δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα για τον ΠΟΤΕ. τα ψιλα γραμματα στα συμβολαια υπαρχουν για να καλυπτουν τις μαλακιες τους...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί Torrents...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 321
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα για τον ΠΟΤΕ. τα ψιλα γραμματα στα συμβολαια υπαρχουν για να καλυπτουν τις μαλακιες τους...
λοιπον το εκανα διαλεγοντας τον προτεινομενο server απο sofia bulgaria και τελικα η ταχυτητα ειναι μολις 214kbs ενω υποτιθεται οτι πληρωνω για 768kbs!ελεος ρε πουστη μου!
Επισκέπτης
Ποτέ ποτέ ποτέ ΟΤΕ....
Δηλαδη εμενα που μου εβγαλε download 714 και upload 150
πρεπει να ειμαι πολυ ευχαριστημενος εχοντας 1024.
Ε ρε γαμησια που θελει ο οτε.
Γνωστος μου στο Λονδινο 8αρα συνδεση με 30 λιρες(45 ευρω)
και εμεις εδω το 1 το πληρωνουμε 25ευρω.
Αλλα φυσικα αφου οι μισθοι μας ειναι πολυ μεγαλυτεροι απο αυτους της Αγγλιας.
πρεπει να ειμαι πολυ ευχαριστημενος εχοντας 1024.
Ε ρε γαμησια που θελει ο οτε.
Γνωστος μου στο Λονδινο 8αρα συνδεση με 30 λιρες(45 ευρω)
και εμεις εδω το 1 το πληρωνουμε 25ευρω.
Αλλα φυσικα αφου οι μισθοι μας ειναι πολυ μεγαλυτεροι απο αυτους της Αγγλιας.
Επισκέπτης
Δεν είναι μόνο ο ΟΤΕ. Και εμένα που έχω Forthnet 1024 μου βγάζει 715
Επισκέπτης
Στον ίδιο χώρο όπου υπάρχει σύνδεση 1024 σε δεύτερη τηλεφωνική γραμμή με τον OTE, μου βγάζει αυτή τη στιγμή Download 876 και Upload 195. Περιοχή Αμπελοκήπων.
Εγώ προσωπικά παίρνω πάντοτε συγκριτικά υψηλότερες τιμές στην σύνδεση με τον ΟΤΕ παρότι με την Forthnet.
Εγώ προσωπικά παίρνω πάντοτε συγκριτικά υψηλότερες τιμές στην σύνδεση με τον ΟΤΕ παρότι με την Forthnet.
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
1024 TELLAS 440 127
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ROME 1024 634 214
LONDON 645 169
FRANKFRUT 597 215
PETERSBURG 281 199
MOSCOW 651 173
ROME 776 212
PLOVDIV 498 160
Συνδεση Τελλας 1024 τα δικα σας σχολια
LONDON 645 169
FRANKFRUT 597 215
PETERSBURG 281 199
MOSCOW 651 173
ROME 776 212
PLOVDIV 498 160
Συνδεση Τελλας 1024 τα δικα σας σχολια
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
συγνωμη ΝΙΚΑΙΑ
Ρε παιδιά τα SpeedTests δεν είναι έγκυρα κατά αυτήν την μορφή.Αν θές αξιόπιστο test πρέπει να έχεις μια εφαρμογή να τρέχει όλη την ώρα και να μετράει πως δουλεύη η γραμμή σου.
Αν τώρα είναι τόσο σημαντικό να δείτε πόσο σηκώνει μπορείτε να κάνετε το εξής.
1)Παίρνουμε την ονομαστική και την διαρούμε με το διαιρούμε με 8 για να βρούμε την ιδεατή.Στα 1024/8=128
2)Επειδή όμως δεν ζούμε σε ιδανικό κόσμο και υπάρχουν απώλειες ας πούμε ότι χάνεται το 10% .¨Εχουμε 128χ90%=142
Αρα με 1024 πρέπει να είσαι περίπου στα 140 για να είσαι τέλειος.
3)Βρείτε μια διανομή Linux που συνήθως είναι σε Ελληνικά Πανεπιστήμμια και αρχίστε το Download.Το Linux ειναι ιδανικό γιατί και δωρεάν είναι και αρκετά μεγάλο.¨Οταν κατέβει υπολογίστε από το μέγεθος και τον χρόνο το πόσο έτρεχε.Η αν βαριέστε απλά κοιτάξτε στο donwload manager του browser που έχετε...
Εγω προσωπικά έχω 2άρα και κατεβάζω ένα μήνα με 200μέσο όρο που θεωρώ ότι είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό.Για τις 1024 θα έλεγα πως το 120 είναι το άριστα με το δύκτιο στην ελλάδα....
Να ξέρετε ότι όσο πιο μικρή γραμμή τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να είσαι σε κακό μηχάνημα DSLAM.
Και ο πρώτος υπέθυνος για το χάλι των γραμμών είναι ο ηλεκτρολόγος σας.Δεν είμαστε πλέον με modemakia και ακόμα και η λάθος στρέψη των καλωδίων μπορέι να σας γαμήσει την γραμμή....
Αν τώρα είναι τόσο σημαντικό να δείτε πόσο σηκώνει μπορείτε να κάνετε το εξής.
1)Παίρνουμε την ονομαστική και την διαρούμε με το διαιρούμε με 8 για να βρούμε την ιδεατή.Στα 1024/8=128
2)Επειδή όμως δεν ζούμε σε ιδανικό κόσμο και υπάρχουν απώλειες ας πούμε ότι χάνεται το 10% .¨Εχουμε 128χ90%=142
Αρα με 1024 πρέπει να είσαι περίπου στα 140 για να είσαι τέλειος.
3)Βρείτε μια διανομή Linux που συνήθως είναι σε Ελληνικά Πανεπιστήμμια και αρχίστε το Download.Το Linux ειναι ιδανικό γιατί και δωρεάν είναι και αρκετά μεγάλο.¨Οταν κατέβει υπολογίστε από το μέγεθος και τον χρόνο το πόσο έτρεχε.Η αν βαριέστε απλά κοιτάξτε στο donwload manager του browser που έχετε...
Εγω προσωπικά έχω 2άρα και κατεβάζω ένα μήνα με 200μέσο όρο που θεωρώ ότι είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό.Για τις 1024 θα έλεγα πως το 120 είναι το άριστα με το δύκτιο στην ελλάδα....
Να ξέρετε ότι όσο πιο μικρή γραμμή τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να είσαι σε κακό μηχάνημα DSLAM.
Και ο πρώτος υπέθυνος για το χάλι των γραμμών είναι ο ηλεκτρολόγος σας.Δεν είμαστε πλέον με modemakia και ακόμα και η λάθος στρέψη των καλωδίων μπορέι να σας γαμήσει την γραμμή....
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
παιδια οπιος μπορει να βρει αυτο το βιντεακι ολοκλυρο η την ταινια θα χαρω παρα πολυ δητε το και θα καταλαβετε ;) ;) ;)
Spacelordmf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παιδια οπιος μπορει να βρει αυτο το βιντεακι ολοκλυρο η την ταινια θα χαρω παρα πολυ δητε το και θα καταλαβετε ;) ;) ;)
Φίλε Nile από εδώ μπορείς να κατεβάσεις ολόκληρο το βίντεο. Αν δεν έχεις account σε αυτό το site κάνε ένα γιατί απλά αξίζει.
Αυτό είναι ένα άλλο link για info της γκόμενας. Enjoy
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
φίλε μου είχα βάλει τα εξής
Azureus
Utottent
Mtorrent
κλπ αλλά μαλακίες......κατέβαζα 1 mb τη βδομάδα, τι ports είχα ανοίξει κλπ τίποτα.
Δοκιμασε το νεο emule pro και θα βρεις την υγειά σου.
Azureus
Utottent
Mtorrent
κλπ αλλά μαλακίες......κατέβαζα 1 mb τη βδομάδα, τι ports είχα ανοίξει κλπ τίποτα.
+1
και παντα μαζι με ενα ip protector... δε κανει κακο ;)
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
για λέγε για το ip protector....εγώ έχω το hide ip platinum.........