Νέα

Περίεργο site με Call-girls

• Μέλος που άνοιξε το νήμα priapikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

priapikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια,θέλω τα φώτα σας.Στο site έχει κάτι καλούτσικα κομάτια και σε καλές τιμές.Έστειλα αρκετες φορές mail για να κλείσω κάποια κοπέλα,αλλα με εγραψαν στα παπαράκια τους!Μήπως γνωρίζει κανένας τι ακριβώς παίζει?

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Από ότι έχω διαβάσει σε σχετικά threads είναι "μουφα" mirror sites για αφελείς. Προσοχή φίλε μου γιατί 500 την ημέρα δεν παίρνει ούτε η χειρότερη από αυτές...

gent007

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
και εγω μουφα νομιζω πωσ ειναι

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Downpayment of the travel expenses plus deposit from model's fee. Payment through Western Union only.

Αυτό είναι αρκετό γαι να καταλάβουμε ότι είναι απάτη!!
Αλλιώς με 900 για 3 μέρες τα νοικιάζεις και μετά τα επινοικιάζεις! :2funny: :2funny: :jerking: :jerking:

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
ή το ίδιο ή μια από τα ίδια με τον αγαπητό Juan Cashol που έδινε από Βουκουρέστι μεριά με τον ίδιο τρόπο κοπέλες τουλάχιστον 2Α με 500 ευρώ το τρίημερο συν το αεροπορικό εισιτήριο μετ' επιστροφής αλλά με κατάθεση σε λογαριασμό ΜΟΝΟ πριν του ποσού...Ψάχνουν όχι απλά για αφελείς, αλλά για ντουβάρια!

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καλά ρε φίλε που πας? Να εμπιστευθείς τη Τουρκιά? Δε βλέπεις ότι μυρίζει απάτη από χιλιόμετρα?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ή το ίδιο ή μια από τα ίδια με τον αγαπητό Juan Cashol που έδινε από Βουκουρέστι μεριά με τον ίδιο τρόπο κοπέλες τουλάχιστον 2Α με 500 ευρώ το τρίημερο συν το αεροπορικό εισιτήριο μετ' επιστροφής αλλά με κατάθεση σε λογαριασμό ΜΟΝΟ πριν του ποσού...Ψάχνουν όχι απλά για αφελείς, αλλά για ντουβάρια!

Γιου αρ α βέρυ σέρτσντ πέρσον

Εμένα ο χουάν μέχρι που μου πούλαγε κοπέλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom