Νέα

Περί δημοσίων υπαλλήλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mabillon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να καταργηθει η μονιμοτητα στο δημοσιο?τι λετε?

• τωρα αμεσωσ!οθστ να απολιονται οι αχρηστοι τεμπελιδεσ!

Ψήφοι: 215 74,9%
  • οχι ποτε!να ριζωσοθν

Ψήφοι: 72 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    287

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
καλα  :jerking: :jerking: :jerking: όλοι μαζί και όποιος  :cum: τελευταίος να σκουπίσει κιόλας!!!

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
θα τα ρουφιξεις ολα εσυ στο τελος βρε πουτανακι δικα σου ειναι να ξερεις.

γιατι δεν απαντας ρε ρε καριολοπουστα σε αυτα που σου λεω?
κανεις το κινεζο παλι πουτανακι.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
είστε και οι δύο ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ και ΤΟΣΟ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ που ούτε ένα πλήλτρο δεν αξίζει να χτηπήσει κανείς για να σας απαντήσει!

βρε ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!!

ποιοι τρέχουν να στειρώσουν τα σκυλιά σε όλες τις πόλεις της ελλάδας αν όχι ο φιλοζωικοί σύλλογοι και η τοπική αυτοδιοίκηση;

αλλά ξέρετε τα πάντα εσείς!!

από το ποιος στειρώνει τα ζώα, μέχρι τι διεκδικεί η αριστερά στους εκπαιδευτικούς!!!

δεν πάτε να  :jerking: μπας και ξελαμπικάρετε!!!

βρε παλιομαλακα γιατι δεν καταλαβενεις οτι η αριστερα στην ελλαδα ειναι για τον πουτσο? αν δεν εισατε για τον πουτσο, δεν θα μενατε μια ζωη στο 10%.
λετε ναι στους λαθρομεταναστες και απο την αλλη κοπτεστε για τα μεροκαματα. ποιοι ριξανε τα μεροκαματα βλακα?. ξερω φταινε τα αφεντικα. ειστε υπερ των δικαιωματων των ζωων, αλλα ρε ζωο ειναι σωστο να κυκλοφορουν 100νταδες αδεσποτα νηστικα διψασμενα και επικυνδινα για του πολιτες? ειστε εναντια στον ελληνικο εθνικισμο, αλλα υπερ του εθνικισμου, των τουρκων, αλβανων σκοπιανων. ειστε υπερ της δημοσια εκπαιδευσης αλλα αν εβγαινε η κυβερνηση και ελεγε κλεινω ολα τα φροντιστιρια θα παλευατε για το δικαιωμα των εκπαιδευτικων να κανουν φροντιστηρια και επισης στελνετε τα παιδια σας σε ιδιωτικα κολεγια. δεν σας ενδιαφερει ποσοι και ποιοι πλητωνται απο τις απεργειες, αρκει να πετυχει η απεργεια. θελεις κι αλλα? θα μπορουσα να γραφω με τις ωρες για την ελληνικη αριστερα, αλλα δεν εχει νοημα. ο λαος καταλαβενει για αυτο σας εχει στην αποξω.
πατρε χαμπαρι. η αριστερα και η δημοκρατια βλαπτει. το μελλον ειναι ο εθνικοσοσιαλισμος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είστε και οι δύο ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ και ΤΟΣΟ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ που ούτε ένα πλήκτρο δεν αξίζει να χτυπήσει κανείς για να σας απαντήσει!

βρε ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!!

ποιοι τρέχουν να στειρώσουν τα σκυλιά σε όλες τις πόλεις της ελλάδας αν όχι ο φιλοζωικοί σύλλογοι και η τοπική αυτοδιοίκηση;

αλλά ξέρετε τα πάντα εσείς!!

από το ποιος στειρώνει τα ζώα, μέχρι τι διεκδικεί η αριστερά στους εκπαιδευτικούς!!!

δεν πάτε να  :jerking: μπας και ξελαμπικάρετε!!!
δεν μας λες και πού τους βρίσκεις αυτούς ξε΄ρολα της πούτσας;
γιατί όλα τα νότια προάστια είναι πίτα στα αδέσποτα και εγώ δεν έχω δει καμία φιλοζωική να μαζεύει ζώα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όλοι τους έχουν κι από μία σβηστή οθόνη μπροστά να τους κυττάει…γαμώ τη μάνα τους την καριόλα την πουτάνα και να πάνε όλοι στο διάολο, οι δε κόρες τους να γίνουν ανταλλακτικά να τα γαμάμε.
δεν είναι σβηστή
είναι ανοιχτή και έχει την Πασιέτζα

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
γιατί όλα τα νότια προάστια είναι πίτα στα αδέσποτα και εγώ δεν έχω δει καμία φιλοζωική να μαζεύει ζώα

τι να πει ρε ο μαλακας? η αριστερα στην ελλαδα εχει λογο οικονομικης κρισης την ευκαιρια να βγει μπροστα, γιατι δεν το κανει? γιατι δεν εχει προτασεις.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τι να πει ρε ο μαλακας? η αριστερα στην ελλαδα εχει λογο οικονομικης κρισης την ευκαιρια να βγει μπροστα, γιατι δεν το κανει? γιατι δεν εχει προτασεις.
τι προτασεις να κανει ρε?
καντε τα ολα κρατικα,η καντε ολα τα πακια ελληνες?
αυτες ειναι οι προτασεις τους.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
τι προτασεις να κανει ρε?
καντε τα ολα κρατικα,η καντε ολα τα πακια ελληνες?
αυτες ειναι οι προτασεις τους.
χτες είδα ένα συριζαίο -δεν θυμάμαι το όνομά του- με μούσι στην τηλεόραση να λέει με έμφαση
η μόνη λύση είναι η κρατικοποίηση των τραπεζών
5,000 χρόνια πίσω ο τύπος

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.974
Πόντοι
3.715
Ποιοι να βγουν μπροστά μωρέ;

Όποιος βγει μπροστά (ανεξάρτητα από χρώμα και πλευρά) θα πρέπει να το έχει πάρει απόφαση ότι θα γίνει μάρτυρας σε περίπτωση που θελήσει να φτιάξει ένα πιο δίκαιο σύστημα διακυβέρνησης/ διαβίωσης. Ποιος λές να τον αφήσει όμως να πράξει κάτι τέτοιο;;; Σίγουρα όχι οι 1,000,000 δημόσιοι φαγάνες.

Την Ελλάδα την κυβερνάνε δύο πουτάνες, η μίζα και η ψήφος.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
χτες είδα ένα συριζαίο -δεν θυμάμαι το όνομά του- με μούσι στην τηλεόραση να λέει με έμφαση
στο 902 αριστερα θα τον ειδες τυπε σιγουρα.
εκει ειναι γεματο τετοιους μαλακες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ποιοι να βγουν μπροστά μωρέ;

Όποιος βγει μπροστά (ανεξάρτητα από χρώμα και πλευρά) θα πρέπει να το έχει πάρει απόφαση ότι θα γίνει μάρτυρας σε περίπτωση που θελήσει να φτιάξει ένα πιο δίκαιο σύστημα διακυβέρνησης/ διαβίωσης. Ποιος λές να τον αφήσει όμως να πράξει κάτι τέτοιο;;; Σίγουρα όχι οι 1,000,000 δημόσιοι φαγάνες.

Την Ελλάδα την κυβερνάνε δύο πουτάνες, η μίζα και η ψήφος.
δεν εχεις δικιο που εστιαζεις το προβλημα στους δημοσιους ....εξ αλλου ειναι χαμηλομισθοι και το χρημα τους κυκλοφορεισχεδόν όλο και τονωνει την αγορά ,που να περισέψει....με μέσο ορο 15000 ευρώ τον χρόνο ....νομίζεις οτι σε αυτα τα ποσά δεν υπάρχουν αλλοι φαγάνες σε αλλες κατηγοριες πολιτων? 15000 ευρω πολυ ευκολα πολλές επιχειρησεις τα καταπινουν φοροδιαφευγοντας...πολλά περισσοτερα αλλες κατηγοριες ...γιατροι, δικηγοροι,μικρομεσαιοι και μεγαλοι....οι ελεκγτικοι μηχανισμοι ειναι ανυπαρκτοι και το φορολογικο συστημα αδικο με αντιδραση την φοροδιαφυγη .Σημειωσε οτι εγω δεν ανηκω στην κατηγορια των δημοσίων ουτε ζηλευω το βόλεμά τους .

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Σωστά και καλά το είπε ρε.
Να συνεχιστεί το φαγοπότι πάσι θυσία... μετά εχει σειρά και η περιουσία των παπάδων. Για 40 τουλαχιστον χρόνια θα την βγάλουμε μπέικα.
Ενας κουβαρντάς Ανδρέας μας λείπει να τα δόσει πάλι όλα!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

ειδικά στα νότια προάστια είσαι λάθος, όπου έχω δει εγώ είναι στειρωμένα από το δήμο και τη φιλοζωική...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ειδικά στα νότια προάστια είσαι λάθος, όπου έχω δει εγώ είναι στειρωμένα από το δήμο και τη φιλοζωική...

...και αμολυμενα ξανα στους δρομους;

Ωραια πραματα,πολιτισμος!!!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

τα φιλοζωικα σωματεια (οσα ξερω εγω τουλαχιστον), κινουνται με δικα τους εξοδα. βρισκεις παντα εφικτο να βρισκουν σπιτι σε ολα? ή πιστευεις εχουν απεραντες εγκαταστασεις που μπορουν να τα φιλοξενησουν επ απειρον? και μονο η στειρωση τους, σημαινει πολλα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

δεν υπάρχουν μάντρες για να τα στεγάσουν όλα, και δεν υπάρχει καμία βούληση για να φτιαχτούν εγκαταστάσεις για τα αδέσποτα. και προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος, εφόσον μπορείς να ελέγξεις τον πληθυσμό τους με τη στείρωση.
από ό,τι ξέρω κάθε δήμος έχει στη διάθεσή του χρήματα για τα αδέσποτα (που τα διαθέτει όπως κρίνει αυτός, είτε πχ για τη στείρωσή τους είτε για τη δημιουργία μάντρας). σε συνεργασία με τη φιλοζωική γιατί να μη στειρωθούν τα υπάρχοντα ζώα ώστε να μην πολλαπλασιάζονται?
προτιμάς τη λύση του μπόγια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom