελω να ευχαριστησω την κοπελα μου, γι αυτο ρωτησα τι αλλο μπορω να κανω εκτος απο γλυψιμο..
Οσον αφορα αυτο που λες thanoss: "ε πηδα και με περιοδο και τελειωσε και μεσα!!"
Δεν νιωθω ετοιμος να γινω πατερας!  :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μην πει καποιος το προβλημα του, αμεσως να τον κοροϊδεψετε...

Ομολογω πως κ γω ελιωσα μολις το ειδα, πολυ πετυχημενο οντως  :cheesy:
AN η κιθάρα σου δεν είναι EXPLORER εγώ αρνούμαι να βοηθήσω...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Οπως ειπα αρχικα δε θελω απλα να χυσω, αυτο το κανω κ μονος μου :P Αλλα θελω να ευχαριστησω την κοπελα μου, γι αυτο ρωτησα τι αλλο μπορω να κανω εκτος απο γλυψιμο..
Οσον αφορα αυτο που λες thanoss: "ε πηδα και με περιοδο και τελειωσε και μεσα!!"
Δεν νιωθω ετοιμος να γινω πατερας!  :grin:
φιλος οταν η κοπελα εχει περιοδο δεν μενει εγκυος!!!
και ποιος σου ειπε οτι δεν θα την ευχαριστησεις!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom