η συλλογιστικη σου ειναι σωστη
τι γινεται με το σημερα ομως?
τι προτεινεις,να εταχθουν στον δρομο οι βολεμενοι?αν ειναι 40+ πως θα επιβιωσουν,δεν ξερουν να κανουν τιποτε στην ουσια..
οποτε,ποια ειναι η λυση?
θα σου πω μετα την δικη μου,απλα περιμενω απο σενα καπια βιωσιμη λυση,,,για το τωρα
υγ ο μιτσοτακης ειναι εμετικος σαλιγκαρος imop
Θες να σου πω τι προτείνω; ή τι θα γίνει τελικά;
Η πρότασή μου είναι λίγο οξεία, αλλά περισπωμένες δεν έχουμε. Τελειώσανε με το μονοτονικό.
Αυτό που είπε ο Πάγκαλος.... Καταργείς τη θέση, άρα ο υπάλληλος δεν έχει νόημα να βρίσκεται εκεί. Απομάκρυνση άμεση.
Τι νόημα έχει να δουλεύουν στον Οργανισμό για την αποξήρανση της Κωπαίδας 140 "εργαζόμενοι";
Η Κωπαίδα αποξηράνθηκε το 1917.
Άμεση μηχανοργάνωση όλου του δημοσίου. Καμμία επαφή του επιτηδευματία με τον εφοριακό.
Σταθερό φορολογικό καθεστώς για 20 χρόνια, φορολογικός οδηγός να χωράει σε μία Α4, φορολογικός συντελεστής 12% σε όλα τα ελεύθερα επαγγέλματα.
Κίνητρα για επενδύσεις. Έλα εδώ Γερμανέ επιχιερηματία.... Πάρε το νησάκι αυτό για 100 χρονάκια και στησε ξενοδοχεία όπου θα χρησιμοποιείς ΈΛληνες σαν προσωπικό με φόρο 12%.
Μετά τα 100 χρόνια θα είναι δικά μου πάλι.
Μείωση στο κόστος φόρου ανα κόρο στα πλοία υπό ελληνική σημαία από 9500 δολαρια που είναι σήμερα στα 5000 δολάρια που είναι η Μαλτέζικη.
Και άλλα πολλά που βαριέμαι να γράφω τώρα.
----------
Να σου πω τωρα και τι θα γίνει;
Όταν θα καταρρεύσουμε ως χώρα, αναγκαστικά θα απολυθεί το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων. Και θα ξεκινήσουμε από την αρχή.
Τις άλλες δύο φορές που χρεοκοπήσαμε έτσι έγινε.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ.... ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ.
Παρτε το είδηση και κοιτάξτε να περισώσετε ό,τι μπορέιτε.