You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
βασικά, σχετικά με τις τιμές των τατουάζ τι ακριβώς παίζει, πάει με την ώρα ή με το σχέδιο; γιατί κάνω μια μίνι έρευνα αγοράς. Ξέρει κανείς ενδεικτικά τι παίζει;
Επισκέπτης
αναλογα το μεγεθος του σχεδιου,τη πολυπλοκοτητα,αν εχει χρωμα ή οχι!!αυτα καθοριζουν την τιμη!!βεβαια απο μαγαζι σε μαγαζι οι τιμες διαφερουν!!μπορει ενα ιδιο σχεδιο ,σε ενα μαγαζι να το πληρωσεις 5 ευρω και σε αλλο 10 ευρω!!ειναι και θεμα μαγαζιου...βασικά, σχετικά με τις τιμές των τατουάζ τι ακριβώς παίζει, πάει με την ώρα ή με το σχέδιο; γιατί κάνω μια μίνι έρευνα αγοράς. Ξέρει κανείς ενδεικτικά τι παίζει;
Επισκέπτης
Επισκέπτης
γιατί ρώτησα για μια τίγρη που θέλω να κάνω σε μεγεθος περίπου 14x8 εκ, ολόκληρη τίγρη να επιτίθεται στα χρώματα τα κλασσικά της τίγρης και μου ζητήσανε σε 2 μαγαζιά στην αγγλία 110 λίρες, 170 ευρω περίπου, και μου είπαν ότι θα πάρει περίπου 2 ώρες. Είναι υπερβολικά λεφτά ή τόσο είναι πάνω κάτω το κόστος;
Επισκέπτης
απο θεμα τιμης ειναι μια χαρα!!αν σου αρεσει και η δουλεια των μαγαζιων χτυπα το...γιατί ρώτησα για μια τίγρη που θέλω να κάνω σε μεγεθος περίπου 14x8 εκ, ολόκληρη τίγρη να επιτίθεται στα χρώματα τα κλασσικά της τίγρης και μου ζητήσανε σε 2 μαγαζιά στην αγγλία 110 λίρες, 170 ευρω περίπου, και μου είπαν ότι θα πάρει περίπου 2 ώρες. Είναι υπερβολικά λεφτά ή τόσο είναι πάνω κάτω το κόστος;
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Κάντε με πρωθυπουργό και θα περάσω ρύθμιση που να κάνει υποχρεωτικό το γυναικείο τατού στη μέση...
Η μη τήρηση του παραπάνω κανόνα θα είναι ποινικό αδίκημα και η ποινή θα συναποφασιστεί από εμένα και εσάς. Αλήθεια τι προτείνετε?
Η μη τήρηση του παραπάνω κανόνα θα είναι ποινικό αδίκημα και η ποινή θα συναποφασιστεί από εμένα και εσάς. Αλήθεια τι προτείνετε?