Νέα

Περί CIF

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 5K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αν και υπαρχει προσφορα στους "οικους", μεχρι σημερα δεν το εχω δοκιμασει. Χανω?.. Κορυφαια στιγμη στο sex, ειναι η φαση της "εκτονωσης". Ειναι οντως πιο μεγαλη ηδονη να χουφτωσεις το εργαλειο σου, να το "παιζεις" και να τελειωνεις στο προσωπο της κοπελας?

Εμενα μου αρεσουν οι γιαγιαδες!
Γουσταρεις?

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Εμενα μου αρεσουν οι γιαγιαδες!
Γουσταρεις?
Δεν ξερω για CIF, αλλα για οτιδηποτε αλλο αν η γιαγια ειναι σαν την Αντριαννα με χιλια.
Ασχετο. Αν δεν ξαναβρω την Τζενη θα αυτοκτονησω.

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Οτιδήποτε το γουστάρουν και οι 2,είναι και ωραίο και φυσιολογικό.....αν όμως ο ένας,στην συγκεκριμενη περίπτωση η κοπέλλα,το θεωρεί αηδιαστικό η υποτιμητικό/προσβλητικό,τότε γνώμη μου είναι ότι ένας σωστός άντρας πρέπει να το σεβασθεί......
σωστός!  :thumbsup:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Υπαρχουν 2 κατηγοριες:
1) οι γυναικες που προτιμουν το CIF γιατι συχαινονται το CIM.
2) οι γυναικες που δεν θελουν τον μπελα του CIF (πλυσιμο, λουσιμο, ματια κλπ) και προτιμουν το CIM.
Νομιζω οτι οι περισσοτερες , ιδιως σε σχεση ανηκουν στη 2η κατηγορια. Ισως γιατι το CIM βγαζει και εναν ερωτισμο (πινω τα υγρα/οργασμο του συντροφου μου) ενω το CIF βγαζει κατι το υποτιμητικο.

Οπως ειπε και ο συναγωνιστης παραπανω ο καλυτερος τροπος για να το πετυχεις αν κολωνεις, ειναι την ωρα που πλησιαζεις να την ρωτησεις με "παθος" που θες να τελειωσω. Αν την εχεις φτιαξει 90% θα σου απαντησει "οπου θες", οποτε πας για το CIF.

Εχω την εντυπωση, ολοι οσο ειμαστε μικροι προτιμουμε το CIF/CIM , ισως επηρρεασμενοι και απο τις τσοντες, αλλα οσο μεγαλωνουμε αρχιζουμε και νιωθουμε μια περιεργη επιθυμια να τελειωνουμε μεσα. Αλλη μια παγιδα της φυσης για τον διαιωνισμο μας.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
έχω γνωρίσει γκόμενες που το γουστάρουν και το επιδιώκουν σε κάθε συνουσιακή συνεύρεση, έχω γνωρίσει και παρθεναλώπες που το απεχθάνονται γιατί τις μειώνει όπως διαστροφικά νομίζουν.
Όταν έχω πολλές καύλες και γαμάω ακάποτα το μωρό, αν το βγάλω έξω και φύγει το συντριβάνι, μπορεί να τη λούσω, αυτό δε νομίζω ότι έχει, υποκρύπτει, υποθάλπτει κάποια πρόθεση για υποβιβασμό...

Επισκέπτης
Cif

Συνημμένα

• 09.jpg
    09.jpg
    98 KB · Εμφανίσεις: 45
OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
για μια γυναικα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα πιο υποφερτο απο το cim
Ο ορος "υποφερτο", σημαινει οτι δεν εισαι και πολυ "φιλος στην ιδεα, οπως αλλωστε αντιστοιχα συμβαινει και με εμας τους αντρες στην ιδεα να δεχτουμε στο προσωπο τα γυναικεια υγρα. Οσον αφορα τωρα το cim, τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα.... Ειδικα στα παντρεμενα ζευγαρια ειναι must (ειδικα αν ειναι το "γλυκο σου το μωρο"), κυριως κατα τις δυσκολες μερες της συζυγου. Οποτε εντελως φιλικα θα σε συμβουλευα να αρχιζεις να συνηθιζεις στην ιδεα, και να ξεκινησεις προπονησεις.

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Γιατι αυτο τι σχεση εχει?
Με αυτο, νομιζα οτι ηθελες να κανεις σουρεαλιστικο χιουμορ. Μονος σου ομως παραδεχτηκες οτι και τα δυο σου post ειναι ασχετα οποτε δυστυχως το εκαψες. Ειδα στο προφιλ σου οτι δεν εχεις αναρτησει καμια κριτικη, και ταυτοχρονα με τον τροπο που κανεις αισθητη την παρουσια σου, καταλαβα τι ζητας εδω μεσα. Φιλε θα σε απογοητευσω, εισαι σε λαθος τοπο.

Επισκέπτης
Με αυτο, νομιζα οτι ηθελες να κανεις σουρεαλιστικο χιουμορ. Μονος σου ομως παραδεχτηκες οτι και τα δυο σου post ειναι ασχετα οποτε δυστυχως το εκαψες. Ειδα στο προφιλ σου οτι δεν εχεις αναρτησει καμια κριτικη, και ταυτοχρονα με τον τροπο που κανεις αισθητη την παρουσια σου, καταλαβα τι ζητας εδω μεσα. Φιλε θα σε απογοητευσω, εισαι σε λαθος τοπο.
Εισαι ωραιος τυπος εσυ! :rockon:

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Εισαι ωραιος τυπος εσυ! :rockon:
α) Πρωτα απ ολα σου ξεκαθαρισω οτι στον χωρο του θεαματος οπου εργαζομαι, συνεργαζομαι με ανθρωπους "ολων" των προτιμησεων, και δεν εχω προβλημα με κανεναν. Δεν πρεπει, και ουτε με απασχολει τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του.
β) Αν δεις τα θεματα που εχεις αναρτησει μεχρι σημερα, 1) μιλας για ενα ξενοδοχειο, χωρις να λες ευθεως στην εισαγωγη με ποιον πηγες (σαν να κρυβεσαι), 2) πιστευεις οτι το γυναικειο εργαλειο εχει διαφορα σχηματα (ψαχνεσαι λες και δεν εχεις δει ποτε), και 3) το "γλυκο αγορι" πρωτυπο (που ο ιδιος επισημαινεις) στο τριτο σου θεμα (συνηθως οι ομοφιλοφιλοι δημοσια, εκφραζονται μαχητικα και χλευαστικα κατα της ομοφιλοφιλιας).
γ) Ο τροπος που εισεβαλλες στο δικο μου θεμα (απο το πουθενα, χωρις ουσιαστικη αποψη για το θεμα) προδιαθεται "underground" τυπο.
δ) Δεν εχεις ουτε μια αναρτημενη κριτικη (τι αλλο ψαχνει αυτος ο ανθρωπος σε αυτη την σελιδα?)
ε)Δεν παρουσιαζεις ουτε ενα στοιχειο που να δηλωνει αντρα. Αυτην την εντυπωση δινεις..... Δεν εχω καμια κακη προθεση εναντιον κανενος, απλα ολοι οσοι ασχολουνται σε αυτην την ιστοσελιδα, ενδιαφερονται αποκλειστικα για γυναικα. Αν κανω καπου λαθος διορθωσε με.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
λιγες επαγγελματιες δεχονται,αλλα νομίζω οτι πολλές κανονικές γκόμενες το δέχονται,αν όχι όλες

Jxt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
480
Πόντοι
281
λιγες επαγγελματιες δεχονται,αλλα νομίζω οτι πολλές κανονικές γκόμενες το δέχονται,αν όχι όλες

Τύπε πάτησες αναζήτηση νήματα που δεν έχουν κινηθεί τα τελευταία 10 χρόνια και προσπαθείς τα αναστήσεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom