Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Θα αρχίσω να ρουφάω πακιστανοζουμο να ανέβει0,25 ειναι το iq του σιγουρακι...
Θα αρχίσω να ρουφάω πακιστανοζουμο να ανέβει0,25 ειναι το iq του σιγουρακι...
Θα αρχίσω να ρουφάω πακιστανοζουμο να ανέβει
Σοβαρότατα.
Παμε πάλι.
Η Ελλάδα είναι ένα χρεοκοπημένο και φτωχο κρατος.
Ο μπρο έφυγε απο τον ιδιωτικό τομέα, γιατί είναι γλυκο το αραλικι χωρις αξιολόγηση και αγχη στο δημόσιο.
Αν δεν του αρέσει, μπορεί να παραιτηθεί.
Τοσο απλούστατο.
Είμαι μεγαλύτερος
Πω μου έκανες τη μούρη κρέας!θα βρεις μπολικο μεσα στον κωλο της γκομενας σου
Απο 25μεγαλυτερος απο τι? ασε,,,αναβροχια
Πω μου έκανες τη μούρη κρέας!
Τωρα κανονικά θα έπρεπε να πω και εγω κατι για τη δικια σου γκόμενά αλλα δε νομίζω να έχεις χτυπήσει ποτέ!
Μέσα έπεσες παλι.αντε να βρεις καμμια δουλεια ρε [size=20pt]κοπριτη[/size] που σε πληρωνουμε να παιρνεις επιδομα ανεργιας και να εισαι ολη μερα στο μπουρδελα.κομ
Η ΝΔ ανηκει στο κρατικιστικο τοξο μαζι με ολα τα κομματα εκτος Τζημερου και Φιλελευθερης συμμαχιας.O Κουλης διάβασα πηρε 3500 αφισοκολλητές ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ .. μου το ΠΕ ενας νοσηλευτής φίλος μου ο οποίος εργαζεται σε νοσοκομείο στην αθηνα με μεγάλες ελλείψεις
Επιςης διάβασα οτι ο θεοδωρικακοΣ απο το ΥΠΕΣ, ανακοίνωσε άλλους 40.000
συμβασιούχους , ομήρους ωςτε να εχει σίγουρους ψήφους η ΝΔ με την ελπίδα των 40.000 για μονιμοποίηση
Παιδια ουτε το ΚΚΕ δε θα προσλάμβανε τόσους πολλούς στο δημοσιο όσους ο βλακας ο κουλης
Η συνεχεια γνωστη .. θα πει οτι δε λειτουργεί τπτ , ειναι ολοι αργόμισθοι κ να αρχίσουμε να πουλάμε σε ιδιώτες νερό ,ΔΕΗ , ΕΛΠΕ , εργολαβίες στο στενό δημοσιο τομέα , σε ΟΤΑ κλπ και να περνούμε τις μίζες απαξιώνοντας ομως δημόσιες εταιρειες εθνικού συμφέροντος κ αλλες δομές του κράτους
η πωληση ειναι σωτηρια πια,δε μπορουμε,αποτυχαμε να φτιαξουμε κρατος,ουτε μπαλα δεν ειμαστε αξιοι να οργανωσουμε,ξενους διαιτητες χρειαζομαστε,παρακαλα να πουληθουμε σε δυτικους και οχι σε τιποτα κινεζους η ακομα χειροτερα μη μας ενσωματωσει ο Ερντογαν και γυρισουμε εκει που ειμασταν πριν 200 χρόνιαΗ συνεχεια γνωστη .. θα πει οτι δε λειτουργεί τπτ , ειναι ολοι αργόμισθοι κ να αρχίσουμε να πουλάμε σε ιδιώτες νερό ,ΔΕΗ , ΕΛΠΕ , εργολαβίες στο στενό δημοσιο τομέα , σε ΟΤΑ κλπ και να περνούμε τις μίζες απαξιώνοντας ομως δημόσιες εταιρειες εθνικού συμφέροντος κ αλλες δομές του κράτους
Υποψιαζομαι οτι δεν συμπαθεις την οικογενεια !Γιατί τσακώνεστε? Να 'ναι καλά ο σκατά-στον-τάφο-του που το '81 ξεκίνησε ο μαζικός διορισμός με όλα αυτά τα προνόμοια που αναφέρετε!
Υποψιαζομαι οτι δεν συμπαθεις την οικογενεια !
και τα συνεχισε το 2004-2009 ο μπουχεσας,διπλασιασε το χρεος και πτωχευσαμε.Γιατί τσακώνεστε? Να 'ναι καλά ο σκατά-στον-τάφο-του που το '81 ξεκίνησε ο μαζικός διορισμός με όλα αυτά τα προνόμοια που αναφέρετε!
και τα συνεχισε το 2004-2009 ο μπουχεσας,διπλασιασε το χρεος και πτωχευσαμε.
και η Κουλα το βιολι της.
συμβασιουχους και νεα λογοτυπα για ερτ.
ο ΦΠΑ 24%, τέλος επιτηδευματος,ενφια και το μουνι της Μαρίκας
σκεψου τι καταφερε το παναχρηστο σκουπιδι ο μπουχεσας!Σύμφωνοι! Οπότε μιλάμε για 5 χρόνια έναντι 25
Πάλι καλά που το ανέφερες για να είμαστε και πιο συγκεκριμένοι!
σκεψου τι καταφερε το παναχρηστο σκουπιδι ο μπουχεσας!
χρεοκόπησε τη χωρα σε 5 χρονια,κατι που δεν καταφερε ο Πασοκικος βοθρος σε 16.