Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παντως προς το παρον δεν εχω παρει ουτε μια κρατηση,ουτε εχω βγει αναφερομενος τωρα 1 μηνα που υπηρετω(Ελπιζω και οχι στο μελλον),αν ειχα οπλο σιγουρα θα ημουν μεσα,αφου δεν ξερω να το λυσω ουτε να το συντηρησω δεν ειναι καραμπινα τα G3A3),5 συναδελφοι μου φαγανε 4ημερη κρατηση επειδη του ενος επεσε το οπλο,ο αλλος  δεν το ειχε ασφαλισει,αλλος ξεχασε τις ωτοασπιδες στην βολη,σε ενος ι ξιφολογχη επεσε στα χορτα κατα το ερπινγκ,,και  στην πρωινη αναφορα του λοχου η ποινη αυξηθηκε απο τον λοχαγο,επειδη η εξαρτησυ τους ηταν αναρμοστη,η δεν χαιρετισαν οπως επρεπε,ειναι..... ΓΑΜΙΣΕ ΤΑ!!!

ε μη χέσω τώρα...τρεις τέσσερις πύρους έχει το G3 για να το λύσεις και να το καθαρίσεις, 5χρονος άμα το δει μια φορά το κάνει άνετα  :headbang:

όσο για τα υπόλοιπα...επιβεβαίωσες τα λεγόμενά μου...καθυστερημένοι  :idiot:

προσωπικά ούτε το αυτοκίνητο δε θα σου εμπιστευόμουνα, απείρως πιο επικίνδυνο  :S

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Παντως προς το παρον δεν εχω παρει ουτε μια κρατηση,ουτε εχω βγει αναφερομενος τωρα 1 μηνα που υπηρετω(Ελπιζω και οχι στο μελλον),αν ειχα οπλο σιγουρα θα ημουν μεσα,αφου δεν ξερω να το λυσω ουτε να το συντηρησω δεν ειναι καραμπινα τα G3A3),5 συναδελφοι μου φαγανε 4ημερη κρατηση επειδη του ενος επεσε το οπλο,ο αλλος  δεν το ειχε ασφαλισει,αλλος ξεχασε τις ωτοασπιδες στην βολη,σε ενος ι ξιφολογχη επεσε στα χορτα κατα το ερπινγκ,,και  στην πρωινη αναφορα του λοχου η ποινη αυξηθηκε απο τον λοχαγο,επειδη η εξαρτησυ τους ηταν αναρμοστη,η δεν χαιρετισαν οπως επρεπε,ειναι..... ΓΑΜΙΣΕ ΤΑ!!!
βρε λουμπινα αυτα ολα ειναι ψαρωτικα ρε μαλακα.γαμω τις αδερφες σας γαμω.χιλιες φορες να μην πηγαινες καθολου ρε στρατο.ξεφτιλιζετε το στρατο εσεις ρε.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ε μη χέσω τώρα...τρεις τέσσερις πύρους έχει το G3 για να το λύσεις και να το καθαρίσεις, 5χρονος άμα το δει μια φορά το κάνει άνετα  :headbang:

όσο για τα υπόλοιπα...επιβεβαίωσες τα λεγόμενά μου...καθυστερημένοι  :idiot:

προσωπικά ούτε το αυτοκίνητο δε θα σου εμπιστευόμουνα, απείρως πιο επικίνδυνο  :S
φιλε εκτορα σκεψου τωρα αυτος ο βλακας να χρειαστει να βαλει ποτε αλυσιδες στο σταγιερ.
αναβολη θα ζητησει εκεινη την στιγμη.αχρηστα ατομα εντελως.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φιλε εκτορα σκεψου τωρα αυτος ο βλακας να χρειαστει να βαλει ποτε αλυσιδες στο σταγιερ.

άστον θα τη φάει τη καμπάνα του αργά ή γρήγορα...αποκλείεται να κουμπώνει όλα τα κουμπιά στη φόρμα παραλλαγής, είναι δύσκολο και άκρως πολύπλοκο  :headbang:

edit: θαρθει η ώρα που θα πρέπει να γρασάρει το όχημα ως οδηγός, εκεί θα πέσουν γέλια  :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

τέτοιοι πουστοφλωροι καλύτερα να μην πηγαίνουν στρατό

Είναι πολύ άσχημο να ετοιμάζεσαι για κάτι επείγον και ξαφνικά ο φλώρος ο οδηγός να ψάχνει κάποιον να τον βοηθήσει να βάλει τις αλυσίδες

Και απασχολεί αλλα άτομα και τη δουλειά του δεν κάνει

Πάρε I5 μωρή λουκια

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Να το λύσει και να το δέσει το όπλο κάποιος δεν το μαθαίνει από το δημοτικό. Στο στρατό θα στα λέγανε... νομίζεις όσοι πήγαμε ξέραμε; Μέσα μάθαμε...

Του έπεσε το όπλο; Του άλλου του έπεσε η ξιφολόγχη; Δεν το είχε ασφαλίσει; Άντε ο άλλος με τις ωτοασπίδες... Και εννοείται ότι αυξήθηκε η ποινή. Τουλάχιστον ξέρεις ότι θα βγεις αναφερόμενος φτιάξε την εξάρτυσή σου!

Και μην νομίζεις ότι μπορεί να την γλυτώσεις για μία ολόκληρη θητεία επειδή είσαι άοπλος...

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
αν και ειμαι σιγουρος εγω οτι αυτο το ποντικι θα κοπει στη οδηγηση,δεν υπαρχει περιπτωση.
την επομενη φορα που θα μπει θα μας λεει για εστιατορια και μαχαιροπιρουνα.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ρε παιδια γιατι με υποτιμαται γαμωτο κερατο!!!!
Απλα εχω στο αιμα μου ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ και θελω να ειμαι οσο πιο τυπικος γινεται στον στρατο,
και να γλιτωνω απο τα δυσκολα οχι να λουφαρω!!!!Αν ειναι να με βγαλουνε εστιατορα δεν θα εχω κανενα μα κανενα προβλημα
ηδη εχω κανει 3 μερες υπηρεσια στα εστιατορια και δεν ειναι οπως το περιγραφεται,αφου και καθομαστε ακουμ την μουσικη μας και δουλευουμε.Αλλα τις πιο πολλες μερες ειμαι θαλαμοφυλακας!!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Δηλαδή όταν έρχεται έφοδος ξέρεις πόσοι κοιμούνται στο θάλαμο, πόσοι έχουν υπηρεσίες και πόσα όπλα έχεις στον οπλοβαστό;

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Απλα εχω στο αιμα μου ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ και θελω να ειμαι οσο πιο τυπικος γινεται στον στρατο,
και να γλιτωνω απο τα δυσκολα οχι να λουφαρω!!!!Αν ειναι να με βγαλουνε εστιατορα δεν θα εχω κανενα μα κανενα προβλημα
ηδη εχω κανει 3 μερες υπηρεσια στα εστιατορια και δεν ειναι οπως το περιγραφεται,αφου και καθομαστε ακουμ την μουσικη μας και δουλευουμε.Αλλα τις πιο πολλες μερες ειμαι θαλαμοφυλακας!!!
εισαι ρουφανιανος και παρτακιας ρε να ξερεις.1 μηνα φυλακη υπηρετησα εγω ρε κουναβη.
19 μηνες εγραψε το κοντερ.ρε μηπως εισαι καμια πουσταρα και μας το κρυβεις?
οσο για τα θαλαμοφυλικια απο εκει να καταλαβαινεις και μονος οτι δεν προκειτε να γινεις οδηγος ποτε.αυτη θα ειναι η ζωη σου στο στρατο λουμπινα απο εδω και περα,το πρωι εστιατορια,και το βραδυ θαλαμοφυλακας.φιλιπινεζος θα εισαι ρε.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Δηλαδή όταν έρχεται έφοδος ξέρεις πόσοι κοιμούνται στο θάλαμο, πόσοι έχουν υπηρεσίες και πόσα όπλα έχεις στον οπλοβαστό;
Αυτο το χω μαθει απεξω!!!
Βαραω προσοχη
Στρατιωτης πεζικου.......θαλαμοφυλακας 4ης δριας
Σας αναφερω κυριε εφοδευων
Δυναμη Θαλαμιζομενων 38
Παροντες 34
Αποντες 2
Κωλυομενοι 2

Το ιδιο με τα οπλα ποσα ειναι εντος ποσα εκτος
οπλοβαστου!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
ρε μηπως εισαι καμια πουσταρα και μας το κρυβεις?
οσο για τα θαλαμοφυλικια απο εκει να καταλαβαινεις και μονος οτι δεν προκειτε να γινεις οδηγος ποτε.αυτη θα ειναι η ζωη σου στο στρατο λουμπινα απο εδω και περα,το πρωι εστιατορια,και το βραδυ θαλαμοφυλακας.φιλιπινεζος θα εισαι ρε.
Καταρχην προσεξε πως μιλας εγω δεν σε βριζω,το οτι ειχες  1 μηνα φυλακη δεν μου κανει εντυπωση ,το εκφραζεις με τα συγγραματα σου εδω,γυρευε σε ποσους αλλος συμπεριφερθηκες οπως μ συμπεριφερεσαι σε μενα.!!!

Οσον αφορα τα θαλαμοφυληκια και εστιατορια μακαρι να εξιλειχτει ολη μου η στρατιωτικη θητεια ετσι!!!

Παιδες χαιρετω σε λιγες ωρες επιστρεφω στο στρατοπεδο!!!!

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1

Κανεις δεν θα σε υποτιμουσε αν ειχες καποιο προβλημα αληθινο, εκτος του σταρχιδισμου που σε διακρινει....ο φοβος της ποινης πιστευω ειναι κατι που λιγο ή πολυ, το εχουμε ζησει ολοι στον στρατο, και λεγεται ψαρωμα, μετα οσο περναει ο καιρος αρχιζουν και πεφτουν τα λεπια σιγα σιγα, ανοιγουν τα ματακια.....και ουτω καθεξης...
Λες οτι θες να εισαι τυπικος οσο πιο πολυ γινεται....τυπικος με τους συναδελφους σου γιατι δεν εισαι? τρως πολυ βρισιδι πισω απο την πλατη σου φιλε μου......
Ειχα συναδελφους που ηταν αοπλοι αλλα οντως ειχαν προβλημα τα παιδια, κανεις δεν τους ελεγε τιποτα, κανεις δεν τους κοροιδευε, αυτους ομως που το παιζαν, αυτοι τρωγαν πολυ δουλεμα και βρισιμο.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Αυτο το χω μαθει απεξω!!!
Βαραω προσοχη
Στρατιωτης πεζικου.......θαλαμοφυλακας 4ης δριας
Σας αναφερω κυριε εφοδευων
Δυναμη Θαλαμιζομενων 38
Παροντες 34
Αποντες 2
Κωλυομενοι 2

Το ιδιο με τα οπλα ποσα ειναι εντος ποσα εκτος
οπλοβαστου!!!
καλα ρε ποντικι βγαζεις στην φορα τα στρατιωτικα μυστικα? μαγκα την εχεις ασχημα αμα το δει κανενας απο το Γ.Ε.Σ. αυτο.ετοιμασου για καμια τηλεγραφικη φυλακη αυριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom