Νέα

Περί μαλακίας και εκσπερμάτισης...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pidixtaras25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

beggar

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Προστατη τι ομως; Καρκινο;;
Και οταν λες 40+ εννοεις οτι μονο αυτοι εχουν προβλημα ή μπορει κι εγω οταν φτασω εκεινη την ηλικια να εχω θεμα επειδη τωρα τον παιζω κατ αυτον τον τροπο??? 26αρης ειμαι.

Ρε συ, φιλικά στο λέω πολύ το μελετάς μου φαίνεται. Αφού γουστάρεις, δώστου εκεί να καταλάβει μ' όποιο τρόπο σ' αρέσει καλύτερα. Δηλ έτσι και σου γράψω τώρα εγώ "πωωωω τί κάνεις ρε, μόλις πας 40+ τη γάμησες πατόκορφα" θα σταματήσεις να τον παίζεις;

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.299
Πόντοι
2.420
Άμα βαράω δέκα την ημέρα θα πάθει τίποτα ο προστάτης η κινδυνεύω να πάω από ανακοπή;

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
πότε μην το κάνεις αυτό

Γιατί δεν πρέπει; Υπάρχει ιατρικός λόγος;

Με τον τρόπο αυτόν το κάνω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Το κρατάω, πάω στην τουαλέτα, αδειάζω. Ούτε χαρτομάντηλα, ούτε χάλι, ούτε καθάρισμα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
παρε και το κιτ μαλακα

funny-masturbation-kit.jpg
  :2on1: :2on1: :2on1:

τα νεφρα μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Τρόπος να μην χυνω γρηγορα οταν πηγαινω σε πουτανες υπαρχει?

Βασικα ειναι ο λογος που δεν πηγαινω συχνα.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16

και τι σε πειραζει αμα χυνεις τις μουναρες τους γρηγορα?παρε και δευτερο γυρω.. :rockon: :fuck1:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Τραβα στο σπιτι κανα δυο.......να φευγει η φλογωση και μετα πηγαινε
Οχι ομωs , πανω απο πεντε.....Γιατι μετα θα βρισκειs δικαιολογιεs για να μην παs
Την μια φορα εβρεχε, την αλλη δεν επαιρνε μπροs το αμαξι........που να τρεχω τωρα

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Ειναι μαλακια να βαρας 2 φορες μαλακια την ημερα.
Μια και καλη μαν μου.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Κι όμως .. όσο τετριμμένο σαν συμβουλή ακούγεται , το να γαμάς συχνά σε κάνει σταδιακά να αντέχεις περισσότερο . Ακόμα κι αν έχεις μέρες ολάκερες να πηδήξεις .
Προφανώς υπάρχουν και τα γνωστά ... να χτυπήσεις μια μαλακία πριν ... εγώ δεν το συνιστώ. Προτιμώ όλη μου την κάβλα να την διοχετεύω στη γκόμενα.
Επίσης καλή τακτική είναι να το προγραμματίζεις όταν κατεβαίνεις στα  μπουρδέλα να ρίχνεις δυο μπαταριές . Εκτονώνεις την κάβλα σου την πρώτη φορά και την δεύτερη το ευχαριστιέσαι -και το τραβάς - ακόμα περισσότερο .

adolfos69

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
0
Απο πιτσιρικας τον παιζω με τον (α) τωρα ειμαι 26 οταν νιωθω οτι ερχεται σταματαω για λιγα δευτερολεπτα και συνεχιζω, το κανω και με την γκομενα μου οταν ερχεται η ωρα σταματαω η παω πολυ αργα (χωρις να πεσει) και οταν μου φυγει η επιθυμια να τελειωσω συνεχιζω κανει καλο και στην διαρκεια του πηδηματος, εκει που μου ερχεται στο 5λεπτο 10λεπτο, μπορει να φτασω και μεσαωρο.
επισης οσο ποιο πολυ κρατηθεις να χυσεις με την πρωτη τοσο ποιο πολλα βγαινουν

nicholasgr

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2020
Like
16
Πόντοι
0
Ειναι μαλακια να βαρας 2 φορες μαλακια την ημερα.
Μια και καλη μαν μου.

Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Τον παίζεις όσο νιώθεις ότι το έχεις ανάγκη. Προσωπικά τραβάω τουλάχιστον μια μαλακία την ημέρα όμως κατά την διάρκεια της καραντίνας τον έκανα λάστιχο!! Όπως και στις διακοπές που η καύλες χτυπάνε κόκκινο και η όρεξη για γαμήσι της γυναίκας δεν είναι ποτέ αρκετή για να τις σβήσει.

mitsmitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
829
Πόντοι
371
Είχα ακούσει κάποιον που όταν ερχόταν η ώρα να χύσει μάγκωνε με το δάχτυλο του και έσφυγγε την στρόφυγγα. εκεί που είναι το πετσάκι το πίεζε με δύναμη και ενώ έχυνε δεν έβγαζε τίποτα.

Το δοκίμασα μια φορά έτσι για το γαμώτο όπως ξέρω ότι θα το δοκιμάσουν και όσοι το διαβάσουν.  :grin:

Πάλεται το πουλί σαν τρελλό εκείνη την ώρα και θέλει πολλή πιεση για να μη φύγουν. Σαν αίσθηση τελικά προτειμώ την πατροπαράδοτη..
Δυστυχώς το έκανα ως έφηβος μερικές φορές για να μην τα κάνω μουνί στο κρεβάτι. Χαζομάρα μου, ήθελα να έχω και την πίτα γεμάτη και το σκύλο χορτάτο.
Δεν έχω πάθει κάτι ακόμα, μικρός είμαι, αλλά εύκολα γαμιούνται οι βαλβίδες στο σύστημα, και ξεκινάνε παλίνδρομη εκσπερμάτιση στη κύστη κλπ... :confused::(

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
993

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom