erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
[move]
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΕΣ[/move]
αχαχααχχχααχαχαχαχ εξυπνο ποστ..
[move]
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΕΣ[/move]
Πρόσεξε , γιατί έχω ποσοστά επιτυχίας 90% ...
πιπέρικαι που το πρόβλημα ρε τύπε;
[size=10pt][size=50pt]ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ[/size][/size]
Να ψωφησουν αυτοι οι σκατοδημοσιοι υπαληλισκοι ουτε δουλεια κανουν σωστα κ εχουν κ αγενης συμπεριφορα
αυτο το"αγενης συμπεριφορά" του οτι δε με απολυει κανεις ποσο παρακμη ?Να ψωφησουν αυτοι οι σκατοδημοσιοι υπαληλισκοι ουτε δουλεια κανουν σωστα κ εχουν κ αγενης συμπεριφορα
και που το πρόβλημα ρε τύπε;
[size=10pt][size=50pt]ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ[/size][/size]
Ντροπή. Πτού κακά...
Λάκη όταν πρωτοέπιασα καραμπίνα και τσεκούρια, εσύ διάβαζες ορθογναθική
αυτά στον ectora που περνάνε
Όλοι στην Ελλάδα εδώ την έχουμε την ευγένεια άλλωστε .Να ψωφησουν αυτοι οι σκατοδημοσιοι υπαληλισκοι ουτε δουλεια κανουν σωστα κ εχουν κ αγενης συμπεριφορα
πέστα χρυσόστομή μου
αυτό προσπαθούμε να πούμε τόση ώρα
σαν από μηχανής θεά μας ήρθες
θεά μου εσύ...
τι ντροπή ρε;
για κάθε τεμπέλη ΔΥ υπάρχει από πίσω μια μάνα που έτρεχε στους καφέδες και διαλαλούσε, "ο γιόκας μου μια χαρά είναι εκεί που είναι, μήνας μπαίνει-μήνας βγαίνει", κλπ
κι ένας επίσης τεμπέλης μπαμπάς που συνταξιούχος από τα 45 του πλέον, σύχναζε σε βουλευτικά γραφεία για να βολέψει το γιόκα του
ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΑ
αυτο το"αγενης συμπεριφορά" του οτι δε με απολυει κανεις ποσο παρακμη ?
Τα πρώτα φυσίγγια με καραμπίνα , τα έριξα το 1985 ...
Αν έριχνες πιο πριν , τώρα θα έχεις αλτζχάϊμερ .......
εισαι και γεροντας ρε γμτ, αληθεια βαζεις μασσελακι η τα εκανες βιδωτα για να μην δειχνεις παππουδι;
ωραια και ?? άφεση αμαρτιων? τα δικα τα λεφτα και των δικων σου φαγανε ..ψυχραιμια παιδια....
οι δημοσιοι έχουν φαει αρκετα λεφτα ορισμενοι που υπο κανονικες συνθηκες
δεν θα τα εβλεπαν ουτε στον υπνο τους αλλα δεν χρειαζεται να φτανουμε στα ακρα και να βριζουμε μανες κτλπ
πανω - κατω ετσι ειχε η κατασταση ολα αυτα τα χρονια.... για αυτο φαληρισαμε οι δημοσιοι επαιρναν λεφτα που δεν τα αξιζαν οι περισσοτεροι αλλα πληρωναν φορους οι ιδιωτικοι εβγαζαν λεφτα που αξιζαν αλλα δεν πληρωναν κανενα φορο οι περισσοτεροι.
πανω - κατω ετσι ειχε η κατασταση ολα αυτα τα χρονια.... για αυτο φαληρισαμε οι δημοσιοι επαιρναν λεφτα που δεν τα αξιζαν οι περισσοτεροι αλλα πληρωναν φορους οι ιδιωτικοι εβγαζαν λεφτα που αξιζαν αλλα δεν πληρωναν κανενα φορο οι περισσοτεροι.
(τα φυσίγγια που έριχνα το 1985 με καραμπίνα , δεν ήταν στο όνομά μου φυσικά η καραμπίνα,
γιατί ήμουν ... ΠΟΛΥ ΑΝΗΛΙΚΟΣ).