Νέα

Περί δημοσίων υπαλλήλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mabillon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 148K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να καταργηθει η μονιμοτητα στο δημοσιο?τι λετε?

• τωρα αμεσωσ!οθστ να απολιονται οι αχρηστοι τεμπελιδεσ!

Ψήφοι: 215 74,9%
  • οχι ποτε!να ριζωσοθν

Ψήφοι: 72 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    287

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Εγώ πάντως θα αρχίσω να στεναχωριέμαι όταν οι απολυμένοι Δ. Υπάλληλοι φτάσουν το 1μιση μύριο των ιδιωτικών και ελεύθερων επαγγελματιών. Πράγμα που βέβαια δεν πρόκειται να γίνει ποτέ γιατί αφενός μεν δεν υπάρχουν 1μιση μύριο Δ. Υπάλληλοι και, αφετέρου, όσοι είναι τόσοι και θα παραμείνουν.

Στοίχημα;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.467
Πόντοι
786
Έχει παρει φωτια ο κωλος στα κοπροσκυλα της δημοτικης αστυνομιας

τρεχουν να μπαλωσουν τα πλαστα πτυχια που κατεθεσαν

αλλιως θα επιστρεψουν αναδρομικα μισθους

φωτια ο κωλος τους..τρεχουν και δεν φτανουν οι κοπροι
1. πώς γίνεται αυτό;
αν διορίστηκαν με πλαστά δικαιολογητικά = παράνομος διορισμός = ανάκληση διορισμού = αχρεωστήτως καταβληθείσες αποδοχές + ποινικό για χρήση πλαστού
αν απλώς χρησιμποποίησαν όντας δυ πλαστά πχ για να γίνουν τμηματάρχες = χρήση πλαστού = αργία + ποινικό για χρήση πλαστού

2. ο αριθμός (μαζί με ΟΤΑ)
προσέξτε ότι ο ΔΕ πλεονάζουν στους ΟΤΑ

3. εγώ είμαι ΔΥ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έχει παρει φωτια ο κωλος στα κοπροσκυλα της δημοτικης αστυνομιας

τρεχουν να μπαλωσουν τα πλαστα πτυχια που κατεθεσαν

αλλιως θα επιστρεψουν αναδρομικα μισθους

φωτια ο κωλος τους..τρεχουν και δεν φτανουν οι κοπροι
κολοτεροριτα τυπε :zfuck:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Τελείωσε η μάσα κοπρόσκυλα

θα σας πετάνε εκτός με υπουργική απόφαση express

Η αρχή να γίνει τώρα με τα κοπρόσκυλα της δημοτικής αστυνομίας που όταν δεν έγραφαν οι γυναικες  έβαφαν με μανό τα νύχια και οι αντρες μιλουσαν για μπαλα

και να πεφτει το 1500αρι τις παλιες εποχες...καθαρο..κασερι...

Η αλλη η καριόλα εξυνε μολυβια και στις 12 πηγαινε ερμου..

αποφοιτη λυκειου με πατερα πασοκο...1500 ΚΑΘΑΡΑ

Και αυτη ειναι η μαριδα

για να μην μιλησουμε για την παλια ΔΕΠΑΝΟΜ,ΥΠΕΧΩΔΕ κτλ

Επισκέπτης

Αν τους πάρεις και τους εξετάσεις έναν-έναν, προσωπικά, δεν είναι αντιπαθείς.
Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ γνωρίζεις ΔΥ, όπως γνωρίζω κι εγώ. Και παρέα κάνουμε που και που. Κανείς δεν είναι "αντιπαθής". Σαν άτομο. Ακόμα και μπάτσοι (που γνωρίζω).

Το 10% του πληθυσμού (ή το 20% του ενεργού οικονομικά πληθυσμού) να είναι μισθοδοτούμενο από το δημόσιο είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Αυτό το γεγονός τους κάνει αντιπαθείς ΣΥΝΟΛΙΚΑ, σαν τάξη. Όχι σαν άτομα, ατομικά.

Η κοινωνία όμως, φίλε, είναι οντότητα που εξετάζεται συνολικά. Όχι ατομικά. Εξετάζεις νούμερα και αποτελέσματα αν θέλεις να χαράξεις πολιτική, όχι συναισθήματα.
Αν πάρεις τον καθένα τους και τον εξετάσεις, για κανέναν δεν θα πεις ότι "Πρέπει να χάσει τη δουλειά του, να μείνει χωρίς εισόδημα και να έχει πρόβλημα". Δεν είσαι (και δεν είμαι) κακός άνθρωπος, και για κανέναν δεν θα το έλεγα αυτό.

από ότι είπες παραπάνω:

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ!!!

Επισκέπτης

Η αρχή να γίνει τώρα με τα κοπρόσκυλα της δημοτικής αστυνομίας που όταν δεν έγραφαν οι γυναικες  έβαφαν με μανό τα νύχια και οι αντρες μιλουσαν για μπαλα

Και αυτη ειναι η μαριδα

που να δεις κάτι συνοριακούς αραγμένους με τα τζιπάκια κάτω από παχύς ίσκιους πεύκων να τρων καρπούζι

να χαρεί η ψυχούλα σου...

Επισκέπτης
Εγώ προσωπικά από όλους τους ΔΥ που γνωρίζω, οι περισσότεροι έπαιρναν λεφτά επί χρόνια ίσα με 20 φορές από αυτά που άξιζαν βάσει της προσφοράς τους. Άσχετα με το αν είχαν πτυχία, ικανότητες, κλπ

Εκτός από τις νοσοκόμες που τιμούσαν και τιμάν το ψωμί τους

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Και αυτη ειναι η μαριδα

θα κρατήσουν αυτούς με πτυχία-μεταπτυχιακά.

είδες τελικά το πτυχίο πόσο απαραίτητο είναι τη σημερινή εποχή;

για να κάνεις βόλτες με σκόντα φάμπια και να μιλάς για γκόμενες και "πάμε στοίχημα" είναι must...

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
που να δεις κάτι συνοριακούς αραγμένους με τα τζιπάκια κάτω από παχύς ίσκιους πεύκων να τρων καρπούζι

να χαρεί η ψυχούλα σου...

Λαθος ρε παιδια η μερκελ φταιει οι γερμανοι η κατοχη και ο παπας της ενοριας.
ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.467
Πόντοι
786

Και αυτη ειναι η μαριδα

μάλλον όχι, κατά την έκθεση της επιστημονικής επιτροπής της βουλής είναι αντισυνταγματική εξουσιοδότηση (δεν είναι ειδικώτερο θέμα η κατάργηση οργανικών θέσεων)= παράνομη απόλυση = καταβολή αναδρομικών αποδοχών  

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Το πιο εξοργιστικο ειναι οτι ενω πληρωνονται πολυ παραπανω γι αυτο που αξιζουν και αποδιδουν δεν ειναι και συνεργασιμοι...

Ακομα θυμαμαι πως με εξοργισε μια χοντρη καριολα σε μια υπηρεσια επειδη τολμησα να ζητησω να μου πρωτοκολλησει μια αιτηση....

Μια χοντρη καριολα που τα μαλλια της ειχαν πιασει λαδι, και το λιπος ειχε αγκαλιασει καθε χιλιοστο του λιπαρου της κορμιου...

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ

ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΖΕΙ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ..

Μας ακουσε ολος ο οροφος

Αυτο το βουνο λιπους, τις καλες εποχες θα καθαριζε σιγουρα ενα 2,000

Στην Γερμανια ο ειδικευομενος γιατρος γαμιεται για να βγαλει 2,200....

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Το πιο εξοργιστικο ειναι οτι ενω πληρωνονται πολυ παραπανω γι αυτο που αξιζουν και αποδιδουν δεν ειναι και συνεργασιμοι...

Ακομα θυμαμαι πως με εξοργισε μια χοντρη καριολα σε μια υπηρεσια επειδη τολμησα να ζητησω να μου πρωτοκολλησει μια αιτηση....

Μια χοντρη καριολα που τα μαλλια της ειχαν πιασει λαδι, και το λιπος ειχε αγκαλιασει καθε χιλιοστο του λιπαρου της κορμιου...

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ

ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΖΕΙ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ..

Μας ακουσε ολος ο οροφος

Αυτο το βουνο λιπους, τις καλες εποχες θα καθαριζε σιγουρα ενα 2,000

Στην Γερμανια ο ειδικευομενος γιατρος γαμιεται για να βγαλει 2,200....

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ συνερχονται μονο με ενα πραγμα,σφιγγουν οι κωλοι και καθονται στο ενα ποδι
αλλα εσυ κανεις την δουλεια σου ομορφα και σβελτα.ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ

Συνημμένα

• 1967.jpg
    1967.jpg
    46,6 KB · Εμφανίσεις: 24

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ΠΑΙΔΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΛΟΙ :uglystupid: :uglystupid:.ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ?ΜΕ ΤΑ 1000-1500-3000 ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ 400ΔΙΣ???  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ(ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ Α.Ε. ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ)
ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΧ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΟΡΟΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ  :s&m_2: :s&m_2:.ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΤΟ ΕΛ.ΕΠΠΑΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60Χ.ΕΥΡΩ Τ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕ 8ΧΙΛΙΑΔΕΣ :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:.ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ Δ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΕΙΧΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΕΡΙΣΙ 20ΧΙΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΦΟΡΟ 1ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ  :S :S :S :S.ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΠΧ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΟΥΗΔΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

warnwarn.gif
 Μόνιμα[/URL] κεφαλαία δεν επιτρέπονται..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ωραια..αφου ξερουμε την πηγη του κακου(δηλωση μειωμενων εισοδγηματων απο καποιους) ας δωσουμε κινητρα να αναπτυχθει το μεγαλυτερο προσον του ευρωαλβανου νεοελληνα..

το ρουφιανιλικι

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
ΠΑΙΔΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΛΟΙ :uglystupid: :uglystupid:.ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ?ΜΕ ΤΑ 1000-1500-3000 ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ 400ΔΙΣ???  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ(ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ Α.Ε. ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ)
ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΧ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΟΡΟΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ  :s&m_2: :s&m_2:.ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΤΟ ΕΛ.ΕΠΠΑΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60Χ.ΕΥΡΩ Τ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕ 8ΧΙΛΙΑΔΕΣ :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:.ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ Δ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΕΙΧΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΕΡΙΣΙ 20ΧΙΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΦΟΡΟ 1ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ  :S :S :S :S.ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΠΧ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΟΥΗΔΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΑΝΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Προυπολογισμος μισθοδοσιας Δ.Υ+ ΔΕΚΟ 54 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
αντι των 26.000.000.000 + ρεμουλες επιπεδου ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και ΟΣΕ και ΔΗΜΩΝ
ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΝΕΑΡΕ ΜΟΥ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ΦΙΛΕ ΕΣΕΣΙ ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ?ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΔΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕΗ Η ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 10-15ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ 100%.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 1000-1500-3000.
ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΝΕΑΡΕ ΜΟΥ  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω παιδια ειμαι ελληναρας.. παντα εβριζα τους Δ/Υ αλλ κρυφο ονειρο ειχα παντα να μπω δημοσιο να ξυνω τα αρχιδια μου και να παιρνω εστω και ενα 500αρι..

ελληναρας γιου νοου, ι αμ πραουντ γκρικ

μπεεεεεεεε  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Provata.JPG

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΣΤΑΜ_90  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΙΒΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ΑΝΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Προυπολογισμος μισθοδοσιας Δ.Υ+ ΔΕΚΟ 54 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
αντι των 26.000.000.000 + ρεμουλες επιπεδου ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και ΟΣΕ και ΔΗΜΩΝ
ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΝΕΑΡΕ ΜΟΥ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχεις δει εσυ πουθενα κανα χαρτι που να σου γραφει ποσα σπαταλουνται σε μισθοδοσιες των ΔΥ και μαλιστα να ειναι απο ελεγχο λογιστων ??? ή λες οτι σου πετανε στα ΜΜΕ ?? εδω μετα απο 4 ετη κρισης.....η κυβερνηση δεν εχει κανει ουτε εναν ελεγχο με ορκωτους λογιστες για να μαθουμε ποιο ειναι το χρεος το πραγματικο στην ελλαδα και τι εσοδα και εξοδα εχει το κρατος αναλυτικα......μισθοι με ποσά ....εκτος εδρας...υπερωριες....συμβουλοι...υπαλληλοι στην βουλη.....δημαρχοι...εθιμοτυπικα δωρα ....και οτι εξοδα εχει γενικα το δημοσιο ,ακομη και ποσες γομες αγοραζουν για τα γραφεια ........Το μονο που ακουμε συνεχεια,ειναι οι πολλοι δημοσιοι υπαλληλοι των οποιων οι μισθοι εχουν πεσει με το εννιαιο εδω και ενα χρονο.......το μεγα θεμα της μαυρης εργασιας και της φοροδιαφυγης δεν το αγγιζουν καν ,διοτι πολλα τα φιλαρακια των πολιτικων που εξασκουν αυτες τις μεθοδους.........Ας κανουμε λοιπον εναν ελεγχο στα κρατικα ταμεια πρωτα ....γιατι ο στουρναρας θυμιζει μπακαλογατο ,τρεις το λαδι τρεις το ξυδι εξι το λαδοξυδο...ουτε ο ζιγκος με τον αειμνηστο χατζηχρηστο ,δεν πουλουσε ετσι !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom