gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
λες να του τα φορεσει ε;ενω αν φυγεις για 9μηνο θα μεινει Πηνελοπη.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
του αναβεις φωτιες βραδιατικα......
λες να του τα φορεσει ε;ενω αν φυγεις για 9μηνο θα μεινει Πηνελοπη.
σκασε ρε τρελογιατρε
θα μου τα φορεσει η γκομενιστα αν φυγω για 14 μηνες
αντε θα σε κερασω μια αφρουλαελα να σε βγαλω Ι5 .....με το αζημιωτο φυσικα......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τον παλερμο θα τον εκτελεσωΣκέψου να είσαι σειρά με παλέρμο και ντέκερ...![]()
![]()
![]()
αντε θα σε κερασω μια αφρουλα
αντε...και μια εφουλα
good;
θες να πας στρατο ρε νατσο;Να πάω εγώ στη θέση σου??
Το χειρότερο θα είναι να είναι οι παλιοί αυτοί!Σκέψου να είσαι σειρά με παλέρμο και ντέκερ...![]()
![]()
![]()
συγνωμη κυριε εποπτα...εγινε ατυχημα...εκπυρσοκροτησε το G3 απο λαθος πανω του οχτω φορες.....τον παλερμο θα τον εκτελεσω
Ουυυυυυυυυυυυυθες να πας στρατο ρε νατσο;
πλακα με κανεις...
συγνωμη κυριε εποπτα...εγινε ατυχημα...εκπυρσοκροτησε το G3 απο λαθος πανω του οχτω φορες.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πραγματι δεν καταλαβα....στην αφρουλα θελει να παει στην θεση μου,στην επιτροπη απαλλαγων ή στον στρατο;θες να πας στρατο ρε νατσο;
πλακα με κανεις...
συγνωμη κυριε εποπτα...εγινε ατυχημα...εκπυρσοκροτησε το G3 απο λαθος πανω του οχτω φορες.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ουυυυυυυυυυυυυ
Και να κάνω τη θητεία που έκανα??
Έφυγα αύριο το πρωί κιόλας!
ο γιοταςΟυυυυυυυυυυυυυ
Και να κάνω τη θητεία που έκανα??
Έφυγα αύριο το πρωί κιόλας!
ο γιοτας
Εντελώς!
Ξαναπάω αύριο λέμε.
Ι1 αοπλο φανταζομαι ετσι;Ρε Ι1 αλλά με μεγάλο σόϊ.. ;)
τελικα ρε gl με το εφακι εισαι κομπλε;Ι1 αοπλο φανταζομαι ετσι;![]()
![]()