Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Dmtrsxxx=
ρε συντροφακι γιατί με αποπαιρνεις? ερώτηση έκανα που μας πονάει όλους εμάς που θέλουμε να δούμε το κόμμα μας πάλι στις μέρες Τις καλές τις παλιές άμα θες μην απαντάςεσυ ποσα επιδοματα παιρνεις ρε αναπηρε για να εισαι ολη μερα στο μπουρδελα.κομ
εσυ ποσα επιδοματα παιρνεις ρε αναπηρε για να εισαι ολη μερα στο μπουρδελα.κομ
ναι,αλλα χρειαζεται πολλα κιλα μουνοχυματος πουτανων και ψωλοχυματος πακιστανων για να αρχισεις να το βλεπεις και εσυΠαίζει επίδομα για να γράφεις στο μπουρδέλα και έχω μείνει στην απέξω;
ναι,αλλα χρειαζεται πολλα κιλα μουνοχυματος πουτανων και ψωλοχυματος πακιστανων για να αρχισεις να το βλεπεις και εσυ
ναι,αλλα χρειαζεται πολλα κιλα μουνοχυματος πουτανων και ψωλοχυματος πακιστανων για να αρχισεις να το βλεπεις και εσυ
Μια ζωή τα ίδια,100 δικαιολογητικά για ένα κωλο-επίδομα
εισαι εθισμενος στο πακιστανικο χυσι.πινει ψωλοχυμα πακιστανων λεει για παρει επιδομα
ρε τι αλλο θα κανει ο τυπος για να μην παει να βρει δουλεια..
Παίζει επίδομα για να γράφεις στο μπουρδέλα και έχω μείνει στην απέξω;
μηδεν.[size=15pt]ποσο πακιστανικο ψωλοχυμα πινεις καθε μερα για να παρεις επιδομα και να μην πας να βρεις δουλεια ρε[/size]
ναι,αλλα χρειαζεται πολλα κιλα ψωλοχυματος πακιστανων για να αρχισεις να το βλεπεις και εσυ
ναι,αλλα χρειαζεται πολλα κιλα ψωλοχυματος πακιστανων για να αρχισεις να το βλεπεις και εσυ
Ποιος ειναι ο λογος που ανοιχθηκε αυτο το θρεντ?
σιγα ρε τυπε,ολοι του δημοτικου ειναι στο δημοσιο και εχουν γινει διευθυντες,μη κοιτας εσυ που εχεις βγαλει γυμνασιο και εισαι απο τους μορφωμενους του δημοσιου, ο νηματοθετης για αλλο λογο δεν καταφερε να χωθειαπωθημενο του νηματοθετη να γινει δημοσιος υπαλληλος..
αλλα επειδη εχει μονο απολυτηριο δημοτικου δε μπορει να μπει ..
οποτε οτι δε μπορει να φτασει το βριζει...
σιγα ρε τυπε,ολοι του δημοτικου ειναι στο δημοσιο και εχουν γινει διευθυντες,μη κοιτας εσυ που εχεις βγαλει γυμνασιο και εισαι απο τους μορφωμενους του δημοσιου, ο νηματοθετης για αλλο λογο δεν καταφερε να χωθει
βρε καθυστερημενε σε εσενα αναφερομαι,εσυ εισαι αυτος που πινει μουνοχυμα πουτανας και ψωλοχυμα πακιστανων και βλεπεις φανταστικα επιδοματα του ΟΑΕΔ
καλα ρε τυπε ετσι κι αλλιως κανενας δυ δεν παραδεχεται οτι ειναι δυ,σα τους πασοκτζηδες του μπου που ολοι ψηφισαν πασοκ για την ιδεολογια και κανενας γιατι τους διορισετσαμπα προσπαθεις να με βαφτισεις δ/υ αν και θα ηθελα να ειμαι
καλα εισαι για λυπηση.τελειωνει ο μηνας !!!
αντε να πιεις πακιστανικο ψωλοχυμα να παρεις το επιδομα