Επισκέπτης
μαλλον εννοει την καταξιωση, και την ηθικη ικανοποιηση που παιρνεις οταν καταφερνεις κατι, που δεν συγκρινεται με τπττι εννοείς ρε γίγαντα; ότι η πραγματική ζωή είναι η εργασία;
μαλλον εννοει την καταξιωση, και την ηθικη ικανοποιηση που παιρνεις οταν καταφερνεις κατι, που δεν συγκρινεται με τπττι εννοείς ρε γίγαντα; ότι η πραγματική ζωή είναι η εργασία;
7 στις 10???????
μήπως είναι λιγάκι υπερβολικό αυτό που λες?
έχεις καμιά πηγή???
μαλλον εννοει την καταξιωση, και την ηθικη ικανοποιηση που παιρνεις οταν καταφερνεις κατι, που δεν συγκρινεται με τπτ
δεν θελω ρε να γινω δημ.υπαλληλος -δεν το εχω αναγκη δηλαδη αλλα αλλοι το εχουν πολυ.
αυτο λεω τοση ωρα.
και συμφωνω οπως το εθεσες αλλα τι να λεει και ο μεροκαματιαρης στο ιδιωτικο που ξεζουμιζεται.
αν δηλαδη ο δημοσιος θα λεει "τι εζησα θεε μου" ο υπαλληλος στον ιδιωτικο τι να πει...
...Αληθεια εισαι σιγουρος οτι κατεχεις την απολυτη ΓΝΩΣΗ ;;
μπράβο! τώρα μ έφτιαξες!
όμως θα πω κάτι αρκετά βαρύγδουπο που συμπεριλαμβάνει και μένα!
ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του!
αυτός που ξεζουμίζεται είναι επειδή μόνος του το θέλησε. Γιατί δεν είδε την "ευκαιρία" 'οταν ο γείτονας την είδε, γιατί κορόιδεψε τον συνάδερφο όταν έφυγε απ το αφεντικό που τον ξεζούμιζε, αλλά τελικά τα κονόμισε και τώρα τον λέει απλά κωλόφαρδο, γιατί στο φινάλε δεν προσφέρει στο αφεντικό τόσα ώστε να μην τον ξεζουμίζει, γιατί,γιατί, γιατί......χιλιάδες γιατί!
Η αποτυχία ενός ανθρώπου είναι κάτι που δεν γίνεαται απ τη μια μέρα στην άλλη....χτίζεται επί πολλά χρόνια μέχρι τελικά να καταφέρει να τη δει!
πλήρης και τεκμηριωμένη απάντηση από μη ερωτώμενο
μην αμφισβητεις τον γαλαζοαιματο πριγκηπα που μας κανει την τιμη να συνδιαλεγεται με εμας τα λασπωμενα γουρουνια
ποσο συμφωνω!!!
και ειχα πολυ καιρο να συμφωνησω μαζι σου
καλα κανεις! το αξιζω
χαχαχα
μαλλον εννοει την καταξιωση, και την ηθικη ικανοποιηση που παιρνεις οταν καταφερνεις κατι, που δεν συγκρινεται με τπτ
καλα κανεις! το αξιζω
χαχαχα
αποδειξετο...
χαχαχα καλα, σορυ!απαντήσατε όλοι, εκτός από αυτόν τον οποίο ρώτησα!
ελα που δε θα το μαθουμε ποτε ομωςΕλπιζω να αξιζεις και στην διεπαφη που επιδιωκω
φαινεται απο τα ποστ μου αυτο.. δεν εχω αλλο τροπο
χαχαχα καλα, σορυ!
ελα που δε θα το μαθουμε ποτε ομως
τι εννοείς ρε γίγαντα; ότι η πραγματική ζωή είναι η εργασία;
αυτή είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα φιλαράκι!
υποθέτω ότι είσαι νέος κάτω των 25 ε?
Λοιπόν να σου πω με λίγα λόγια ότι:
αν γίνεις δημ.υπάλληλος, θα ξυπνάς απ τις 6-6:30 κάθε μέρα και θα επιστρέφεις στο σπίτι στις 4-5.
8-2μισι ειναι τα ωραρια.
αρκετοι στις 2 εχουν σχολασει.
χωρίς να έχεις καμιά χαρά του ότι παράγεις κάτι και αμοιβεσαι γι αυτο! αυτός δεν είναι άλλωστε ο σκοπός της ζωής?
αλλιώς δεν διαφέρουμε απ τα χώα ρε γαμώτο!
δουλειά-φαί-ύπνος-σύνταξη!
εμένα ποτέ δεν μ΄αρεσε! γι αυτό και ποτέ δεν τόκανα!
και δεν μετανιώνω βέβαια που δεν κινήγησα ποτέ το δημόσιο!