Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι,ετσι ειναι το ακριβες για το Α4.

Τα λουκετα παντως στην νησον τα σπαγαμε με τις ξιφολογχες(τα μικρου και μεσαιου μεγεθους).
Αλλα να γινει νυχτα τετοιο σκηνικο ειναι τρελο φιδεμποριο,επιπεδου λαλακη.

ρε παιχτη μου, το θεμα ειναι να το κανεις σα κλεφτης που δε σε παιρνουν ειδηση. σε χειμερια ναρκη τους πετυχαινε και δε ξυπναγανε με κανενα θορυβο?
ασε που αμα τον δερνανε και τον ξεβρακωνανε την ωρα που παει να σπασει λουκετα να ανοιξει οπλοβαστο θα παιρνανε και τιμητικη ολος ο θαλαμος. μη πω τι θα επαιρνε ο φιλησυχος...

Επισκέπτης
 ακου να δεις ψυχασθενεια που εχω
 τον μονο γιατρο που χεζομαι ειναι ο οδοντιατρος
 τα φοβαμαι τα μουνια οσο δεν παιρνει λεμε
 και προσεξε το ποιντ μου
 ειδικα εκεινο το ανοξειδωτο συριγγακι με την κοντη και λεπτη βελονα (αυτο χρησιμοποιουσε ο δικος μου..)
 μιλαμε για μεντες,χεσμεντεν,ουτε τροχο ουε τιποτα

και οταν παω για αιμοδοσια,και με το μπουρι της σομπας να μου παρουν δεν τρεχει μια

Κι εγώ δε γουστάρω οδοντίατρο με την καμία αλλά τι να έκανα που με τα δόντια είχα θεματάκι??
Πιο πολλές γέφυρες έχω εγώ παρά ο Λούσιος..

Επισκέπτης
ρε παιχτη μου, το θεμα ειναι να το κανεις σα κλεφτης που δε σε παιρνουν ειδηση. σε χειμερια ναρκη τους πετυχαινε και δε ξυπναγανε με κανενα θορυβο?
ασε που αμα τον δερνανε και τον ξεβρακωνανε την ωρα που παει να σπασει λουκετα να ανοιξει οπλοβαστο θα παιρνανε και τιμητικη ολος ο θαλαμος. μη πω τι θα επαιρνε ο φιλησυχος...

Εγώ πάντως του γαμούσα τα πρέκια και χωρίς τιμητική.
Τεράστια μπινιά να βάλεις σε μπελάδες τον άλλο μαλάκα που τρώει το ίδιο σκατό με σένα..

Επισκέπτης
Πιο πολλές γέφυρες έχω εγώ παρά ο Λούσιος..

Χαμόγελο των αστέρων έτσι;;;;;
Τρελό σουξέ στις γκόμενες !!!!!!!

Αλλά οι βρωμιάρες των εξαρχείων δεν έχουν προβλημα.
Κι αυτές ξεδοντιάρες είναι.

Οπότε δικαιολογείσαι!
Δεν έγινες αναρχοκουμμούνι εκ πεποιθήσεως.
Εξ ανάγκης έγινες,
για να "βάλεις" τίποτε !!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Περασε τις εξωτερικες σκοπιες(που εχουν και φως τριγυρω),περασε τα περιπολα,περασε και τον θαλαμοφυλακα και κατι δεκαδες ατομα που λαγοκοιμοντουσαν και πηρε το G3A4 που βρισκοταν σε λαθος θεση του οπλοβαστου.

Ναι λεμε,ετσι εγινε.

Επισκέπτης
Χαμόγελο των αστέρων έτσι;;;;;
Τρελό σουξέ στις γκόμενες !!!!!!!

Αλλά οι βρωμιάρες των εξαρχείων δεν έχουν προβλημα.
Κι αυτές ξεδοντιάρες είναι.

Οπότε δικαιολογείσαι!
Δεν έγινες αναρχοκουμμούνι εκ πεποιθήσεως.
Εξ ανάγκης έγινες,
για να "βάλεις" τίποτε !!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ούτε μπροστά σου να με είχες ρε μάστορα..
Τόσο επιτυχημένη περιγραφή ούτε ο καθρέφτης μου λέμε :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
4 σφραγίσματα αυτόν τον μήνα,σύνολο είμαι στα 7!!! :P

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και εισαι και νεο παιδι :headbang: δηλαδη στα 40 θα βαλεις μασελα?
Δεν πάει έτσι,στερεότυπη έκφραση που δεν στέκει. :cheesy:

34 δόντια έχει ο άνθρωπος κ έχω σφραγίσει 7,ντάξει δεν είναι κ τραγικά δεν είναι κ καλά....ωστόσο το σφράγισμα σημαίνει μία μικρούλα ζημιά-επιφανειακή,από την μασέλα απέχει πολύ. :rolleyes:

Το κακό είναι ότι η οδοντιατρός μου εκτός από το ότι δεν είναι μουνάρα δεν χρησιμοποιεί λευκά σφραγίσματα γιατί λέει δεν είναι ανθεκτικά.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μαλακιες λες.

Στους οπλοβαστους υπηρχαν θεσεις για οπλα με κανονικο κοντακι(πχ G3A3),αλλα και"κοντες"θεσεις για οπλα με αναδιπλουμενο(και οχι"αυτο που σπαει")κοντακι.
Επιπλεον ειναι ουτως η αλλως σουπερ κουλο να μπει ο αλλος νυχτιατικα σε θαλαμο και να σηκωσει οπλο.
Αυτα εν ετει 1994.

Ένα είχαμε για τα μεν και τα δε λέμε. Και δεν είχαμε G3A3. Αυτά με αναδιπλούμενο (και όχι "αυτό που σπάει") λοιπόν κοντάκι δεν είχαν ειδικούς οπλοβαστούς. Άμα τα έσπρωχνες λίγο επάνω και έβρισκες χώρο να σπάσεις ωωω με συγχωρείτε εννοούσα να αναδιπλώσεις το κοντάκι τα τραβούσες κάτω και βουαλά. Άμα είχε αλυσίδα που περνούσε ανάμεσα λος πούλος.

Το θέμα δεν είναι εάν βρεθεί κάποιος να κάνει το κουλό (που βρέθηκε εν έτει 1998). Το θέμα είναι εάν γίνεται να χαθεί όπλο και να το πάρεις χαμπάρι στην αναφορά ενώ έχουν αλλάξει 2-3 θαλαμοφύλακες πουλοπαίκτες.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
4 σφραγίσματα αυτόν τον μήνα,σύνολο είμαι στα 7!!! :P
Ειναι αναλογα την ποιοτητα δοντιων. Αλλος μπορει να μην τα πλενει ποτε στην ζωη του και να μην εχει κανει ουτε ενα σφραγισμα, και αλλος μπορει να τα πλενει 3 φορες την μερα και να εχει συνεχως προβληματα  :-

Επισκέπτης
Δεν πάει έτσι,στερεότυπη έκφραση που δεν στέκει. :cheesy:

34 δόντια έχει ο άνθρωπος κ έχω σφραγίσει 7,ντάξει δεν είναι κ τραγικά δεν είναι κ καλά....ωστόσο το σφράγισμα σημαίνει μία μικρούλα ζημιά-επιφανειακή,από την μασέλα απέχει πολύ. :rolleyes:

Το κακό είναι ότι η οδοντιατρός μου εκτός από το ότι δεν είναι μουνάρα δεν χρησιμοποιεί λευκά σφραγίσματα γιατί λέει δεν είναι ανθεκτικά.
Kαλα εισαι,σε μενα παιζει να εχουν σφραγιστει τα μισα,ενα ειναι και απονευρωμενο.

Ολα λευκα παντως τα εχω,μου κανει εντυπωση που η οδοντιατρος σου επιμενει στο αμαλγαμα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ειναι αναλογα την ποιοτητα δοντιων. Αλλος μπορει να μην τα πλενει ποτε στην ζωη του και να μην εχει κανει ουτε ενα σφραγισμα, και αλλος μπορει να τα πλενει 3 φορες την μερα και να εχει συνεχως προβληματα  :-
Προσωπικά μέτρια πράγματα ως προς την προσοχή που δίνω.

Ολα λευκα παντως τα εχω,μου κανει εντυπωση που η οδοντιατρος σου επιμενει στο αμαλγαμα.
Δεν ξέρω γιατί αυτή έτσι...θεωρεί ότι τα λευκά έχουν μικρή διάρκεια ζωής κ είναι πιο πιθανό να χαλάσουν κ να χρειαστούν αντικατάσταση.

Αν θες λευκό στο κάνει φυσικά.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Kαλα εισαι,σε μενα παιζει να εχουν σφραγιστει τα μισα,ενα ειναι και απονευρωμενο.

Λενε πως ειναι υποπτα για καρκινο  :dancing:

Επισκέπτης
Ένα είχαμε για τα μεν και τα δε λέμε. Και δεν είχαμε G3A3. Αυτά με αναδιπλούμενο (και όχι "αυτό που σπάει") λοιπόν κοντάκι δεν είχαν ειδικούς οπλοβαστούς. Άμα τα έσπρωχνες λίγο επάνω και έβρισκες χώρο να σπάσεις ωωω με συγχωρείτε εννοούσα να αναδιπλώσεις το κοντάκι τα τραβούσες κάτω και βουαλά. Άμα είχε αλυσίδα που περνούσε ανάμεσα λος πούλος.
Καλα,ας το αφησουμε αυτο τωρα...
Το θέμα δεν είναι εάν βρεθεί κάποιος να κάνει το κουλό (που βρέθηκε εν έτει 1998). Το θέμα είναι εάν γίνεται να χαθεί όπλο και να το πάρεις χαμπάρι στην αναφορά ενώ έχουν αλλάξει 2-3 θαλαμοφύλακες πουλοπαίκτες.
Ισχυριζεσαι κατι τετοιο?
Οτι μπορει να συμβει?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι,ετσι ειναι το ακριβες για το Α4.

Τα λουκετα παντως στην νησον τα σπαγαμε με τις ξιφολογχες(τα μικρου και μεσαιου μεγεθους).
Αλλα να γινει νυχτα τετοιο σκηνικο ειναι τρελο φιδεμποριο,επιπεδου λαλακη.

ΑΑΑΑ! Είσαι μακάκας; Το τραβάς λέμε προς τα κάτω δε χρειάζεται να ανοιξεις όυτε το κεντρικό λουκέτο του οπλοβαστού ούτε το ατομικό του όπλου.

Δε σπας λουκέτα νυχτιάτικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom