Επισκέπτης
Ι1 αοπλο φανταζομαι ετσι;
Ένοπλο και με υπηρεσίες κανονικά,(από ένα σημείο και μετά όποτε ήθελα).
Μέχρι εκεί όμως είχα φτάσει και 20 σερί μέσα..
Ι1 αοπλο φανταζομαι ετσι;
Παιδιά ακούγεται για αύξηση της θητείας απο τους 12 μήνες στους 15 και πως μετά θα γίνει 20!!!!!! Κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Είναι μύθος ή όχι ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!
τι λες μαρη;ειναι 12 οι μηνες? για 9 ειχα ακουσει! αχ μακαρι να ναι 12 και μακαρι να γινουν και 15! παρουσιαστηκε σημερα ο αδερφος μου αυλωνα! η μανα μου εχει κατασκασει μεχρι και τα κλαματα εβαλε η αθανατη ελληνιδα μανα!!!
εγω πεταω απ τη χαρα μου!
ειναι 12 οι μηνες? για 9 ειχα ακουσει! αχ μακαρι να ναι 12 και μακαρι να γινουν και 15! παρουσιαστηκε σημερα ο αδερφος μου αυλωνα! η μανα μου εχει κατασκασει μεχρι και τα κλαματα εβαλε η αθανατη ελληνιδα μανα!!!
εγω πεταω απ τη χαρα μου!
ναι ρε και με μια συμβιβαζομαι.....τελικα ρε gl με το εφακι εισαι κομπλε;
3 μερες στον πουτσο θα το χεις...
τι λες μαρη;
τι σου κανε ο αδελφος σου;
ρε βοιδι, την ημερομηνια του ποστ που παρεθεσες την ειδες?
ολες οι χωρες εχουν επαγγελματικο στρατοελεος ρε ρεμαλια που ψηφιζετε κατα της υποχρεωτικης στρατευσης!!! αν περιμεναμε απ εσας ολοι τουρκικα θα μιλαγαμε τωρα! ουστ!!!
καταλαβαμε.....δεν σ αφηνε να φερεις γκομενο στο σπιτι......φερνει τους μαντραχαλεους τους φιλους του εδω μες στα μαυρα μεσανυχτα βρωμαει ο τοπος τσιγαριλα και γκαριζουν λες και τους καθαριζουν τ αυτια
οτι καταλαβατε καταλαβατε
Καλά εσύ από τη χαρά σου ξεβρακώνεσαι
Ποιο είναι αυτό?Ε ρε πούστη... κι εγώ έκανα 16... τους 12 στο γαμόνησο!
δεν στην εχει πεσει κανενας φιλος του αδελφου σου;φερνει τους μαντραχαλεους τους φιλους του εδω μες στα μαυρα μεσανυχτα βρωμαει ο τοπος τσιγαριλα και γκαριζουν λες και τους καθαριζουν τ αυτια
οτι καταλαβατε καταλαβατε
αυτη θα τα βρει αλλιως ρε......ολες οι χωρες εχουν επαγγελματικο στρατο
μην λες μαλακιες
αν θες τραβα εσυ να τα βρεις με τους τουρκους
18Ε ρε πούστη... κι εγώ έκανα 16... τους 12 στο γαμόνησο!
καταλαβαμε.....δεν σ αφηνε να φερεις γκομενο στο σπιτι......
;)αυτη θα τα βρει αλλιως ρε......
Ποιο είναι αυτό?