Νέα

Περιγράψτε με μια λέξη το προηγούμενο μέλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά ρε μαλακισμένα στο ένα θρεντ δίνω προζάκ, εδώ ζητάτε γαριδάκια....
Τέλος το κλείνω για σήμερα γιατί δεν αντέχω άλλο νευρικό γέλιο..........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
καλά ρε μαλακισμένα στο ένα θρεντ δίνω προζάκ, εδώ ζητάτε γαριδάκια....
Τέλος το κλείνω για σήμερα γιατί δεν αντέχω άλλο νευρικό γέλιο..........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

εσενα να σου δωσουμε ενα απο αυτα για τις αιμοροιδες;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσενα να σου δωσουμε ενα απο αυτα για τις αιμοροιδες;
εχω ήδη βάλει....
με έχει πιάσει νευρικό... μιλάμε δείτε το ποστ για το τρακάρισμα του μοικάνου......
Δεν την χτύπησα..........λέει...
και απαντάει ο άλλος και που το ξέρεις;
μπορεί να τη χτύπησε λίγο...ξυστά, ούτε να το κατάλαβε.........
αλλο αρχιδοτριχα και άλλο γουρουνότριχα..........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
παντως ειναι φοβερη η επιμονη μερικων σε κατι που δεν ξερουν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παντως ειναι φοβερη η επιμονη μερικων σε κατι που δεν ξερουν
γάματα μικρέ..... γάματα........
και το θέμα είναι ότι προσπαθούν για να πείσουν τον άλλον να αλλάξουν και τις προυποθέσεις όπως τους συμφέρει........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Κοινώς δεν έγινε όπως έγινε αλλά όπως θέλω εγώ να γίνει για να έχω δίκιο..........

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
γάματα μικρέ..... γάματα........
και το θέμα είναι ότι προσπαθούν για να πείσουν τον άλλον να αλλάξουν και τις προυποθέσεις όπως τους συμφέρει........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Κοινώς δεν έγινε όπως έγινε αλλά όπως θέλω εγώ να γίνει για να έχω δίκιο..........

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
δε βαριεσαι...μονοι τους κωλοτρωγονται...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Stories

Νέο!