Νέα

Περιεργο νουμερο για δηλωση καρτοκινητου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jonhy-21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jonhy-21

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
84
Πόντοι
10
Σημερα πηρα μια κληση απο ενα περιεεγο νουμερο στο καρτοκινητο μου και ζητουσε τα στοιχεια μου για να γινει η δηλωση τηλεφωνικα. Και ειπαν οτι θα ερχοντουσαν σπιτι μου για την υπογραφη μου και οτι χρειαζεται αντιγραφο της ταυτοτητας μου οταν ερθουν. VODAFON καρτοκινητο εχω.
Μου φανηκε περιεργο το νουμερο. Υπαρχει αυτο? Το κανουνε οι ετερειες?
Ευχαριστω

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Σημερα πηρα μια κληση απο ενα περιεεγο νουμερο στο καρτοκινητο μου και ζητουσε τα στοιχεια μου για να γινει η δηλωση τηλεφωνικα. Και ειπαν οτι θα ερχοντουσαν σπιτι μου για την υπογραφη μου και οτι χρειαζεται αντιγραφο της ταυτοτητας μου οταν ερθουν. VODAFON καρτοκινητο εχω.
Μου φανηκε περιεργο το νουμερο. Υπαρχει αυτο? Το κανουνε οι ετερειες?
Ευχαριστω

Μη πιστεύεις κανένα πούστη.

Κάνε ότι χρειάζεται με τον κανονικό και επίσημο τρόπο.

OP
OP
J

Jonhy-21

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
84
Πόντοι
10
Να ανυσηχω δηλαδη? Η μαλακια μου ειναι οτι τα εδωσα τα στοιχεια γιατι μου φανηκε νορμαλ στην αρχη. Αλλα μετα ειδα παλι το νουμερο και μου μπηκαν ψυλοι στα αυτια. Το νουμερο ειναι................
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε και παρακαλω οσους ξερουν κατι η τους εχει παρει κανεις να πουν.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Να ανυσηχω δηλαδη? Η μαλακια μου ειναι οτι τα εδωσα τα στοιχεια γιατι μου φανηκε νορμαλ στην αρχη. Αλλα μετα ειδα παλι το νουμερο και μου μπηκαν ψυλοι στα αυτια. Το νουμερο ειναι +302199993503.
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε και παρακαλω οσους ξερουν κατι η τους εχει παρει κανεις να πουν.

Καλα ρε μαγκα εισαι εντελως χαζος ? δινεις τα στοιχεια σου σε οποιον σε παιρνει τηλ ? ελεος ρε φουστη μου

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Την πατησες σα τις γριες που τισ πλησιαζουν αγνωστοι κ τους ζητανε λεφτα λεγοντας πως τους εστειλε ο γιος τους

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Να ανυσηχω δηλαδη? Η μαλακια μου ειναι οτι τα εδωσα τα στοιχεια γιατι μου φανηκε νορμαλ στην αρχη. Αλλα μετα ειδα παλι το νουμερο και μου μπηκαν ψυλοι στα αυτια. Το νουμερο ειναι +302199993503.
Καλα ρε φιλε καθε μερα τοσα και τοσα γινονται και εσυ δινεις ολα τα στοιχεια σου μεσω τηλ  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: ακου εκει θα ερθουν απο το σπιτι σου για να το δηλωσεις μα ποιος εισαι,κατι αλλο ηταν και μην ανοιγης την πορτα ευκολα
Εχε την ταυτοτητα μαζι σου και πηγαινε σε ενα καταστημα να το δηλωσεις

tzak

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μην φοβασαι φιλαρακι.το εκανα και εγο αυτο.το κανει η vodafone σε πελατες που εχουν μεγαλες καταναλωσεις σε καρτες.εγω πηρα τηλ την vodafone και ο τσεκαρισα οτι κανουν αυτο στους "καλους" πελατες.θα ερθει ενας courier απλα και θα του δωσεις μια φωτοτυπια της ταυτοτητας.εσυ για να αισθανεσαι πιο ασφαλης γραψε πανω στην φωτοτυπια(πανω ομως στην φωτοτυπια της ταυτοτητας,οχι στο λευκο της σελιδας) οτι παραδιδεις το συγκεκριμενο εγγραφο μονο για ταυτοποιηση καρτοκινητου και για καμια αλλη χρηση.
στο ξαναλεω ομως παρε 1 τηλ στην vodafone και δινοντας το αριθμο σου θα στο επιβεβαιωσουν οτι το κανουν γιατι εισαι "καλος πελατης"

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Με αυτο το νουμερο καλεσαν και στο κινητο την δικια μου δυο φορες χθες/προχθες ?  αλλα εκλεισε γρηγορα και δεν προλαβε να απαντησει.

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ελπιζω να μην ειναι αργα αλλα τουλαχιστων τωρα να εμαθες! Ποτε δε δινουμε στοιχεια απο τηλεφωνο. Γενικως ειναι επικινδυνο! Ετσι πηραν τους δικους μια μερα απο την Ον Τελεκομ και ζητησαν αφμ...και καλα για να δουν αν ειμαστε στο δικτυο τους και μπορουν να μας καλυψουν! Σα χαζοι οι δικοι μου εδωσαν στοιχεια...καταληξαμε να ειμαστε στην Ον τελεκομ παρα τη θεληση μας και εγινε ενας χαμος! Βραστα δηλαδη...μετα απο καιρο εμαθα οτι το εκαναν σε πολυ κοσμο!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ότι δηλώνουν τον αριθμό τους με τα δικά σου στοιχεία

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ότι δηλώνουν τον αριθμό τους με τα δικά σου στοιχεία
:headbang: αυτο δεν το σκεφτηκα.εχεις δικιο.Εκτος απο το νουμερο του κινητου πρεπει να τους πεις και τα νουμερα που εχει η καρτα σιμ επανω οποτε δεν γινεται να το κανεις και ταυτοχρονα να μιλας στο κινητο(εκτος αν τους εχεις γραψει καπου).

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εσυ δινεις τα στοιχεια σου σε οποιον στα ζητησει ετσι απλα με ενα τηλεφωνο?
Οχι απλα ηθελα να μαθω που αποσκοπουν,το να εχουν το ονομα μου ή την διευθυνση μου δεν μου λεει κατι αφου υπαρχουν και στον τηλεφωνικο καταλογο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ  :helpplea:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ  :helpplea:
ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ!!!!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ελεος ρε παιδια μην την πατατε ετσι ευκολα μια βολτα ρε φιλε απο ενα καταστημα vodafone μπορουσες να κανεις ειναι ανοιχτα μεχρι τις 9 το βραδυ και το κιν σου θα δηλωσεις και την ταυτοτητα σου θα δωσεις και θα εισαι σιγουρος δεν πρεπει ποτε μα ποτε να δινετε τα στοιχεια σας μεσω τηλεφωνου δεν ξερετε οτι μεχρι και οι τοιχοι εχουν αυτια ακομα και δανειο να θελετε να παρετε περαστε μια βολτα απο την τραπεζα να τους δωσετε ολα τα στοιχεια οχι οπως πολλοι εξυπνακηδες που βαριουντε να κουνησουν και τα δινουν απ το τηλεφωνο και μετα απορειτε πως βρεθηκατε χρεωμενοι και τρεχετε στα δικαστηρια να αποδειξετε οτι δεν ειστε ελεφαντες

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
παιδια εχω μινι μαρκετ κανω ταυτοποιησεις κινητων .μη ψαρωνετε απο κανενα .μονο στα μαγαζια εταιριων και σε μαγαζια [μινι μαρκετ -περιπτερα ]που εχουν το ειδικο σημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom