georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
αυτή είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα φιλαράκι!
υποθέτω ότι είσαι νέος κάτω των 25 ε?
Λοιπόν να σου πω με λίγα λόγια ότι:
αν γίνεις δημ.υπάλληλος, θα ξυπνάς απ τις 6-6:30 κάθε μέρα και θα επιστρέφεις στο σπίτι στις 4-5.
Εκεί κατάκοπος, παρότι δεν θα έκανες και κάτι κουραστικό, θα φας μπορεί να ρίξεις και κάναν υπνάκο ΄μια ωρίτσα και θα δεις tv ή θα πας στο καφενείο, μπορεί να παίξεις και λίγο με τα παιδιά και κατά τις 11-12 το πολύ νάνι.
Άρα απ το 24ωρο θα έχεις ζήσει εκτός δουλειάς και ξύπνιος 5-6 ώρες.
Τις υπόλοιπες στη δουλειά δεν θα έχεις καμιά ευχαρίστηση αφού όλοι είναι με το ρολόι στο χέρι και μετράνε τις ώρες μέχρι να σχολάσουν!
Σε αντίθετη περίπτωση έχω ζήσει με το ρολόι στο χέρι παρακαλώντας να μην περάσει η ώρα για να προλάβω, μια και δεν μούφτανε η μέρα!
ξέρεις πόσα χρόνια διαφορά έχουν δύο συνομίληκοι που ο ένας σπρώχνει το χρόνο μέχρι να σχολάσει και ο άλλος τρέχει και δεν προλαβαίνει?????
δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι αυτό που λέω.....
μου περιγράφεις μια αγχωτική δουλειά που μπορεί να σου αφαιρεί και χρόνια από τη ζωή σου και τη θεωρείς καλύτερη από μια δουλειά που σου αφήνει πολύ χρόνο για να παίξεις μπάλα, να γαμήσεις, να διαβάσεις βιβλία, να κάνεις σκι, να κάνεις ορειβασία, να πας σινεμά, ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, να, να, να...