Νέα

Περί μαλακίας και εκσπερμάτισης...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pidixtaras25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Να λέτε και καμία ηλικία οι υπόλοιποι.
Κάποιοι που λέτε για 2 φορές με τις πουτανες, δεν νομίζω ότι άτομο πάνω από 40ετών που γαμάει συχνά, μπορεί να πάει με γυναίκα και να χύσει 2 φορές σε λιγότερο από 1 ώρα.

Δεν μιλάμε να έχει να γαμησει 1 μήνα έτσι.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Να λέτε και καμία ηλικία οι υπόλοιποι.
Κάποιοι που λέτε για 2 φορές με τις πουτανες, δεν νομίζω ότι άτομο πάνω από 40ετών που γαμάει συχνά, μπορεί να πάει με γυναίκα και να χύσει 2 φορές σε λιγότερο από 1 ώρα.

Δεν μιλάμε να έχει να γαμησει 1 μήνα έτσι.
Kαλο μεσημερι Φιλε μου....Εγω ειμαι 53.....αναλογως την περιπτωση....προσωπικα αν παρω μισο zantoξ τα καταφερνω στην 1 ωρα αλλα με διαφορετικες ιεροδουλες......σε μια περιπτωση με γνωστη του χωρου σε 1 ωρα ραντεβου και με μισο χαπακι δεν μπορεσα....την 2 φορα μισοκαυλωμενος και να μην τελειωνω με τιποτα.....σε αλλη περιπτωση πηγα στην Αλιονα απο διδυμου για μια τσιμπουκα.......μετα στο καφενεδακι στην γωνια 1-2 τσιγαρα και καπακι στην αλλη Αλιονα για αλλη τσιμπουκα....εκει οκ...ολα καλα.....
Αλλη φορα πηγα για μασαζ-σεξ στην Πλατεια Αμερικης και κατεβαινωντας περασα απο Φωκαιας στην μικρη Ολλανδεζα και ψιλοβαριομουνα να την πηδηξω και την αφησα σε σολο κλαρινο και παιξιμο που μου ρουφαγε τις μπαλλες.......επαθε πλακα απο το χυσιμο....και με ρωτησε απο ποτε εχεις να γαμησεις....????πριν μιση ωρα γαμησα της ειπα.....επαθε πλακα...τελος παντων.....μαλλον ειναι θεμα χημειας......η αλλαγης παρτενερ......Καλα να περνας.....

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Επειδή μου αρέσει πολύ η μαλακία παρότι είμαι σχετικά τακτικός μπήχτης, και μαλακίζομαι σχεδόν καθημερίνα (κάποιες μέρες και 2 φορές/μερα) θελω να ρωτησω το εξης:
Γνωρίζει κανείς ποιος απο τους παρακάτω δυο τροπους μαλακίας είναι καλύτερος;

(α) μαλακία μεγάλης διάρκειας (δηλαδή κρατιέσαι, προσπαθείς να μην χύσεις εύκολα)
(β) δυο στο καπάκι μαλακίες μαζί αντί μίας και καλής. Ένα γρήγορο χύσιμο και μετά μόλις είναι έτοιμος ο φιλαράκος, ξαναπαίζουμε για 2η φορά.

Ποιον τρόπο ακολουθείτε εσείς;
Εγώ σχεδόν πάντα τον (α). Νομίζω έτσι βοηθάει και στο σεξ να μη χύνεις εύκολα...
Τι λετε εσεις;

:wanker:
2 μαλακιες τραβαω συνηθως μεχρι τις 10 το πρωι

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
993

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom