Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Έχω την αίσθηση ότι για να βγεις Ι2-3 κλπ. πρέπει να έχεις πρόβλημα . Αν κάποιος έχει πρόβλημα , τότε δεν φταίει αυτός , νομίζω, ούτε είναι σωστό να τον βρίζουμε...
Α, εγώ δεν ανήκα στις παραπάνω κατηγορίες , για να μην νομίζετε ότι τα λεω για μένα
Δηλαδή και βύσμα να έχεις (που εγώ είχα τρελό , το παραδέχομαι) πώς θα σε βγάλει πλαγίως άοπλο αν δεν έχεις πρόβλημα?  :think:
δεν μιλησα εγω για Ι2-Ι3 τα οποια συνηθως τα παιρνουν καποιοι που ειναι υπερβαροι,προβληματα ακοης,ορθοπεδικα προβληματα,πλατυποδιες κ.α.
εγω μιλησα για κατι κολομαγκες που το παιζουν ψυχακιδες,λενε δηλαδη οτι εχουν τασης αυτοκτονιας,φοβια στα οπλα,και αλλες τετοιες μαλακιες και τους βγαζουν Ι-4 ψυχολογικα.
γιαυτες τις λουμπινες μιλησα εγω.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Ι2 βγαίνεις και λόγω πάχους... ή αν έχεις πλατυποδία...

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
οι κουφαλες ομως στρατο δεν θελουν να πανε,αλλα οικογενειακως γλυφουν τα αρχιδια κανενος για να μπουνε στο δημοσιο.πουτανες ολοι τους.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Πολυ ασχολειστε με τα γιωτομπαλα...

Αφηστε τους να παν να ...  :fuck2:

bgeorgi

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Παντως εγω δν θα μπορουσα να φανταστω τον στρατο χωρις οπλο,χωρις δηλαδη βολες κ ασκησεις...αυτα ειναι  τα  ωραια του στρατου...στο  στρατο  αυτα  μενουν  οι  κακουχιες...και  στην  τελικη δεν πρεπει να ειμαστε  φυγοπονοι και  να  ψαχνουμε πως θα την σκαπουλαρουμε...αυτο  το  να  προσπαθουν  να  βγουν  ολοι Ι4 τελευταια  ειναι πολυ συχνο φαινομενο,λογω του οτι βγηκε  μια  αποφαση οι Ιαδες και οι προστατες να υπηρετουν σε μοναδες σε  αστικα  κεντρα και οι Ι1 ενοπλοι στην παραμεθωριο...οπότε οπως καταλαβαινετε ο  καθενας ψαχνει το παραθυρακι  του  και βγαζει  απ το  μυαλο του διαφορες παθησεις για  να υπηρετει διπλα  στην  μαμα και  στην αγαπουλα του...αλλα  για  μένα φταιει  και  το  κρατος...γιατι  οταν  βγαινουν  διαφορες  προκυρηξεις για  θεσεις στο  δημοσιο,πρεπει να  τα  ελεγχει  ολα..πχ  κυριε εχεις  την  μεση  σου  δν  κανεις  για  το  υπουργειο γιατι  η  δουλεια  ειναι  να  καθεσαι  σε  ενα  γραφειο  κ  επιβαρυνεις  την  κατασταση  σου..η  κυριε  εχεις  ψυχολογικα  δν  κανεις  να  διδαξεις  σε παιδακια  στο  σχολειο  κλπ λπ

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
297 σειρα, Νοεμβριος 2006.....αχ εποχες! με βγαλανε Ι3 ΜΕ οπλο, λογω προβληματος ορασης, (αυτην την λογικη τους ομως δεν την καταλαβα, με κατεβαζεις ικανοτητα, λογω ορασης, οκ, γιατι ομως αφου μου δινεις οπλο νομιζεις οτι δεν μπορω να κανω με αυτο οτι μπορει να κανει και ενας Ι1 αφου στο υπολοιπο σωμα μου, δοξα τον Βουδα, ειμαι μια χαρα, γιατι νομιζεις οτι δεν μπορω να τρεξω, φοβασαι μην ζαλιστεις και πεσω?) Τελος παντων οι διαταγες, διαταγες. Μονο χαρουμενες αναμνησεις εχω παιδια απο τον στρατο, για αυτους που προσπαθουν να αποφυγουν τις ευθυνες τους ενα εχω να πω μονο, και ειναι το ιδιο που ελεγα και στον εαυτο μου κατα την διαρκεια της θητειας μου, αν θες να λουφαρεις....λουφαρε χωρις να χωνεις αλλους ομως, και αυτοι απο μανα βγηκαν. Μετα την βασικη μου εκπαιδευση, ξεχασα καν το Ι3 ουτε μια φορα δεν το χρησιμοποιησα για να αποφυγω κατι, και ασκησεις και σκοπιες και επιθεωρησεις...τα παντα. Ενα εχω να πω για τα παιδια που ειναι να μπουν μεσα....παιδια ζηστε το...ειναι μια μοναδικη εμπειρια, ισως οχι της επιλογης μας, αλλα κατι καλο θα σας μεινει.

paparoach7

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σειρά 292 Γ ΕΣΟ

Η αναφορά των παραπάνω πρός αποφυγή κράξιμου

Κύριοι ο στρατός είναι πλέον κολέγιο. Παρουσιάστηκα Χανία (πεζικό) και με επέλεξαν με το έτσι θέλω ΥΕΑ χωρίς να περάσω αθλήματα ή γραπτά (δεν έβγαινε ο αριθμός των ατόμων) οπότε μοιραία πέρασα 6 μηνάκια στη ΣΕΑΠ ( οι παλιοί μιλούσαν για Σκατά Ερχονται Απο Παντού) και ναι είχε ασκήσεις ναί είχε τρέξιμο ναί 17 μέρες σκηνάκια και άλλα γραφικά αλλά ρουθούνι δεν ανοίγει. Μετά απο 18 μηνάκια θητείας ένα μόνο μου έμεινε στο στρατό ΦΟΒΟΥ ΤΑ ΓΑΜΟΣΕΙΡΙΑ ....

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
6 μήνες ΣΕΑΠ;
Τι διάολο αύξησαν την εκπαίδευση των Δοκίμων στις σχολές;
Εγώ το 2003 στην ΣΠΒ(Σχολή Πυροβολικού)έκανα 3,5 μήνες!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
ΣΕΑΠ ήταν και ένας φίλος μου τώρα πρόσφατα... και εκείνος 6 μήνες έκανε!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
πειτε μου εγω που δηλωσα Ειδικες Δυναμεις θα παω ή δεν θα παω;;;

ο αλλος δεν ειπε οτι θα πηγαινουν ολοι στο πεζικο;;;

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
πειτε μου εγω που δηλωσα Ειδικες Δυναμεις θα παω ή δεν θα παω;;;

ο αλλος δεν ειπε οτι θα πηγαινουν ολοι στο πεζικο;;;

Εννοουσαν οτι απλα το ναυτικο και η αεροπορια δε θα δεχονται πλεον κοσμο.

Τωρα απο πισω ολο και καποιος θα μπαινει λογικα.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Εννοουσαν οτι απλα το ναυτικο και η αεροπορια δε θα δεχονται πλεον κοσμο.

Τωρα απο πισω ολο και καποιος θα μπαινει λογικα.

νια φυσικα μην ξεχασουμε οτι ζουμε στην χωρα του ρουσφετιου!!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
ο αδερφος μου ειναι ΟΥΚ, εγω θελω ΛΟΚ και ωαχνω να βρω καμια λυση, κατα τα αλλα ημουν καλο παιδι!!!

το λενε Μ.Υ.Κ νομίζω πλέον εκτός και αν το μετονόμασαν πάλι! Είναι εκεί ως επαγγελματίας?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
το λενε Μ.Υ.Κ νομίζω πλέον εκτός και αν το μετονόμασαν πάλι! Είναι εκεί ως επαγγελματίας?

ναι, ειχε αρχισει στις Ειδικες και μετα επελεξε να παει [ ειχε και τον σωματοτυπο, αντοχες ] και πηγε ΟΥΚ...να σου πω εχω να τον δω απο τον Αυγουστο και δεν ετυχε να ακουσω κατι για αλλαγη ονομασιας, μαλλον δεν εδωσε και πολυ σημασια...εγω αυτος δεν ξερω..θα τον ρωτησω παντως..

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
ναι, ειχε αρχισει στις Ειδικες και μετα επελεξε να παει [ ειχε και τον σωματοτυπο, αντοχες ] και πηγε ΟΥΚ...να σου πω εχω να τον δω απο τον Αυγουστο και δεν ετυχε να ακουσω κατι για αλλαγη ονομασιας, μαλλον δεν εδωσε και πολυ σημασια...εγω αυτος δεν ξερω..θα τον ρωτησω παντως..

anyway! Eγώ προσωπικά θα σου λεγα όχι! Εσύ ξέρεις!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
anyway! Eγώ προσωπικά θα σου λεγα όχι! Εσύ ξέρεις!

μου λεει ο αδερφος μου, οτι εκει οχι μονο δεν παιζουν αλλα γαμιουνται...ντε λογο...

ασε που οι γονεις μας κλαινε γιατι ηδη εχουν "χασει" το ενα παληκαρι, σε λιγο καιρο θα φυγω κι εγω...γμσ τα...κλαμα και οδυρμος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom