Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
παλικαρα μου οι πουταναρες μας περιμενουνΤο αντιστοιχο μπουρδελο ειναι και μεσα . Αντιπροσωπευση της ελληνικης κοινωνιας ειναι σε ολα τα επιπεδα . Μην μπενω σε αναλυσεις . Εχει και τα θετικα του αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω δει και πολλα. Θα δειξει. Αυτη την στιγμη ειμαι και θα ειμαι για ενα ακομα κωλομηνα σε ενα βυσματικο κεντρο (ΚΕΕΜ) ΧΩΡΙΣ να βαλω βυσμα και τα πραγματα εδω ειναι ακομα πιο χειροτερα και μπουρδελιασμενα αποτι στο κεντρο (οπου ΚΑΤΙ καναμε).Κατασπαταληση του δημοσιου χρηματος για να τρωμε και να πεθαινουμε απο την βαρεμαρα κανοντας απολυτως τιποτα με τις ωρες να περναν σαν μερες. Και με βυσματα και βουτιρομπεμπεδες των οποιων τις υπηρεσιες κανουν αλλοι αφου σκανε τα τηλεφωνα οι νταβατζηδες τους. Οσο για τους καραβαναδες εχει απολα.Δεν θα κανω γενικευσεις .Γνωρισα και γαματους τυπους (στο μεγαλο πευκο εδω στο ΚΕΕΜ οχι !) αλλα πηζει ο τοπος και απο κομπλεξικους, αχρηστους και ανθρωπους που εκτος στρατου ηταν και ειναι της σφαλιαρας.Επισης εχει μουνακια εποπινες λοχινες και ανθυπολοχαγινες που πρεπει να κανουν εκφυλα γαμησια! Τις πληρωνει και αυτες το δημοσιο συν ολους τους αλλους μαλακες
θα χυσουμε ποταμια το αλλο σ/β
yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh