Νέα

Περί Torrents...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δοκιμασε εδω:

Εχω κατεβασει συνολικα πανω απο 700 giga με ταινιες και φωτο.
Πολυ καλο το AZUREUS μαζι με το PEERGUARDIAN 2 για να μην σε ανιχνευουν.
Κια τα 2 free. Αν θελεισ περισσοτερες οδηγιες με P.M.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Ti ακούνε τα αυτάκια μου πάλι.Το emule pro είναι κλεψιά ρε για να καρπωθεί κάποιος εξυπνάκιας ένα ανοιχτό πρόγραμμα.Αν θές μουλαροservers κατέβασε το κανονικό emule ή  κανένα mod (free) πάντα.Αλλά είναι πιο πολύ της υπομονής από το torrent.

Για torrent με τα 1000 δούλεψε utorrent.Μικρό ελαφρύ και αποτελεσματικό.Αν θες να ρισκάρεις Ban μπορείς και bitcomet αλλά καλύτερα να είσαι ευπροσδεκτός στους tracker.Το azureus είναι πολύ Bloated δεν αξίζει..

Γενικά αν θες
Ταχύτητα>>>torrents
Πλήθος χρηστών και απεριόριστο ratio>>>>Emule
Τεραστιο πλήθος αρχείων σε πολύ ασχημό interface>>>dc++
τραγουδια>>soulseek

KAI ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ip spoofing με p2p προγράμματα!!!!Οτι και να κάνεις για να παρεις το αρχείο θα δείξεις το Ip σου.Το encryption είναι αλλού παπά ευαγγελίο με σκοπό να περνάει το throttling που βάζουν οι isp...

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Για torrent με τα 1000 δούλεψε utorrent.Μικρό ελαφρύ και αποτελεσματικό.Αν θες να ρισκάρεις Ban μπορείς και bitcomet αλλά καλύτερα να είσαι ευπροσδεκτός στους tracker.Το azureus είναι πολύ Bloated δεν αξίζει..

KAI ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ip spoofing με p2p προγράμματα!!!!Οτι και να κάνεις για να παρεις το αρχείο θα δείξεις το Ip σου.Το encryption είναι αλλού παπά ευαγγελίο με σκοπό να περνάει το throttling που βάζουν οι isp...

+1000  :rockon:  :rockon:

Amale μηπως γνωρίζεις τι ακριβως ειναι τα Reqs που φαινονται στον client και πως επηρεάζουν την ταχύτητα κατεβάσματος..??

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
παντως το peer guardian συνεχεια βρισκει ελληνικουσ οργανισμους που ψαχνουν για χρηστες που κατεβαζουν . η κατασταση γινεται ολο και πιο δυσκολη

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Στο φορουμ υπαρχουν παλιοτερα θεματα για τορρεντς με οδηγιες για το πως λειτουργουν σωστα με γρηγορη ταχυτητα.
Για την ταχυτητα κατεβασματος δεν παιζουν ρολο τα προγραμματα τορρεντσ αλλα το οτι δεν εχετε κανει σωστα τις ρυθμισεις.

Τα προγραμματα προσφερουν μονο χρηστικοτητα και διαφορα στο ποσο "βαρεια" ειναι για το pc.
Και για μενα καλυτερο ειναι το utorrent.

Εγω λοιπον με 4mbit συνδεση κατεβαζω με 420kb/s το αναμενομενο δηλαδη. Μολις διαβασετε και εφαρμωσετε τις οδηγιες , θα καταλαβετε οτι ολα τα προγραμματα για downloading (dc++,emule κλπ) ειναι μια μεγαλη μαλακια μπροστα στα τορρεντ.

sakoulas

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Στο φορουμ υπαρχουν παλιοτερα θεματα για τορρεντς με οδηγιες για το πως λειτουργουν σωστα με γρηγορη ταχυτητα.
Για την ταχυτητα κατεβασματος δεν παιζουν ρολο τα προγραμματα τορρεντσ αλλα το οτι δεν εχετε κανει σωστα τις ρυθμισεις.

Τα προγραμματα προσφερουν μονο χρηστικοτητα και διαφορα στο ποσο "βαρεια" ειναι για το pc.
Και για μενα καλυτερο ειναι το utorrent.

Εγω λοιπον με 4mbit συνδεση κατεβαζω με 420kb/s το αναμενομενο δηλαδη. Μολις διαβασετε και εφαρμωσετε τις οδηγιες , θα καταλαβετε οτι ολα τα προγραμματα για downloading (dc++,emule κλπ) ειναι μια μεγαλη μαλακια μπροστα στα τορρεντ.

και εγω τοσο κατεβαζω με αζουρεους

ειναι θεμα ρυθμισεων αλλα πιο πολυ μετραει το ποσοι το εχουν το αρχειο και το μοιραζουν

Επισκέπτης
Μπειτε και καταβαστε ολοκληρη την ταινεια απλως λιγο υπομονη και μια γρηγορη γραμμη.
Maya Hills για μενα το Νο1 ανερχομενη Pstar  :headbang:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε παιδια επειδη ειμαι νεος στο θέμα,μπορειτε να μου πειτε κανα τορρεντ-σαιτ?ενδιαφερομαι για σειρες-ταινιες..επισης κανα ελληνικο τορρενταδικο?αν απαγορευεται,πειτα τα με πμ,
ευχαριστω

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.570
Πόντοι
21.585
αν επιτρεπεται να πουμε εχω να πω πολλα(και private trackers)
ας το διευκρυνησει καποιος

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φιλε μου στελνεις  1ξενο κ 1 ελληνικο για αρχη,στο πμ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε laplace το θρεντ σου συγχωνευτηκε εδω..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε μαγκες κατεβαζω απο με 2-3 kb/s ενω εχω <ρατιο 0,6.ειμαι μελος 3-4 μερες.αν ανεβω πανω απο 1 το ρατιο θα χω καμια ταχυτητα της προκοπης η απο 2-3 θα παει 5-6?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Η ταχυτητα εξαρταται απο τον λογο των seeders/leechers.

Λογικα οι leechers θα ειναι πολυ περισσοτεροι απο τους seeders. Για αυτο δεν εχεις ταχυτητες.

Οι seeders ειναι αυτοι που εχουν ΟΛΑ τα κομματια του αρχειου που κατεβαζεις, και οι leechers ειναι αυτοι που δεν τα εχουν ολα και κυριως κατεβαζουν, αλλα ανεβαζουν κιολας με λιγοτερη ομως ταχυτητα ( πιθανως ) απο τους seeders.

Βρες καποιο torrent με περισσοτερους seeders απο leechers να δεις ταχυτητες.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Η ταχυτητα εξαρταται απο τον λογο των seeders/leechers.

Λογικα οι leechers θα ειναι πολυ περισσοτεροι απο τους seeders. Για αυτο δεν εχεις ταχυτητες.

Οι seeders ειναι αυτοι που εχουν ΟΛΑ τα κομματια του αρχειου που κατεβαζεις, και οι leechers ειναι αυτοι που δεν τα εχουν ολα και κυριως κατεβαζουν, αλλα ανεβαζουν κιολας με λιγοτερη ομως ταχυτητα ( πιθανως ) απο τους seeders.

Βρες καποιο torrent με περισσοτερους seeders απο leechers να δεις ταχυτητες.
ναι αλλα θα πρεπει να ανεβει και το ρατιο μου πρωτα ομως περιπου στο 1 ετσι δεν ειναι φιλτατε αναλ?

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
απο πιο παλιο ποστ αλλα μιας κ το ειδα....
1)Παίρνουμε την ονομαστική και την διαρούμε με το διαιρούμε με 8 για να βρούμε την ιδεατή.Στα 1024/8=128
2)Επειδή όμως δεν ζούμε σε ιδανικό κόσμο και υπάρχουν απώλειες ας  πούμε ότι χάνεται το 10% .¨Εχουμε 128χ90%=142

Αρα με 1024 πρέπει να είσαι περίπου στα 140 για να είσαι τέλειος.

128χ90%=142??? :o
και αυτα τα 140 για να εισαι τελειος τι ειναι??

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Παιδιά  .. νομίζω , μην περιμένετε  ταχύτητα 140  στα 1024 απο τορεντς
εδώ ούτε σταθερό αρχείο  πχ απο  rapidshare  και  retention απο newsgroups servers  δεν φτάνει στα 140
δεν ξέρω.... τι έχετε?
εχετε κάτι βεβαιωμενα γρηγορότερο απο Azureus ?
ευχαριστώ

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ναι αλλα θα πρεπει να ανεβει και το ρατιο μου πρωτα ομως περιπου στο 1 ετσι δεν ειναι φιλτατε αναλ?

Αν κατεβει αρκετα το ratio σου τοτε δεν θα μπορεις καν να βλεπεις την λιστα με τα torrents. Ειδικα στο puretna πλεον.

Οποτε κατεβασε καποιο δημοφιλες torrent και αστο να ανεβαινει συνεχεια για να κρατας μια ισορροπια.

Το ratio δεν σου δινει παραπανω ταχυτητα ( αν το εχεις ) η λιγοτερη αν δεν εχεις, απλα αν το παρατραβηξεις και δεν κανεις Upload σε διωχνουν.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οσοι ειστε σε windows δοκιμαστε το utorrent.

Και παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ : Οταν κατεβαζετε απο trackers που ειναι "κλειστοι" ( private και οχι public - πχ το puretna ειναι private και το mininova.org public ) να ΜΗΝ εχετε ενεργοποιημενο το DHT γιατι παιζει να φατε ban.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Το seeders/leechers παιζει πρωταρχικο ρολο αλλα σ'αυτα τα site ειναι σχεδον παντα ικανοποιητικο , οποτε μαλλον οι ρυθμισεις σας φταινε και τα firewall.

Εγω με utorrent και 4MBit κατεβαζω με 200-400Κbs απο puretna και παρομοια.
Σε καποιο παρομοιο τοπικ ειχα γραψει οδηγιες για σωστες ρυθμισεις. Ψαξτε!

Στο utorrent->options->speed guide->"test port if forwarded properly" και ακολουθηστε οδηγιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom