Νέα

Περιοδος χαρμανας+αφραγκιας:τσοντα η καβατζομπαζονετο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα digenis87
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Τι κανετε αν δεν εχετε λεφτα για πουτανες?
Εχετε καβατζες γκομενες για μονο σκοπο το γαμησι?
Η προτιματε τις τσοντες και οχι τις μλκιες του καθε μπαζου που για ενα γαμησι θα θελει ποτα,καφεδες κ να την κυκλοφορεις?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ποιος ειναι αυτος, που δεν εχει εστω δεκα ευρω ανα μηνα, η ανα 15 μερες, για να κανει την αναγκη του ?

Καβατζες μπαζακια ..... πολυ ασχημη ερμηνεια σαν εκφραση ολο αυτο...
Κατανοητος ο χαβαλεδιαρικος τονος γιατι σοβαρα δεν νομιζω να εκφραζεσαι ετσι

Θα σου παω ομως λιγο παραπερα την ολη σκεψη σου....

Σκεφτηκες ποτε καθολου οτι δεν μπορεις να ξερεις τι νιωθουν η τι σκεφτονται για σενα ?
Για σκεψου πως θα σου φαινοταν αν ηταν αντεστραμενοι οι ρολοι και εσυ, ησουν απλα ενα αποκουμπι στην ευχαριστηση τους ?
Να φανταστω οτι θα σου εκαναν και χαρη συμφωνα με τα λεγομενα σου ?
Στην αναβροχια καλο και το χαλαζι που λεμε ?
Πως θα ενιωθες εσυ σε μια τετοια περιπτωση ?

Αν θες να σε υπολογιζουν θα πρεπει κι εσυ να υπολογιζεις τον αλλον-ην λιγο η και περισσοτερο απο σενα αναλογα πως εχεις μαθει
(γενικα τα λεω απευθυνομενος σε σενα, οποτε μην τα παρεις προσωπικα)

OP
OP
D

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Προφανως φιλε κου οτι ζηταω εγω το ζητανε κ αυτες.δεν καθονται ετσι να της γαμησεις?Ειναι λοιπον δραση κ αντιδραση.Σαν μια ατυπη συμφωνια.Εκτος αν ειναι τοσο ζωα που δεν καταλαβαινουν.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τι κανετε αν δεν εχετε λεφτα για πουτανες?
Εχετε καβατζες γκομενες για μονο σκοπο το γαμησι?
Η προτιματε τις τσοντες και οχι τις μλκιες του καθε μπαζου που για ενα γαμησι θα θελει ποτα,καφεδες κ να την κυκλοφορεις?

Ε  ισα για ενα καφε.....υπαρχουν
Μη φανταστειs μπουζουκια και τετοια

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Προφανως φιλε κου οτι ζηταω εγω το ζητανε κ αυτες.δεν καθονται ετσι να της γαμησεις?Ειναι λοιπον δραση κ αντιδραση.Σαν μια ατυπη συμφωνια.Εκτος αν ειναι τοσο ζωα που δεν καταλαβαινουν.
Σιγουρα υπαρχει και αυτο το σκεπτικο δεν αντιλεγω...

Ο καθενας οπως σκεφτεται πρατει αλλωστε και καταληγει αναλογα να συμπληρωσω....

Ολα ειναι θεμα επιλογων....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ρε δοξα το θεο που πιανω και στο στοίχημα  :rockon:

το 60 της εκατο των επισκεψεων μου ειναι με λεφτα απο στοιχηματικα κερδη παρακαλω  :grin: :grin:

θα μουν εγκεφαλικα ποιο μαλακας τωρα αν δεν ειχα βγαλει τα απωθημενα μου  :2funny: :2funny: :2funny:

παντως και καποια λεφτα να εχεις, το μουνι ποτε δεν θα το τσιγγουνευεσαι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εστω και 10 ευρω

να σας παρω να σας παω μεταξουργειο να σας δειξω δυο γαμευσημα πιπινακι με 10ρικο  :sunglasses:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
[move]ΡΕ ΤΖΟΥΡΑ ΠΑΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ AVATAR ΤΩΡΑ  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]

OP
OP
D

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Κανεις δεν εχει καβατζες ρε μαγκες?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
το σαιτ προωθει αξιες οπως αλληλεγκυη και συνεργασια τυπε

αυτα ειναι δικε μου  :rockon:  ο τυπος ομως που ανοιξε το θεμα δεν απαντα, ειναι μια καβατζα μου που την εχω διπλη, ψηνεται για ανταλλαγη?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αυτα ειναι δικε μου  :rockon:  ο τυπος ομως που ανοιξε το θεμα δεν απαντα, ειναι μια καβατζα μου που την εχω διπλη, ψηνεται για ανταλλαγη?
εχω δεχομαι με ανταλλαγη ενα γαμησι στην φυλης :grin:να ειμαστε δικαιοι :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom