Εισαι ωραιος τυπος εσυ!
α) Πρωτα απ ολα σου ξεκαθαρισω οτι στον χωρο του θεαματος οπου εργαζομαι, συνεργαζομαι με ανθρωπους "ολων" των προτιμησεων, και δεν εχω προβλημα με κανεναν. Δεν πρεπει, και ουτε με απασχολει τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του.
β) Αν δεις τα θεματα που εχεις αναρτησει μεχρι σημερα, 1) μιλας για ενα ξενοδοχειο, χωρις να λες ευθεως στην εισαγωγη με ποιον πηγες (σαν να κρυβεσαι), 2) πιστευεις οτι το γυναικειο εργαλειο εχει διαφορα σχηματα (ψαχνεσαι λες και δεν εχεις δει ποτε), και 3) το "γλυκο αγορι" πρωτυπο (που ο ιδιος επισημαινεις) στο τριτο σου θεμα (συνηθως οι ομοφιλοφιλοι δημοσια, εκφραζονται μαχητικα και χλευαστικα κατα της ομοφιλοφιλιας).
γ) Ο τροπος που εισεβαλλες στο δικο μου θεμα (απο το πουθενα, χωρις ουσιαστικη αποψη για το θεμα) προδιαθεται "underground" τυπο.
δ) Δεν εχεις ουτε μια αναρτημενη κριτικη (τι αλλο ψαχνει αυτος ο ανθρωπος σε αυτη την σελιδα?)
ε)Δεν παρουσιαζεις ουτε ενα στοιχειο που να δηλωνει αντρα. Αυτην την εντυπωση δινεις..... Δεν εχω καμια κακη προθεση εναντιον κανενος, απλα ολοι οσοι ασχολουνται σε αυτην την ιστοσελιδα, ενδιαφερονται αποκλειστικα για γυναικα. Αν κανω καπου λαθος διορθωσε με.