Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τσίμπα παπαζόλη διάβασε και ξεστραβώσου ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΣΟΥ.

Στις 4 Ιουλίου 2009, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αθηνών οργάνωσε ημερίδα για να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και οδηγίες για τη χρήση του. Έγιναν πολλές και διάφορες αντιφατικές, κατά τη γνώμη μας, αναφορές:
[size=18pt]1. Στα πειραματόζωα έχει αποδειχθεί ότι βλάπτει.[/size]
2. Ο λειχήνας του στόματος όταν εμφανίζεται σε περιοχή της στοματικής κοιλότητας και είναι κοντά σε έμφραξη από αμάλγαμα ευθύνεται το αμάλγαμα.
3. Τα υλικά αυτά είναι άκρως τοξικά για το περιβάλλον. 4. Με το καλό γυάλισμα των εμφράξεων αμαλγάματος απομακρύνονται τα τοξικά οξείδια που δημιουργούνται στην επιφάνειά τους.
[size=18pt]5. Ένας οδοντίατρος έχει πεθάνει εξαιτίας αυτού του υλικού.
6. Το επιτρεπτό όριο γι' αυτό το υλικό να υπάρχει στο στόμα κάποιου ασθενούς είναι οι τέσσερις εμφράξεις.[/size]

Το τελικό συμπέρασμα ήταν πως ναι μεν αλλά... και πως για την Ε. Ε. [size=24pt]η Αγγλία ήταν αυτή που έφερε αντιρρήσεις όσον αφορά την κατάργησή του γιατί έτσι θα κατέρρεε το ασφαλιστικό της σύστημα, η Ισπανία γιατί παράγει υδράργυρο, η Γερμανία συμφώνησε με την Αγγλία.[/size] Μόνο η Ελβετία το απαγόρευσε σε εγκύους και παιδιά.

Όμως δεν δόθηκαν ουσιαστικές απαντήσεις σε εύλογα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν από αυτές τις αναφορές, όπως, για παράδειγμα, στον άνθρωπο τι ακριβώς συμβαίνει ή μπορεί να συμβαίνει μακροπρόθεσμα, ή κάθε πότε θα πρέπει να γυαλίζονται οι εμφράξεις κι αν αυτό είναι εφικτό να γίνεται συχνά, ή τι προτείνεται αν έχουμε πάνω από τέσσερις εμφράξεις αμαλγάματος στο στόμα. Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, καθώς και πώς επιστημονικά η κλασική Ομοιοπαθητική Οδοντιατρική προσεγγίζει αυτό το θέμα θα δοθούν στο 2ο Μέρος αυτής της εργασίας.

του Δημήτρη Καλλιαντά, χειρουργού οδοντίατρου, προέδρου Ελληνικής Εταιρείας Κλασικής Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (ΕΕΚΟΟ)
Ντάξει είμαι κάτω από το όριο,3 έχω,τα άλλα 4 είναι λευκά.

Λοιπόν θα αλλάξω οδοντίατρο....στην αρχή λευκό ζήτησα αλλά μου έκανε κουβέντα ολόκληρη να βάλω τα απλά κ τελικά με έπεισε.... :P

Επισκέπτης
τσίμπα παπαζόλη διάβασε και ξεστραβώσου ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΣΟΥ.

Στις 4 Ιουλίου 2009, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αθηνών οργάνωσε ημερίδα για να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και οδηγίες για τη χρήση του. Έγιναν πολλές και διάφορες αντιφατικές, κατά τη γνώμη μας, αναφορές:
[size=18pt]1. Στα πειραματόζωα έχει αποδειχθεί ότι βλάπτει.[/size]
2. Ο λειχήνας του στόματος όταν εμφανίζεται σε περιοχή της στοματικής κοιλότητας και είναι κοντά σε έμφραξη από αμάλγαμα ευθύνεται το αμάλγαμα.
3. Τα υλικά αυτά είναι άκρως τοξικά για το περιβάλλον. 4. Με το καλό γυάλισμα των εμφράξεων αμαλγάματος απομακρύνονται τα τοξικά οξείδια που δημιουργούνται στην επιφάνειά τους.
[size=18pt]5. Ένας οδοντίατρος έχει πεθάνει εξαιτίας αυτού του υλικού.
6. Το επιτρεπτό όριο γι' αυτό το υλικό να υπάρχει στο στόμα κάποιου ασθενούς είναι οι τέσσερις εμφράξεις.[/size]

Το τελικό συμπέρασμα ήταν πως ναι μεν αλλά... και πως για την Ε. Ε. [size=24pt]η Αγγλία ήταν αυτή που έφερε αντιρρήσεις όσον αφορά την κατάργησή του γιατί έτσι θα κατέρρεε το ασφαλιστικό της σύστημα, η Ισπανία γιατί παράγει υδράργυρο, η Γερμανία συμφώνησε με την Αγγλία.[/size] Μόνο η Ελβετία το απαγόρευσε σε εγκύους και παιδιά.

Όμως δεν δόθηκαν ουσιαστικές απαντήσεις σε εύλογα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν από αυτές τις αναφορές, όπως, για παράδειγμα, στον άνθρωπο τι ακριβώς συμβαίνει ή μπορεί να συμβαίνει μακροπρόθεσμα, ή κάθε πότε θα πρέπει να γυαλίζονται οι εμφράξεις κι αν αυτό είναι εφικτό να γίνεται συχνά, ή τι προτείνεται αν έχουμε πάνω από τέσσερις εμφράξεις αμαλγάματος στο στόμα. Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, καθώς και πώς επιστημονικά η κλασική Ομοιοπαθητική Οδοντιατρική προσεγγίζει αυτό το θέμα θα δοθούν στο 2ο Μέρος αυτής της εργασίας.

του Δημήτρη Καλλιαντά, χειρουργού οδοντίατρου, προέδρου Ελληνικής Εταιρείας Κλασικής Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (ΕΕΚΟΟ)

Προσθέσατε χάριν πληρότητος τὴν συντέλειαν τοῦ κόσμου τῷ 2012 καὶ τὰ πλησιάζοντα ἐχθρικὰ διαστημόπλοια καὶ θὰ ἔχητε ὁλοκληρώσῃ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε είπες ότι η ζημιά είναι λόγο τροχού. :rolleyes:

Και στα 3 άσπρα που έχω χρησιμοποιήσε τροχό ο οδοντίατρος. :rolleyes:
γιατί είναι ασύμφορο γι αυτούς να αγοράσουν το μηχάνημα λέιζερ.
εσύ τι λες;
ο οδοντίατρος θα κοιτάξκει την τσέπη του ή να σου κάνει τη λιγότερη ζημιά σε υγιή ιστό;

πρόχειρα ρε χαζοχαζέ
ο ιατρός όπως και ο έμπορας για μέγιστο κέρδος θα κοιτάξει να εξαντλήζει το χρόνο ζωής του υπάρχοντος εξοπλισμού του για να έχει το λιγότερο κόστος.
και πρόχειρα.
φθηνός οδοντίατρος δεν σημαίνει και καλύτερα

Επισκέπτης
Α...Έχεις δίκιο για τους οπλοβαστούς. Σε κάθε οπλοβαστό υπήρχαν και κάποιες θέσεις για g3 a4 με "ψηλότερη" βάση και απ' ό,τι θυμάμαι, τα δέναμε με το κοντάκι κλειστό.
Δε βαζατε ομως αλυσιδα/λουκετο και ο ΦΠ εκανε καταδρομικες και σας τα βουταγε.

Οταν τον παιρνατε χαμπαρι τα βρισκατε πολιτισμενα και συναδελφικα.

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
που ξερεις τοσα ΚΑΙ για δοντια γαμω το κεφαλι σου το καραφλο γαμω!!!!!!!!!!!!  :2funny:

υ.γ. ΓΚΑΣΤΕΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΔΟΥΛΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ  :tickedoff:
Που να δεις πόσα ξέρει και για εγχείριση αλλάγής φύλου ή για μαιευτήρια!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κομπλεξικοί ζηλιάρηδες!!! :birdman:

Έχει γνώσεις ο άνθρωπος για τα πάντα!!! :sunglasses:

Ζω κ περιμένω την μέρα που δεν θα ξέρει!!! :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Που να δεις πόσα ξέρει και για εγχείριση αλλάγής φύλου ή για μαιευτήρια!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχααχαχα

έχω πεισκεφθεί και την Καζαμπλάνκα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ρε παπαζοοοολ σαν τον σιαγόνα απο τον τζεημς μποντ θα εισαι παιδακι μου με 7 ασημενια σφραγισματα! ημαρτον!!

ρε περσυ τροχος λεηζερ? πηγα προσφατα σε πιασοκωλικη κλινικη υπερσυγχρονη κ πολυδιαφημισμενη κ δεν ειχαν τετοιο τροχο :'(

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
γιατί είναι ασύμφορο γι αυτούς να αγοράσουν το μηχάνημα λέιζερ.
εσύ τι λες;
ο οδοντίατρος θα κοιτάξκει την τσέπη του ή να σου κάνει τη λιγότερη ζημιά σε υγιή ιστό;

πρόχειρα ρε χαζοχαζέ
ο ιατρός όπως και ο έμπορας για μέγιστο κέρδος θα κοιτάξει να εξαντλήζει το χρόνο ζωής του υπάρχοντος εξοπλισμού του για να έχει το λιγότερο κόστος.
και πρόχειρα.
φθηνός οδοντίατρος δεν σημαίνει και καλύτερα
Μόνο στους γιατρούς δεν κοιτάω το κόστος. :sunglasses:

Λοιπόν τέλος αλλάζω οδοντίατρο....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΥΓ: Μαγκες για λουκετα το είπαμε και το ξαναείπαμε. Μικραίνει το μήκος του όπλου και βγαίνει από κάτω. Πιθανώς να έχουμε άλλους οπλοβαστούς στο μυαλό ο κάθε ένας...

ΤΣΑΓΙΑ

ναι οκ εμεις τετοιους οπλοβαστους ξερουμε στο μυαλο μας... :headbang:

europe_2007.1178341200.sex_shop_window_amsterdam.jpg

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ντάξει είμαι κάτω από το όριο,3 έχω,τα άλλα 4 είναι λευκά.

Λοιπόν θα αλλάξω οδοντίατρο....στην αρχή λευκό ζήτησα αλλά μου έκανε κουβέντα ολόκληρη να βάλω τα απλά κ τελικά με έπεισε.... :P

λοιπον,εμπιστευτικα στο λεω

με τοσο υδραργυρο που εχεις στο στομα σου.....καλο χωραφι
 κριμα...και ησουνες καλο παιδι

αααααααααααααχχχχαχαχαχχαχαχαχαχχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Προσθέσατε χάριν πληρότητος τὴν συντέλειαν τοῦ κόσμου τῷ 2012 καὶ τὰ πλησιάζοντα ἐχθρικὰ διαστημόπλοια καὶ θὰ ἔχητε ὁλοκληρώσῃ

είδατε και σεις τον νοστράδαμο του σκάι κύριος;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε παπαζοοοολ σαν τον σιαγόνα απο τον τζεημς μποντ θα εισαι παιδακι μου με 7 ασημενια σφραγισματα! ημαρτον!!
Τα 3 λευκά τα έχω.

4 είναι τα ασημένια.

Να βάλω κ κανένα χρυσό να νιώθω αριστοκράτης;;;; :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
 λοιπον,εμπιστευτικα στο λεω

με τοσο υδραργυρο που εχεις στο στομα σου.....καλο χωραφι
 κριμα...και ησουνες καλο παιδι

αααααααααααααχχχχαχαχαχχαχαχαχαχχα
Kανόνισε να ξεραθώ κ να σπάσω το κεφάλι μου πέφτοντας παπάρα!!! :birdman:

Δεν θα μου τα γράφεις εμένα αυτά γιατί είμαι χέστης μεγάλος!!! :birdman:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δε βαζατε ομως αλυσιδα/λουκετο και ο ΦΠ εκανε καταδρομικες και σας τα βουταγε.

Οταν τον παιρνατε χαμπαρι τα βρισκατε πολιτισμενα και συναδελφικα.

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δεν ξέρω τί συνέβαινε αλλού αλλά στις μονάδες που υπηρέτησα αν τυχόν βρίσκαμε όπλο ξεκλείδωτο, ειδοποιούσαμε άμεσα τον κάτοχό του να το κλειδώσει και δεν το κάναμε θέμα, οι δε εφοδευοντες κτλ. πήγαιναν σε σκοπιές και θαλάμους με "διαφανείς" διαδικασίες- τις καταδρομικές τις κάνανε πορωμένοι μονιμάδες.
Εννοείται φυσικά ότι στις ειδικές δυνάμεις οι κανόνες είναι άλλοι και εκεί πρέπει να είσαι στην τσίτα παντού και πάντα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τα 3 λευκά τα έχω.

4 είναι τα ασημένια.

Να βάλω κ κανένα χρυσό να νιώθω αριστοκράτης;;;; :2funny:
τυπε εισαι 20 και εχεις τοσα σφαγισματα?
σε λιγα χρονια θα εισαι σαν τον γεωργιου δικε μου
0.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μόνο στους γιατρούς δεν κοιτάω το κόστος. :sunglasses:

Λοιπόν τέλος αλλάζω οδοντίατρο....

και να προτιμάς τους πιο νέους.

οι παλιοί έχουν κολλήματα και δε μαθαίνουν εύκολα τις νέες τάσεις.
επίσης ο οδοντίατρος πρέπει να είναι και καλλιτέχνης.
σφράγισμα απο σφράγισμα διαφέρει απο οδοντίατρο σε οδοντίατρο όπως η μέρα με τη νύχτα.
μεγάλη σημασία παιζει η προεργασία της έμφραξης.

αμα ο μαλάκας βαριεται ή βιάζεται για τον επόμενο που περιμένει την πούτσισες. δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να κλείσεις μεταξύ σφραγίσματος και οδοντίνης βακτήρια.....
και δε θα το μάθεις την επόμενη μέρα....
όταν θα το μάθεις θα αρχίσεις και τα αμοξίλια.......για το απόστημα.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τί συνέβαινε αλλού αλλά στις μονάδες που υπηρέτησα αν τυχόν βρίσκαμε όπλο ξεκλείδωτο, ειδοποιούσαμε άμεσα τον κάτοχό του να το κλειδώσει και δεν το κάναμε θέμα, οι δε εφοδευοντες κτλ. πήγαιναν σε σκοπιές και θαλάμους με "διαφανείς" διαδικασίες- τις καταδρομικές τις κάνανε πορωμένοι μονιμάδες.
Εννοείται φυσικά ότι στις ειδικές δυνάμεις οι κανόνες είναι άλλοι και εκεί πρέπει να είσαι στην τσίτα παντού και πάντα.

:thumbsup:

Συνημμένα

• 458_2.jpg
    458_2.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 52

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τυπε εισαι 20 και εχεις τοσα σφαγισματα?
σε λιγα χρονια θα εισαι σαν τον γεωργιου δικε μου
0.jpg
Τύπε η οδοντιατρός μου είπε ότι δεν είναι κ τόσο χάλια...εκεί παίζουν αρκετοί. :rolleyes:

Δεν ξέρω αν μου το είπε για παρηγοριά!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

ρε περσυ τροχος λεηζερ? πηγα προσφατα σε πιασοκωλικη κλινικη υπερσυγχρονη κ πολυδιαφημισμενη κ δεν ειχαν τετοιο τροχο :'(

Μάλλον ο παπαζόλης θεωρεί την οδοντόβουρτσα όργανο του σατανά και το νήμα προσωποποίηση του κακού! Άκου ενήλικας με τόσα σφραγίσματα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom