Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τί λες μωρε;;; :rolleyes:

Μαλάκα μην κάνεις τέτοιες πλάκες όταν διαβάζω είμαι ικανός να πάρω τανάλια κ να τα αφαιρέσω!!! :sunglasses:
Το ειχα διαβασει σε ενα περιοδικο για οδοντιατρους οταν μια φορα περιμενα την σειρα μου τι να σου πω  :dunno: :dunno:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Τί λες μωρε;;; :rolleyes:

Μαλάκα μην κάνεις τέτοιες πλάκες όταν διαβάζω είμαι ικανός να πάρω τανάλια κ να τα αφαιρέσω!!! :sunglasses:

Και ξέρεις τι κάνουν για αυτού του είδους τον καρκίνο;

Σου κόβουν την γλώσσα......

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το ειχα διαβασει σε ενα περιοδικο για οδοντιατρους οταν μια φορα περιμενα την σειρα μου τι να σου πω  :dunno: :dunno:
Μάλλον πρέπει να αλλάξω οδοντίατρο.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε παιχτη μου, το θεμα ειναι να το κανεις σα κλεφτης που δε σε παιρνουν ειδηση. σε χειμερια ναρκη τους πετυχαινε και δε ξυπναγανε με κανενα θορυβο?
ασε που αμα τον δερνανε και τον ξεβρακωνανε την ωρα που παει να σπασει λουκετα να ανοιξει οπλοβαστο θα παιρνανε και τιμητικη ολος ο θαλαμος. μη πω τι θα επαιρνε ο φιλησυχος...

ΧΑΧΑ! Εμένα να δειρουν; ΧΑΧΑΧΑ!

Δηλαδή κι απο πάνω θα βγουν; Δε φτάνει που κοιμόντουσαν εν ώρα υπηρεσίας. Ένα κρύο ντους το κεφαλάκι στη βρύση να ξυπνήσουν και τέλος.

Δε μου λες Έκτωρ Λόπεθ; Εάν γινόταν η πανίκα που λες τί θα έλεγαν στην αναφορά; Ξέρετε κύριε Διοικητά κοιμόμουν ενώ ήμουν υπηρεσία και επιτέθηκα στον εφοδεύοντα  :2funny:

Επισκέπτης
ΑΑΑΑ! Είσαι μακάκας; Το τραβάς λέμε προς τα κάτω δε χρειάζεται να ανοιξεις όυτε το κεντρικό λουκέτο του οπλοβαστού ούτε το ατομικό του όπλου.

Δε σπας λουκέτα νυχτιάτικο.
Μαλακας ειμαι,αλλα ΚΑΙ ο οπλοβαστος να μην εχει θεση για G3A4,KAI να μην περνανε αλυσιδα και λουκετο,ΚΑΙ οι θαλαμοφυλακες,σκοποι και λοιπα να την εχουν πεσει για ροχαλητο,ειναι ΚΑΠΩΣ ρε παιδι μου...

Δε μου ειπες ομως για το αλλο που ρωτησα.

Επισκέπτης
ΧΑΧΑ! Εμένα να δειρουν; ΧΑΧΑΧΑ!

Δηλαδή κι απο πάνω θα βγουν; Δε φτάνει που κοιμόντουσαν εν ώρα υπηρεσίας. Ένα κρύο ντους το κεφαλάκι στη βρύση να ξυπνήσουν και τέλος.
Ααααααα,θα σε επαιρναν χαμπαρι δλδ.,και θα τα βρισκατε πολιτισμενα και συμφωνα με τον κανονισμο,στον ΑΥΔΜ και ετσι,αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Μάλλον πρέπει να αλλάξω οδοντίατρο.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ρε μαλακα,δυο φορες παραθεση;

πρεπει να εχεις κιτρινισει απο την αγωνια σου για το αμαλγαμα

αχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ πάντως του γαμούσα τα πρέκια και χωρίς τιμητική.
Τεράστια μπινιά να βάλεις σε μπελάδες τον άλλο μαλάκα που τρώει το ίδιο σκατό με σένα..

Δε μου γαμούσες τίποτε αφ' ενός. Αφ' ετέρου δε βάζεις σε μπελά κανέναν. Αυτά είναι στη φαντασία σας. Τάκοι αναφορές δοσίματα είναι στο μυαλό σας.

Το θέμα είναι ο άλλος να μην κοιμάται την ώρα που δεν πρέπει. Να ξέρει πόσους έχει και πόσα όπλα. Απλό.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
 ρε μαλακα,δυο φορες παραθεση;

πρεπει να εχεις κιτρινισει απο την αγωνια σου για το αμαλγαμα

αχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Νευρικό κλονισμό έχω πάθεια κ εινα πασφανές νομίζω!!!1 :rolleyes:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Περασε τις εξωτερικες σκοπιες(που εχουν και φως τριγυρω),περασε τα περιπολα,περασε και τον θαλαμοφυλακα και κατι δεκαδες ατομα που λαγοκοιμοντουσαν και πηρε το G3A4 που βρισκοταν σε λαθος θεση του οπλοβαστου.

Ναι λεμε,ετσι εγινε.

Εφοδεύων μήπως;

Επισκέπτης
Ααααααα,θα σε επαιρναν χαμπαρι δλδ.,και θα τα βρισκατε πολιτισμενα και συμφωνα με τον κανονισμο,στον ΑΥΔΜ και ετσι,αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα τους εξηγούσε την αναγκαιότητα της εφόδου στον οπλοβαστό και πως αυτή θα μπορούσε να δράσει καταλυτικά στη σωτηρία της πατρίδας..

Μετά αυτοί θα κοκκίνιζαν από ντροπή συλλογιζόμενοι τη γαλανόλευκη..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κωλόπαιδα θα πάρω την οδοντίατρο να την ρωτήσω,αλοιμονό σας αν με δουλεύετε!!! :birdman: :s&m_3:

Επισκέπτης
Δε μου γαμούσες τίποτε αφ' ενός. Αφ' ετέρου δε βάζεις σε μπελά κανέναν. Αυτά είναι στη φαντασία σας. Τάκοι αναφορές δοσίματα είναι στο μυαλό σας.

Το θέμα είναι ο άλλος να μην κοιμάται την ώρα που δεν πρέπει. Να ξέρει πόσους έχει και πόσα όπλα. Απλό.

Καλά νταξ' :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Παρακαλώ να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα πριν πάρω την οδοντιατρό μου για το αν κ κατά πόσο είναι πιθανό να πάθω καρκίνο από το σφράγισμα.... :helpplea:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΑΑΑΑ! Είσαι μακάκας; Το τραβάς λέμε προς τα κάτω δε χρειάζεται να ανοιξεις όυτε το κεντρικό λουκέτο του οπλοβαστού ούτε το ατομικό του όπλου.

Δε σπας λουκέτα νυχτιάτικο.

ρε. ΡΕ. ΡΕ ΓΑΜΩΤ....

μπορεις να μου πεις που στο ΔΙΑΟΛΟ πιανει το γαμημενο το λουκετο του οπλου και δε χρειαζεται να το σπασεις για να το βγαλεις??? ποσες φορες θα το ξαναγραψω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom