Νέα

Περί δημοσίων υπαλλήλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mabillon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να καταργηθει η μονιμοτητα στο δημοσιο?τι λετε?

• τωρα αμεσωσ!οθστ να απολιονται οι αχρηστοι τεμπελιδεσ!

Ψήφοι: 215 74,9%
  • οχι ποτε!να ριζωσοθν

Ψήφοι: 72 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    287

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.003
Πόντοι
4.415
σιγα κοριτσια, μασ εχουν παρει τα φλοκια εδο στον εξοστι!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχεις καποια ιδεα ποιοι πληρωναν τους μισθους αυτους?

οι δανειστες ευρωπαιοι.  :grin:

υ.γ. ο κλαδος σου τους δημοσιους ειχε λουκουμακι πελατεια, ευκολοι δανειοληπτες κλπ.

Επισκέπτης
1. αρα δεν σε ακολουθησω στι δικη σου παπαρολογια. μην αλλαζεις τα λογια μου.
2. δεν κανω μαθηματα, εκλεισα για καλοκαιρι.
1. Πάλι μαλακία είπες..
Εσύ ξεκίνησες να μας λες κάτι,αλλά δεν είχες να πεις τπτ. τελικά.

2. Το ότι είσαι κλειστή το'χουμε καταλάβει..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχεις καποια ιδεα ποιοι πληρωναν τους μισθους αυτους?
εσυ έχεις λάθος ιδέα.

οι ευρωπαίοι τα πλήρωναν όχι οι φόροι σου.
οι φόροι σου πήγαιναν στις τσέπες των ολίγων που ψηφίζεις να σε κυβερνάνε.
με απλά λόγια η φορολογία είναι σαφώς πολύ πιο δυσβάσταχτη ας πούμε στις Σκανδιναβικές χώρες.
Αλλά εκεί όταν αρρωσταίνεις δεν πεθαίνεις σαν το σκυλί στ αμπέλι.
Ακόμα το επίδομα ανεργίας είναι μισθός και όχι επίδομα λιμοκτονίας.
Ακόμα και η εκπαίδευση είναι πλήρης και δωρεάν.

Εκεί ακριβώς δλδ που δεν πάνε οι δικοί σου φόροι. στην κοινωνική πολιτική.

Το τραγικότερο της χώρας είναι να διαβάζω οτι σοσιαληστές που κληρονόμησαν άδεια φορτηγού δεν επιτρέπουν σε άλλους μη προνομιούχους να πάνε να μαζεύουν πετρέλαιο από τα διυλιστήρια....
Γιατί;
γιατί την κοινωνική αδικία από το 1971 πρέπει να την συντηρήσουμε για άλλα τόσα χρόνια....
άλλωστε κοινωνική αδικία στην ελλάδα είναι να σου αφαιρούν το αποκλειστικό προνόμιο, όχι να είναι το προνόμιο ίδιο για όλους.

Τραγικό πράγματι ένας αριστερών αντιλήψεων άνθρωπος να οδηγείται από πράξεις σοσιαληστών στην επίκληση στρατιωτικής επέμβασης για την αποκατάσταση κοινωνικών αδικιών.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Το τραγικότερο της χώρας είναι να διαβάζω οτι σοσιαληστές που κληρονόμησαν άδεια φορτηγού δεν επιτρέπουν σε άλλους μη προνομιούχους να πάνε να μαζεύουν πετρέλαιο από τα διυλιστήρια....
Γιατί;
γιατί την κοινωνική αδικία από το 1971 πρέπει να την συντηρήσουμε για άλλα τόσα χρόνια....
άλλωστε κοινωνική αδικία στην ελλάδα είναι να σου αφαιρούν το αποκλειστικό προνόμιο, όχι να είναι το προνόμιο ίδιο για όλους.

Τραγικό πράγματι ένας αριστερών αντιλήψεων άνθρωπος να οδηγείται από πράξεις σοσιαληστών στην επίκληση στρατιωτικής επέμβασης για την αποκατάσταση κοινωνικών αδικιών.

ολο αυτο το σεντονι ηταν απαντηση στην ερωτηση μου?
ουαου!!
κανω γαμάτες ερωτησεις τελικα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ έχεις λάθος ιδέα.

οι ευρωπαίοι τα πλήρωναν όχι οι φόροι σου.
οι φόροι σου πήγαιναν στις τσέπες των ολίγων που ψηφίζεις να σε κυβερνάνε.
με απλά λόγια η φορολογία είναι σαφώς πολύ πιο δυσβάσταχτη ας πούμε στις Σκανδιναβικές χώρες.
Αλλά εκεί όταν αρρωσταίνεις δεν πεθαίνεις σαν το σκυλί στ αμπέλι.
Ακόμα το επίδομα ανεργίας είναι μισθός και όχι επίδομα λιμοκτονίας.
Ακόμα και η εκπαίδευση είναι πλήρης και δωρεάν.

Εκεί ακριβώς δλδ που δεν πάνε οι δικοί σου φόροι. στην κοινωνική πολιτική.

Γιατί;

Δεν τους γραφουμε στα αρχιδια μας λεω εγω να παμε να τον βρεξουμε σε καμια πουτανα περιοπης!!!! Ουτως η αλλως το αναποφευχθο δεν γινεται να το αποφυγεις , βρισκονται σε υψηλοτερη θεση... μπορουν να κανουν οτι θελουν εως οτου ο λαος ξυπνησει και τους ριξει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το επίπεδο της παιδείας του Ελληνα φτάνει μέχρι το στήσιμο στην ουρά ενός βενζινάδικου για 2-3 ώρες για να πάρει αυτό που δικαιούται.

Σαφώς και σε κανέναν από αυτά τα ζώα δεν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι εάν χιλιάδες πήγαιναν στα διυλιστήρια να γαμήσουν τα γενέθλια σε αυτούς που για να περνάνε αυτοί καλά γαμάνε εκατομμύρια ανθρώπους θα κοβόταν αυτό το φασιστικό πανηγυρι.

Δεν μπορεί να βγάζει τα κάστανα διαρκώς το κράτος από τη φωτιά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτο ηταν αποστομωτικο επιχειρημα και ειναι πλεον εμφανες πως εχω αδικο.
ειναι που εισαι και πρωτοτυπος πανω απ' ολα!
το να προσπαθείς διαρκώς να αποδείξεις ότι είσαι γυναίκα ανεξάρτητη με αντρικά χαρακτηριστικά και αρσενική αντίληψη έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που αναμένεις.
και θα καταλήξεις περίπου όπως και κάτι φίλες μου "γαμώ και δέρνω" 40άρες χωρίς γαμήσι και χωρίς οικογένεια

θα μου πεις επιλογές είναι αυτές.
Ορθόν.
εμείς μετά όμως γιατί να τραβάμε όλο αυτό το κλαψομούνιασμα που έρχεται ως επιστέγασμα αυτής της διαρκους και μάταιης προσπαθειας να σκύψετε και να δείτε πουλάκι να κρέμεται;

Επισκέπτης
όχι. απλά κάνεις αστείες αναγωγές και όταν έχω όρεξη τις διορθώνω.

Ρε μαλάκα,μια ερώτηση γιατί ως γνωστόν ένα τελειωμένο ζάκι είμαι και δεν κατέχω απ'αυτά.
Ας υποθέσουμε ότι τα 500 χιλιάρικα ΔΥ τα πλερώνει η δρόμα και οι λοιποί νοικοκυραίοι.
Αν πάρουν πόδι αυτοί οι ΔΥ και σταματήσει η εν λόγω να τους πλερώ,βγάλει δλδ. αυτό το βραχνά απ'το κεφάλι της.

Από που θα πάρει λεφτάκια μετά??
Ποιοι θα είναι οι πελάτες της??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Είναι καπαρωμένη λέμε !!!!!!!!!!!!!

Ναι τυπε μου! Αλλα η ΣΩΣΤΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΣΣΑ η οποια σεβεται τον εαυτο της και τιμαει το αξιωμα της ακομη και αν ειναι καπαρωμενη μια μπουρδελοτσαρκιτσα την κανει!!!! Εστω και μια φορα την βδομαδα  :tits2: :tits2: :tits2:

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
Ολα ειναι μια αλυσιδα μαλακες,το να χαιρεστε που κοβουν τους μισθους των συνανθρωπων σας μονο δειγμα ανθρωπου με χαμηλο πνευματικο επιπεδο μπορει να δειξει.

+1000

Τσάμπα το παλεύεις και εσύ και εγώ. Αυτό το πράγμα δε θα το καταλάβουν ποτέ. Αυτή η εξίσωση ότι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ξύστες μπαλακίων έχει οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα.Διότι όταν τον δημόσιο υπάλληλο, ακόμα και αυτόν που θέλει να προσφέρει τον αντιμετωπίζεις ως τεμπέλη τότε λέξεις όπως η παραγωγικότητα που αναφέρθηκε πριν, πάνε περίπατο, διότι σκέφτεται ότι γιατι να σκάσω εγώ σα μαλακας όταν εσύ που θα έρθεις να σου κάνω τη δουλειά δε με έχεις σε υπόληψη. Είναι πολυ σημαντικό να αντλεί κάποιος ευχαρίστηση απο τη δουλειά του, και σε τέτοιου είδους δουλειές που το αποτέλεσμα δεν είναι κατι "υλικο" που έφτιαξες με τα χέρια σου, αν δεν νιώθεις εκτίμηση ότι προσφέρεις κάτι τότε δεν το κάνεις.

Οπως ανέφερε κάποιος πιο πριν, ο οποιοσδήποτε σε αυτές τις θέσεις, εν βάθος χρόνου , τέτοιες συμπεριφορές επιδεικνύει.Τυχαίο; Δε νομίζω. Αντί να αναλογιστούμε το γιατί, απλά τους βρίζουμε.Ας φανταστεί κάποιος από εσάς που είναι πιο εργατικός από τον μέσο δημόσιο υπάλληλο, ότι διοριζόταν σε μια τέτοια θέση. Ας φανταστεί επίσης το χλευασμό που θα υφίσταται μόνο κ μονο γιατί είναι εκεί, και ας μου πει μετά πως θα έκανε τη δουλειά του. Αν εντός του χρόνου δεν κατέληγε όπως αυτοί που τώρα βρίζει, εγώ τον κόβω και τον ταϊζω στα ψάρια.

Χαρήκανε που κοπήκανε οι μισθοί δημοσίων υπαλλήλων και τα επιδόματα μειώθηκαν. Όταν όμως ξαφνικά, μειωθηκε με αυτό τον τρόπο και η αγοραστική ικανότητα τους, και δεν βγαίνουν να ψωνίσουν, και πεφτει ο τζίρος, και απολύεται ο εργατικός ιδιωτικός υπάλληλος....τότε τους άρεσε; Όταν ανακοινώθηκαν οι μειώσεις στα επιδόματά των δημοσίων υπαλλήλων, από το κράτος νταβατζή, εγώ δε μπορούσα να κάνω τίποτα παρά να το δεχτώ , και η επόμενη μισθοδοσία μου να έχει κ αναδρομική μείωση από το Γενάρη και να πάρω έτσι μηνιαίο μισθό 400 ευρώ και να έχω κ τα δανεια να τρέχουν.Δεν γέλαγα, ουτε ζήλευα τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που έμειναν αλωβητοι. Όταν ανακοινώνεται όμως ότι τα ίδια θα παθουν και του ιδιωτικού τομέα, ότι δεν θα έχουν αυξήσεις για 3 χρόνια, ότι θα τους κοπούν και αυτωνων πολλά πράγματα, πάλι δεν ακούστηκε κανένας δημόσιος υπάλληλο να λεει "καλά να πάθουν τα μουνιά του ιδιωτικού τομέα" (γιατί μη μου κάνει κανένας την εξίσωση ότι όλοι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι είστε εργατικοί. Δε γίνεται κάθε πρωι στο bourdela.com να γράφουμε μόνο οι δημόσιοι που είμαστε σε άδεια, ούτε οι μουνίτσες που τσιμπουκώνουν το αφεντικό και τις έχει για γραμματείς με 1.500 μισθό είναι εργατικότερες. Και αυτες "χαρτια μουντζουρώνουν")

Εγώ παρατηρώ τόσο καιρό μια προπαγάνδα από τα μίντια με μόνο σκοπό να δημιουργεί έναν μικρό εμφύλιο στους πολίτες. Ανακοινώνονται μειώσεις επι μειώσεων συνεχίζονται τρελές σπατάλες, και πανε να κόψουν λεφτά από τον κάθε υπαλληλακο, να ανεβάσουν τη φορολογία που είμαι σίγουρος ότι μόνο εγώ και εσείς πληρώνουμε ενώ 10-20 πλούσιοι αυτής της χώρας κάνουν διακοπές. Με έναν πρόχειρο υπολογισμός και με συντελεστή φορολογίας ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ  σου λεω εγώ αν φορολογούσαν τον κόκκαλη και τον βαρδινογιάννη με το 25% που φορολογούμαι εγώ κ εσεις, τότε θα είμασταν μια χαρα. Αν τα 28 δις, δεν πηγαιναν στηις τράπεζες αλλα στους δανειολήπτες θα είμασταν πάλι μια χαρά, ή αν πήγαιναν σε κοινωνικές παροχές. Θα εξοικονομήσει λεφτά το κράτος κόβοντας από τισ δαπάνες των νοσοκομείων; ΗΜΑΡΤΟΝ, πας για αλλαγή γάζας και σου λέει αγοράστε την απο το φαρμακείο κ ελατε να την αλλαξουμε.ΞΕφτίλες είναι αυτοί και όλοι όσοι τους ψηφίζουν/ετε γιατί πιστεύετε οτι κάτι θα αλλάξει. Το μόνο επάγγελμα που μπορείς τη μια μέρα να λες ασπρο, και την άλλη μαύρο, και να μη σε αγγιζει κανένας, είναι ο βουλευτής

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε συ πολυ σιγουρος εισαι για ολα. λυσσα οτι δεν πηδιεται η κλωνα ξερω γω, και μπλα μπλα μπλα. και θα γινεις ετσι κι ετσι, και ολο σεξιστικα σχολια :S
και να πεις ότι είχε πει ότι της αρέσουν οι κοντοί να πω νταξ
τι να σκύβει να δει πουλάκι, αυτηνής οι αψηλοί της αρέσουνε, νομίζω  :sunglasses:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
και γω το ρωτησα αυτο. μαλλον ειναι υπερανω και θεωρια η κλονα. δε τη νοιαζει η τσεπη.

σορυυ καπου σ εχασα  και δεν ειδα τι με ρωτησες.
παντως δεν ειπε κανεις να απολυθουν ολοι οι ΔΥ αλλα οι υπεραριθμοι και οι μη παραγωγικοι.
αυτα.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
+1000

Τσάμπα το παλεύεις και εσύ και εγώ. Αυτό το πράγμα δε θα το καταλάβουν ποτέ. Αυτή η εξίσωση ότι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ξύστες μπαλακίων έχει οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα.Διότι όταν τον δημόσιο υπάλληλο, ακόμα και αυτόν που θέλει να προσφέρει τον αντιμετωπίζεις ως τεμπέλη τότε λέξεις όπως η παραγωγικότητα που αναφέρθηκε πριν, πάνε περίπατο, διότι σκέφτεται ότι γιατι να σκάσω εγώ σα μαλακας όταν εσύ που θα έρθεις να σου κάνω τη δουλειά δε με έχεις σε υπόληψη. Είναι πολυ σημαντικό να αντλεί κάποιος ευχαρίστηση απο τη δουλειά του, και σε τέτοιου είδους δουλειές που το αποτέλεσμα δεν είναι κατι "υλικο" που έφτιαξες με τα χέρια σου, αν δεν νιώθεις εκτίμηση ότι προσφέρεις κάτι τότε δεν το κάνεις.

Οπως ανέφερε κάποιος πιο πριν, ο οποιοσδήποτε σε αυτές τις θέσεις, εν βάθος χρόνου , τέτοιες συμπεριφορές επιδεικνύει.Τυχαίο; Δε νομίζω. Αντί να αναλογιστούμε το γιατί, απλά τους βρίζουμε.Ας φανταστεί κάποιος από εσάς που είναι πιο εργατικός από τον μέσο δημόσιο υπάλληλο, ότι διοριζόταν σε μια τέτοια θέση. Ας φανταστεί επίσης το χλευασμό που θα υφίσταται μόνο κ μονο γιατί είναι εκεί, και ας μου πει μετά πως θα έκανε τη δουλειά του. Αν εντός του χρόνου δεν κατέληγε όπως αυτοί που τώρα βρίζει, εγώ τον κόβω και τον ταϊζω στα ψάρια.

Χαρήκανε που κοπήκανε οι μισθοί δημοσίων υπαλλήλων και τα επιδόματα μειώθηκαν. Όταν όμως ξαφνικά, μειωθηκε με αυτό τον τρόπο και η αγοραστική ικανότητα τους, και δεν βγαίνουν να ψωνίσουν, και πεφτει ο τζίρος, και απολύεται ο εργατικός ιδιωτικός υπάλληλος....τότε τους άρεσε; Όταν ανακοινώθηκαν οι μειώσεις στα επιδόματά των δημοσίων υπαλλήλων, από το κράτος νταβατζή, εγώ δε μπορούσα να κάνω τίποτα παρά να το δεχτώ , και η επόμενη μισθοδοσία μου να έχει κ αναδρομική μείωση από το Γενάρη και να πάρω έτσι μηνιαίο μισθό 400 ευρώ και να έχω κ τα δανεια να τρέχουν.Δεν γέλαγα, ουτε ζήλευα τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που έμειναν αλωβητοι. Όταν ανακοινώνεται όμως ότι τα ίδια θα παθουν και του ιδιωτικού τομέα, ότι δεν θα έχουν αυξήσεις για 3 χρόνια, ότι θα τους κοπούν και αυτωνων πολλά πράγματα, πάλι δεν ακούστηκε κανένας δημόσιος υπάλληλο να λεει "καλά να πάθουν τα μουνιά του ιδιωτικού τομέα" (γιατί μη μου κάνει κανένας την εξίσωση ότι όλοι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι είστε εργατικοί. Δε γίνεται κάθε πρωι στο bourdela.com να γράφουμε μόνο οι δημόσιοι που είμαστε σε άδεια, ούτε οι μουνίτσες που τσιμπουκώνουν το αφεντικό και τις έχει για γραμματείς με 1.500 μισθό είναι εργατικότερες. Και αυτες "χαρτια μουντζουρώνουν")

Εγώ παρατηρώ τόσο καιρό μια προπαγάνδα από τα μίντια με μόνο σκοπό να δημιουργεί έναν μικρό εμφύλιο στους πολίτες. Ανακοινώνονται μειώσεις επι μειώσεων συνεχίζονται τρελές σπατάλες, και πανε να κόψουν λεφτά από τον κάθε υπαλληλακο, να ανεβάσουν τη φορολογία που είμαι σίγουρος ότι μόνο εγώ και εσείς πληρώνουμε ενώ 10-20 πλούσιοι αυτής της χώρας κάνουν διακοπές. Με έναν πρόχειρο υπολογισμός και με συντελεστή φορολογίας ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ  σου λεω εγώ αν φορολογούσαν τον κόκκαλη και τον βαρδινογιάννη με το 25% που φορολογούμαι εγώ κ εσεις, τότε θα είμασταν μια χαρα. Αν τα 28 δις, δεν πηγαιναν στηις τράπεζες αλλα στους δανειολήπτες θα είμασταν πάλι μια χαρά, ή αν πήγαιναν σε κοινωνικές παροχές. Θα εξοικονομήσει λεφτά το κράτος κόβοντας από τισ δαπάνες των νοσοκομείων; ΗΜΑΡΤΟΝ, πας για αλλαγή γάζας και σου λέει αγοράστε την απο το φαρμακείο κ ελατε να την αλλαξουμε.ΞΕφτίλες είναι αυτοί και όλοι όσοι τους ψηφίζουν/ετε γιατί πιστεύετε οτι κάτι θα αλλάξει. Το μόνο επάγγελμα που μπορείς τη μια μέρα να λες ασπρο, και την άλλη μαύρο, και να μη σε αγγιζει κανένας, είναι ο βουλευτής
κοιτα να δεις,

πιο πριν εγραψα οτι το κυριως προβλημα δεν ειναι ο αριθμος των ΔΥ, αλλα οτι αυτοι δεν υπαρχουν οταν τους χρειαζεσαι!  Υστερα απο 3 δεκαετιες "διεκδικησεων" και "κεκτημενων" εχουν καταφερει το αδιανοητο! Δηλαδη να αμοιβονται για να μην εργαζονται! Προφανως γνωριζεις οτι πανω απο τους μισους ΔΥ ειναι διορισμενοι υπεραριθμα σε ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ διοικητικες θεσεις και οτι για τη μουργα των εργασιων δεν υπαρχει κανεις! Γιαυτο ακριβως το κρατος αναγκαζεται συνεχεια να προσλαμβανει εκτακτους(επιβαρυνοντας και αλλο τον προϋπολογισμο) για να κανουν τις δουλειες που θαπρεπε να κανουν αυτοι που ειναι κρυμμενοι στα γραφειακια τους. Αυτο το θεωρεις σωστο και δικαιο?

Επισης για πες μου, το θεωρεις δικαιο ο εργαζομενος στο γραφειακι της ΔΕΗ να αμοιβεται διπλα απο τον αντιστοιχο εργαζομενο μιας αλλης δημοσιας υπηρεσιας, μονο και μονο επειδη ο πρωτος εχει τη δυναμη (συνδικαλιστικες πιπες) να κατεβαζει ενα διακοπτη και να προκαλει τεραστιες ζημιες στους συμπολιτες του?

Το θεωρεις σωστο και δικαιο, να ΚΛΕΙΝΕΙ το δημοσιο σε συγκεκριμενες ημερομηνιες αργιων και διακοπων και να γαμιεται ολοκληρη η οικονομια?

Το θεωρεις σωστο και δικαιο, να χανονται απιστευτες ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ εργατοωρες απο οποιονδηποτε θελει να κανει μια συναλλαγη με το δημοσιο, επειδη οι υπεραριθμοι ΔΥ αρνουνται πεισματικα να δουλευουν σε βαρδιες αλλα θελουν να σχολανε ολοι στις 2 το μεσημερι?

Και το παραμυθι με τους δηθεν αρωγους της αγορας ΔΥ πρεπει επιτελους να σταματησει! Οσο οι δανειοληπτες τοσο καιρο ξοδευαν λεφτα που δεν τους ανηκουν, αντιστοιχα οι ΔΥ τοσα χρονια ξοδευουν χρηματα που ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ!  Χιλιες φορες να επανελθει το συστημα σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγεθη μπας και φιαξει επιτελους και η αγορα, και πιστεψε με θα ωφεληθεις και συ και ολοι οταν ο καφες ξαναγυρισει στο μισο ευρω και η τυροπιτα στα 30 σεντς!

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό είναι σωστό. Η διαφθορά και η γραφειοκρατεία είναι οι κύριοι λόγοι που τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα τις κυνηγάμε με το ντουφέκι.
Μετά έρχεται η ασυδοσία των συνδικαλιστών και τελευταίο το κόστος των εργατικών χεριών.

Και δεν χρειάζεται να διαβάσω καμιά πανεπηστημιακή έρευνα για να φτάσω σε αυτό το συμπέρασμα. Όποιος ζει καθημερινά την αγορά μπορεί να το διαπιστώσει.

Και εμένα, η αρχική μου διατύπωση στηρίχθηκε σε ίδια συμπεράσματα από την αγορά. Ωστόσο, να προσθέσω ότι δεν είναι μόνο οι ξένες επενδύσεις που πλήττονται αλλά και οι γηγενείς για τους ίδιους λόγους. Επίσης, δεν έχει σημασία αν η παραγωγική μονάδα θα είναι μεγάλη ή μικρή αφού και οι δύο επιχειρηματίες θα αναγκαστούν να λαδώσουν στο μέτρο του δυνατού. Άποψή μου, επίσης, είναι ότι η φορολογία, αν κάποιος είναι νόμιμος 100%, μπαίνει σαν θηλιά στο λαιμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως επίσης το γενικότερο concept να είσαι ιδιώτης επιχειρηματίας και να το κράτος να μπαίνει ουσιαστικά συνεταίρος σου. Απλούστευση των διαδικασιών (ακόμα και υπεραπλούστευση εν ανάγκη), χαμηλότατη φορολογία για όσα κεφάλαια (μικρά ή μεγάλα δεν έχει σημασία) επανεπενδύονται και χαμηλότατα επιτόκια δανεισμού για παραγωγικές επιχειρήσεις, είναι μία πάρα πολύ καλή αρχή. Οι μισθοί, δεν χρειάζεται να αλλάξουν ούτε στο ελάχιστο.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εγω καταλαβαινω οτι καποιος που ενω μιλαμε για ΔΥ γυρναει την κουβεντα ωστε να πει τον πονο του για τις ελλεηνιδες ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

εχετε φαει τοσο πολλη παντουφλα πια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom