You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περιοδος χαρμανας+αφραγκιας:τσοντα η καβατζομπαζονετο?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα digenis87
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 75
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ποιος ειναι αυτος, που δεν εχει εστω δεκα ευρω ανα μηνα, η ανα 15 μερες, για να κανει την αναγκη του ?
Καβατζες μπαζακια ..... πολυ ασχημη ερμηνεια σαν εκφραση ολο αυτο...
Κατανοητος ο χαβαλεδιαρικος τονος γιατι σοβαρα δεν νομιζω να εκφραζεσαι ετσι
Θα σου παω ομως λιγο παραπερα την ολη σκεψη σου....
Σκεφτηκες ποτε καθολου οτι δεν μπορεις να ξερεις τι νιωθουν η τι σκεφτονται για σενα ?
Για σκεψου πως θα σου φαινοταν αν ηταν αντεστραμενοι οι ρολοι και εσυ, ησουν απλα ενα αποκουμπι στην ευχαριστηση τους ?
Να φανταστω οτι θα σου εκαναν και χαρη συμφωνα με τα λεγομενα σου ?
Στην αναβροχια καλο και το χαλαζι που λεμε ?
Πως θα ενιωθες εσυ σε μια τετοια περιπτωση ?
Αν θες να σε υπολογιζουν θα πρεπει κι εσυ να υπολογιζεις τον αλλον-ην λιγο η και περισσοτερο απο σενα αναλογα πως εχεις μαθει
(γενικα τα λεω απευθυνομενος σε σενα, οποτε μην τα παρεις προσωπικα)
Καβατζες μπαζακια ..... πολυ ασχημη ερμηνεια σαν εκφραση ολο αυτο...
Κατανοητος ο χαβαλεδιαρικος τονος γιατι σοβαρα δεν νομιζω να εκφραζεσαι ετσι
Θα σου παω ομως λιγο παραπερα την ολη σκεψη σου....
Σκεφτηκες ποτε καθολου οτι δεν μπορεις να ξερεις τι νιωθουν η τι σκεφτονται για σενα ?
Για σκεψου πως θα σου φαινοταν αν ηταν αντεστραμενοι οι ρολοι και εσυ, ησουν απλα ενα αποκουμπι στην ευχαριστηση τους ?
Να φανταστω οτι θα σου εκαναν και χαρη συμφωνα με τα λεγομενα σου ?
Στην αναβροχια καλο και το χαλαζι που λεμε ?
Πως θα ενιωθες εσυ σε μια τετοια περιπτωση ?
Αν θες να σε υπολογιζουν θα πρεπει κι εσυ να υπολογιζεις τον αλλον-ην λιγο η και περισσοτερο απο σενα αναλογα πως εχεις μαθει
(γενικα τα λεω απευθυνομενος σε σενα, οποτε μην τα παρεις προσωπικα)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Τι κανετε αν δεν εχετε λεφτα για πουτανες?
Εχετε καβατζες γκομενες για μονο σκοπο το γαμησι?
Η προτιματε τις τσοντες και οχι τις μλκιες του καθε μπαζου που για ενα γαμησι θα θελει ποτα,καφεδες κ να την κυκλοφορεις?
Ε ισα για ενα καφε.....υπαρχουν
Μη φανταστειs μπουζουκια και τετοια
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Σιγουρα υπαρχει και αυτο το σκεπτικο δεν αντιλεγω...Προφανως φιλε κου οτι ζηταω εγω το ζητανε κ αυτες.δεν καθονται ετσι να της γαμησεις?Ειναι λοιπον δραση κ αντιδραση.Σαν μια ατυπη συμφωνια.Εκτος αν ειναι τοσο ζωα που δεν καταλαβαινουν.
Ο καθενας οπως σκεφτεται πρατει αλλωστε και καταληγει αναλογα να συμπληρωσω....
Ολα ειναι θεμα επιλογων....
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ρε δοξα το θεο που πιανω και στο στοίχημα
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
το 60 της εκατο των επισκεψεων μου ειναι με λεφτα απο στοιχηματικα κερδη παρακαλω
θα μουν εγκεφαλικα ποιο μαλακας τωρα αν δεν ειχα βγαλει τα απωθημενα μου
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
παντως και καποια λεφτα να εχεις, το μουνι ποτε δεν θα το τσιγγουνευεσαι
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
εστω και 10 ευρω
να σας παρω να σας παω μεταξουργειο να σας δειξω δυο γαμευσημα πιπινακι με 10ρικο
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
Τι κανετε αν δεν εχετε λεφτα για πουτανες?
...
Εγώ κάνω καμάκι και τους λέω κάτι απλό...
ΕΙΜΑΙ 1.80 ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΛΑ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ
ΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΦΟΔΡΑ
Ξέρεις πως πιάνει;!
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
Ραντάρ έχεις;...
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
και εγώ από έναν παιχταρά το έχω δανεισθεί, μή νομίζεις...
Εγώ κάνω καμάκι και τους λέω κάτι απλό...
Ξέρεις πως πιάνει;!
thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ρε αχαχουχα το χεσιμο που κολλαει μαν;Ποιος ειναι αυτος, που δεν εχει εστω δεκα ευρω ανα μηνα, η ανα 15 μερες, για να κανει την αναγκη του ?
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
Κανεις δεν εχει καβατζες ρε μαγκες?
τυπε γιατι ρωτας, ψηνεσαι να ανταλλαξουμε τις καβατζες μας, swingers κι ετς?
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
το σαιτ προωθει αξιες οπως αλληλεγκυη και συνεργασια τυπετυπε γιατι ρωτας, ψηνεσαι να ανταλλαξουμε τις καβατζες μας, swingers κι ετς?
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
το σαιτ προωθει αξιες οπως αλληλεγκυη και συνεργασια τυπε
αυτα ειναι δικε μου
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εχω δεχομαι με ανταλλαγη ενα γαμησι στην φυληςαυτα ειναι δικε μουο τυπος ομως που ανοιξε το θεμα δεν απαντα, ειναι μια καβατζα μου που την εχω διπλη, ψηνεται για ανταλλαγη?
thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
αρκει να μην μεινει καμια εγκυος τυπετο σαιτ προωθει αξιες οπως αλληλεγκυη
τυπε γιατι ρωτας, ψηνεσαι να ανταλλαξουμε τις καβατζες μας, swingers κι ετς?
οχι ρε λος
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 155
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K