Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος
Ας δεχτούν και ας ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ για αρχή το
ενιαίο μισθολόγιο ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ κλάδους / παρακλάδια του Δημοσίου και θα δείτε ΠΟΣΟΙ από μόνοι τους θα πάρουν τον πούλο με εθελοντική έξοδο από το Δημόσιο
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ να σωθεί η Ελλάδα δυστηχώς , ΔΕΝ θέλουν να υπάρξει εξυγίανση της οικονομίας , ΔΕΝ σκοπέυουν να σώσουν την παρτίδα (πατρίδα δεν θα υπάρχει έτσι και αλλιώς σε λίγα χρόνια - μια ανάμνηση μόνο)
Με σπασμωδικά ημίμετρα και χωρίς πρόγραμμα διαχείρισης ΔΕΝ γίνεται τίποτα
Είμαι ΔΥ (αν και δεν θεωρώ τον εκπαιδευτικό έναν απλό ΔΥ) και βλέπω τι γίνεται σε ζωτικούς τομείς όπως η παιδεία
που απλά δεν υπάρχει πλέον , βλέπω την αναξιοκρατία και το ρουσφέτι να διαφεντεύει τα πάντα εδώ και 10ετίες . Βλέπω ανθρώπους να πέρνουν τα 5πλα από εμένα με το 1/8 του βιογραφικού μου και να μου ασκούν και κριτική στην δουλειά μου, βλέπω λαμόγια χωρίς πτυχίο να έχουν οργανικές θέσεις μέσα στα Παν/μια και βλέπω πως δεν υπάρχει ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ
Το να κατηγορούμε και να σηκώνουμε το δάχτυλο απέναντι στους Δ.Υ είναι πραγματικά αστείο και δείχνει πόσο καλά κάποιοι μπορούν να χειρίζονται το κόλπο του "διαίρει και βασίλευε"
Σαφέστατα υπάρχει ένα μεγάλο απόστημα στο Δημόσιο ... αλλά σίγουρα δεν είναι οι υπάλληλοι του (το μεγαλύτερο ποσοστό τους τουλάχιστον) και σίγουρα δεν είναι λύση το να "κάψεις" το σώμα