Νέα

Περιοδος χαρμανας+αφραγκιας:τσοντα η καβατζομπαζονετο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα digenis87
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Δεν το συζητάω , φαντάσου μια γυναίκα που σήμερα ειναι μαζί σου ή μαζί μου σήμερα
την άλλη βδομάδα με άλλον και την παραπάνω με τρίτον.Τι θα  πούμε οτι έχει σεξουαλική
ελευθερία ? Μάλλον θα  σκεφτούμε τι πουτάνα ειναι αυτή!!!!
ακριβως

εχει ενδιαφερον πως το φαινομενο της "παρεας" τους διαμορφωνει τα σεξουαλικα προτυπα που
εχουν και ακολουθουν ασυνειδητα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Θα μου πεις σε ποσες την έχεις πέσει ρε τύπε?
Για να δουμε αν οντως δεν μιλας εκ του καναπέος?
Νομιζω σου εδωσα να καταλαβεις πιο πανω τι ακριβως
δεν ισχυει απο αυτα που λες. Τα χω βαρεθει τα σεντονια πλεον
και δη τα κλαψουριστικα περι ελλεηνιδων. Αν νομιζεις οτι μπορεις
να απαντησεις σε αυτο που σε ρωταω εχει καλως... αλλιως το αφηνουμε
να λες εσυ τα δικα σου και να κανω εγω τα δικα μου. -.-
φιλε νομιζω οτι καταλαβαινεις οτι θες να καταλαβεις

τι σχεση εχει σε ποσες την εχω πεσει εγω, με το φαινομενο: "σχεση-συναισθηματικη δεσμευση-μη ελευθεριοτητα"
που ισχυει στην Ελλαδα ?

αλλα αν θες να σου απαντησω : φλερταρω συνεχεια και οπου βρεθω , αν φυσικα εχω ορεξη , αλλα
η "δεσμευση" ειναι κατι που με σκοτωνει , οποτε το ξεκαθαριζω απο την αρχη οποτε μου συμβαινει , ή το κανω να εννοηθει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
φιλε νομιζω οτι καταλαβαινεις οτι θες να καταλαβεις

τι σχεση εχει σε ποσες την εχω πεσει εγω, με το φαινομενο: "σχεση-συναισθηματικη δεσμευση-μη ελευθεριοτητα"
που ισχυει στην Ελλαδα ?

αλλα αν θες να σου απαντησω : φλερταρω συνεχεια και οπου βρεθω , αν φυσικα εχω ορεξη , αλλα
η "δεσμευση" ειναι κατι που με σκοτωνει , οποτε το ξεκαθαριζω απο την αρχη οποτε μου συμβαινει , ή το κανω να εννοηθει...

Δεν τρεχει τιποτα παικτη. Εγω απλα μια ερωτηση εκανα  :grin:
το θεμα ειναι οτι οποιος θελει βρισκει... ακομη και αν αργησει λιγο.
Αυτο ειναι το ολο νοημα για μενα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
και δευτερον , πολλα λενε οι γκομενες και δη οι ελεηνιδες , αλλα
εγω εστιαζω στο τι γινεται στην πραξη και μαλιστα "κατα πλειοψηφια"
αν και υπαρχουν "υγιεις ελευθεριαζουσες μειοψηφιες"

Τυπε το φαινομενο fuck buddies εχει γινει πολυ διαδεδομενο πλεον και στην Ελλαδα. Αν κρινω απο τους φιλους μου τουλαχιστον, αφου σχεδον ολοι εχουν και απο μια "φιλη"  :knockinb:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Παιδια ξερετε τι γινετε μεσα απο σαιτ γνωριμιων η τσατ γιατι εγω μπηκα και προσπαθησα αλλα τιποτα.Λοιπον εβαλα τι φωτο που εχω ανεβασει και στο μπουρδελα αλλα τιποτα δεν βλεπω να γινετε αν ξερετε πειτε για να μην τρωω το χρονο μου τσαμπα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παιδια ξερετε τι γινετε μεσα απο σαιτ γνωριμιων η τσατ γιατι εγω μπηκα και προσπαθησα αλλα τιποτα.Λοιπον εβαλα τι φωτο που εχω ανεβασει και στο μπουρδελα αλλα τιποτα δεν βλεπω να γινετε αν ξερετε πειτε για να μην τρωω το χρονο μου τσαμπα

χανεις τσαμπα το χρονο σου.
Επειδη οσοι την πεφτουν απο γκομενες εξω
ειναι λιγοι... επειδη ολοι οι αλλοι βρισκονται εδω
και λενε οτι ειναι ελλεηνιδες κτλπ... (τα κλασσικα ξερεις τωρα)
οι ευκαιριες που εχεις απεξω ειναι απεριοριστες... αμα δεν εισαι κολλημενο
μυαλο βγες εξω και παιξε μπαλα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Η κεντρικη ιδεα ειναι για μεν  εξω  να κατεχειs καλα το μπλα μπλα,  για δε  στα τσατ , να εισαι αριστοτεχνηs στον γραπτο λογο  αλλα και ναχειs υπομονη κι επιμονη.......Λιγεs πιθανοτητεs, πολλα τα μπαζα, λιγεs οι καλεs......Καλυτερα  εξω και μετωπικη

OP
OP
D

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Ρε κκλοφορουν απειρες καργιολες ειδικα στα αστικα κεντρα(κ επαρχια υπαρχουν απλα δεν ειναι τοσο ευκολο το πραγμαγια ευνοητους λογους)..Ψοφανε για πουτσα κ φλερτ...ξεκοληστε λιγο,αλλη φαση εχει το εξω καμακι.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ρε κκλοφορουν απειρες καργιολες ειδικα στα αστικα κεντρα(κ επαρχια υπαρχουν απλα δεν ειναι τοσο ευκολο το πραγμαγια ευνοητους λογους)..Ψοφανε για πουτσα κ φλερτ...ξεκοληστε λιγο,αλλη φαση εχει το εξω καμακι.
οπου να ναι θα σου πει ο μπολντης πως το καμακι εινα χασιμο χρονου και ο χρονος ειναι χρημα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Στο καμακι ειμαστε επαγγελματιες... δεν χανουμε ποτε!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Συνηθως λαμογια και αρπακωλατζουδες εχει φιλε ....
Οι ''καλες'' ειναι πιασμενες ηδη και δεν ψαχνωνται δεξια και αριστερα  :sunglasses:

Να προσεχεις πολυ εκει μεσα στα τυφλα.... πολλοι καρχαριες και αρκουδες κυκλοφορουν ..... :sunglasses:

Καλυτερα να επιδιωξεις γνωριμιες με σκοπο την φιλια, οσο ειναι δυνατον αυτο και οτι βγει απο εκει κρατωντας επιφυλλαξεις παντα....

Απειρως καλυτερα θα ειναι να κανεις κατι, μεσω φιλικου σου περιγυρου, αν υπαρχει, η τυχαιας γνωριμιας εξω.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
οπου να ναι θα σου πει ο μπολντης πως το καμακι εινα χασιμο χρονου και ο χρονος ειναι χρημα.

Αυτα πες τα στον αχαχουχα που χθες τον ρωτησα αμα εχει κανει ακομη καμακι
και μου ειπε οχι!!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτα πες τα στον αχαχουχα που χθες τον ρωτησα αμα εχει κανει ακομη καμακι
και μου ειπε οχι!!!!!!!
Βαριεμαι να γραφω σεντονια για να εξηγω μερικα πραγματα που πιθανοτερο ειναι να μην κατανοησεις.......

Και ναι δεν ενιωσα την αναγκη για καμακι πρωτον
Δευτερον δεν πολυβγαινω να γυριζω......
Εκει που πηγαινω δεν υπαρχουν πολλες ελευθερες να γινει παιχνιδι (οταν και οποτε τυχει να βγω)
Και οι ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΕΣ ΗΔΗ !!!!!!!

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
παλι θα βγει στο κλαρι ο Μαυρεας....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Βαριεμαι να γραφω σεντονια για να εξηγω μερικα πραγματα που πιθανοτερο ειναι να μην κατανοησεις.......

Και ναι δεν ενιωσα την αναγκη για καμακι πρωτον
Δευτερον δεν πολυβγαινω να γυριζω......
Εκει που πηγαινω δεν υπαρχουν πολλες ελευθερες να γινει παιχνιδι (οταν και οποτε τυχει να βγω)
Και οι ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΕΣ ΗΔΗ !!!!!!!

τυπε καλυτερα να μην αρχισεις τα αχαχουστικα παλι ναι
αλλωστε μια πλακα εκανα... οι καλες ειναι πιασμενες μονο στο μυαλο σου.  :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
παλι θα βγει στο κλαρι ο Μαυρεας....
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]

Πως με καταλαβες τυπε μου .... ;D

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σου'χα πει μια παροιμια για τις γαμημενες, ειναι σαν τις τουαλετες, οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες...
Δεν θυμαμαι να μου το ειπες ποτε αλλα τεσπα

Σωστη την βρισκω παντως.....

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436