Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε παπαρα,το αμαλγαμα ειναι ΑΡΧΑΙΑ ιστορια.
Θελει μια Χ περιοχη για να πιασει επανω στο δοντι,μεγαλυτερη απο την ρητινη.

Με τις ρητινες που χρησιμοποιουν πλεον ΔΕΝ υπαρχει τετοιο προβλημα,τις βαζουν επανω(ακομη και σε μικρη επιφανεια),ριχνουν φως για να στεγνωσουν και τις τροχιζουν αμαλαχει.

Συν οτι το στομα σου δεν ειναι σαν παγκος χρυσοχοου.

γάματα......
είναι και 20 χρονών ο μπάσταρδος και έχει στο στόμα του αμάλγαμα γιατί είναι πιο σκληρό απ τις ρητίνες.
Ε Λ Ε Ο Σ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν και είπα OVER AND OUT...

α) Τι είναι υπόγα που διαβάω και ξαναδιαβάω?

Θα σου πει το συντρόφι σου ο Υπερμυς! Δική του φαντασίωση είναι

β) Που κολλάνε τα μικρασιατικά??

Στο ότι τα κομμούνια να 'ούμε σκοτώναν τους ακσωματικούς με μια σφαίρα στην πλάτη να τελέψει ο πόλεμος πιο γρήγορα να πάνε στα σπίτια τους!

Μη σου βάλει ο memosan κανένα πρωτοσέλιδο Ριζοσπάστη τώρα...

ΥΓ: Μαγκες για λουκετα το είπαμε και το ξαναείπαμε. Μικραίνει το μήκος του όπλου και βγαίνει από κάτω. Πιθανώς να έχουμε άλλους οπλοβαστούς στο μυαλό ο κάθε ένας...

ΤΣΑΓΙΑ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
μας εχετε γαμησει μεσα στη μεση απο τα στρατιωτικα με τα δοντια και τα σφραγισματα  :tickedoff: :2funny:

εχω ενα τετατο που εχω κατουρηθει απο τα γελια καιδεν μπορω να γραψω τιποτα

γιατονμπεουλα κουβεντα σημερις ολοι μας
 καρκινοι,κουμπουρια,εφοδευοντες,αφοδευοντες,αμαλγαματα τα παντα ολα

αααααααααχαχαχαχχααχχαχαχαχαχ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Το θέμα είναι ότι δεν έχει βρεθεί ένας να μου πει αν παίζει να πάθω καρκόνι από τα σφράγισματα γμτ!!!

Αντέ ρε πείτε!!! :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αυτό δεν με ενοχλεί είπα,ο καρκίνος είναι το μόνο θέμα!!! :rolleyes:
ποσα λινκς θες να σου ποστάρω ρε παπάρα;
και σου ξαναλέω.
ενδεχομένως ο οδοντίατρος για να σου βάλει το αμάλγαμα να κάνει μεγαλύτερη ζημιά σοτν υγιή ιστό του δοντιού για να φτιάξει την κατάλληλη κοιλότητα.
μετά σπάνε τα δόντια σας στη μέση απο την πίεση λόγω της λέπτυνσης των τοιχωμάτων και αρχίζουν οι απονευρώ και τα γιοφύρια και οι θήκες και οι πορσελάνες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αχαχαχαχαχαχαχα

μαλακες φερτε μου και τον πετρο πισω γαμω μη σας κοψω τη καλημερα  :tickedoff:

πλιζζζζζζ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Το θέμα είναι ότι δεν έχει βρεθεί ένας να μου πει αν παίζει να πάθω καρκόνι από τα σφράγισματα γμτ!!!

Αντέ ρε πείτε!!! :birdman:

και απο καρκονι θα πας και απο φουρκονι

απο καρκινο λιγο δυσκολο

αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και σου ξαναλέω.
ενδεχομένως ο οδοντίατρος για να σου βάλει το αμάλγαμα να κάνει μεγαλύτερη ζημιά σοτν υγιή ιστό του δοντιού για να φτιάξει την κατάλληλη κοιλότητα.
μετά σπάνε τα δόντια σας στη μέση απο την πίεση λόγω της λέπτυνσης των τοιχωμάτων και αρχίζουν οι απονευρώ και τα γιοφύρια και οι θήκες και οι πορσελάνες.

που ξερεις τοσα ΚΑΙ για δοντια γαμω το κεφαλι σου το καραφλο γαμω!!!!!!!!!!!!  :2funny:

υ.γ. ΓΚΑΣΤΕΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΔΟΥΛΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ  :tickedoff:

Επισκέπτης
ΥΓ: Μαγκες για λουκετα το είπαμε και το ξαναείπαμε. Μικραίνει το μήκος του όπλου και βγαίνει από κάτω. Πιθανώς να έχουμε άλλους οπλοβαστούς στο μυαλό ο κάθε ένας...
Α,στο μυαλο μας τους εχουμε τους οπλοβαστους,ε?

Δε με λες,τα λουκετα των οπλοβαστωνε και των αλυσιδωνε,κι αυτα στο μυαλο μας τα'χουμε?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και σου ξαναλέω.
Ρε είπες ότι η ζημιά είναι λόγο τροχού. :rolleyes:

Και στα 3 άσπρα που έχω χρησιμοποιήσε τροχό ο οδοντίατρος. :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τσίμπα παπαζόλη διάβασε και ξεστραβώσου ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΣΟΥ.

Στις 4 Ιουλίου 2009, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αθηνών οργάνωσε ημερίδα για να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και οδηγίες για τη χρήση του. Έγιναν πολλές και διάφορες αντιφατικές, κατά τη γνώμη μας, αναφορές:
[size=18pt]1. Στα πειραματόζωα έχει αποδειχθεί ότι βλάπτει.[/size]
2. Ο λειχήνας του στόματος όταν εμφανίζεται σε περιοχή της στοματικής κοιλότητας και είναι κοντά σε έμφραξη από αμάλγαμα ευθύνεται το αμάλγαμα.
3. Τα υλικά αυτά είναι άκρως τοξικά για το περιβάλλον. 4. Με το καλό γυάλισμα των εμφράξεων αμαλγάματος απομακρύνονται τα τοξικά οξείδια που δημιουργούνται στην επιφάνειά τους.
[size=18pt]5. Ένας οδοντίατρος έχει πεθάνει εξαιτίας αυτού του υλικού.
6. Το επιτρεπτό όριο γι' αυτό το υλικό να υπάρχει στο στόμα κάποιου ασθενούς είναι οι τέσσερις εμφράξεις.[/size]

Το τελικό συμπέρασμα ήταν πως ναι μεν αλλά... και πως για την Ε. Ε. [size=24pt]η Αγγλία ήταν αυτή που έφερε αντιρρήσεις όσον αφορά την κατάργησή του γιατί έτσι θα κατέρρεε το ασφαλιστικό της σύστημα, η Ισπανία γιατί παράγει υδράργυρο, η Γερμανία συμφώνησε με την Αγγλία.[/size] Μόνο η Ελβετία το απαγόρευσε σε εγκύους και παιδιά.

Όμως δεν δόθηκαν ουσιαστικές απαντήσεις σε εύλογα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν από αυτές τις αναφορές, όπως, για παράδειγμα, στον άνθρωπο τι ακριβώς συμβαίνει ή μπορεί να συμβαίνει μακροπρόθεσμα, ή κάθε πότε θα πρέπει να γυαλίζονται οι εμφράξεις κι αν αυτό είναι εφικτό να γίνεται συχνά, ή τι προτείνεται αν έχουμε πάνω από τέσσερις εμφράξεις αμαλγάματος στο στόμα. Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, καθώς και πώς επιστημονικά η κλασική Ομοιοπαθητική Οδοντιατρική προσεγγίζει αυτό το θέμα θα δοθούν στο 2ο Μέρος αυτής της εργασίας.

του Δημήτρη Καλλιαντά, χειρουργού οδοντίατρου, προέδρου Ελληνικής Εταιρείας Κλασικής Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (ΕΕΚΟΟ)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
που ξερεις τοσα ΚΑΙ για δοντια γαμω το κεφαλι σου το καραφλο γαμω!!!!!!!!!!!!  :2funny:

υ.γ. ΓΚΑΣΤΕΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΔΟΥΛΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ  :tickedoff:
είχα καλό δάσκαλο το λάκη.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε παπαρα,το αμαλγαμα ειναι ΑΡΧΑΙΑ ιστορια.
Θελει μια Χ περιοχη για να πιασει επανω στο δοντι,μεγαλυτερη απο την ρητινη.

Με τις ρητινες που χρησιμοποιουν πλεον ΔΕΝ υπαρχει τετοιο προβλημα,τις βαζουν επανω(ακομη και σε μικρη επιφανεια),ριχνουν φως για να στεγνωσουν και τις τροχιζουν αμαλαχει.

Συν οτι το στομα σου δεν ειναι σαν παγκος χρυσοχοου.

Ορθόν...
Εδώ πλέον έχουν χρωματολόγιο για τα σφραγίσματα μην και σου βάλουν λάθος απόχρωση.
Τα δε εργαλεία ακόμη και σε δημόσιο (ταμείου) οδοντοϊατρείο είναι αρκετά hi tec, οι δε επεμβάσεις σχετικά ανώδυνες.

Α...Έχεις δίκιο για τους οπλοβαστούς. Σε κάθε οπλοβαστό υπήρχαν και κάποιες θέσεις για g3 a4 με "ψηλότερη" βάση και απ' ό,τι θυμάμαι, τα δέναμε με το κοντάκι κλειστό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom