memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
σιγα μη παρω παρασημο απο ελλεηνιδα, ρατσιστηΤρεχα τωρα να σου δωσουν το παρασημο οι ελλεεινιδες.
σιγα μη παρω παρασημο απο ελλεηνιδα, ρατσιστηΤρεχα τωρα να σου δωσουν το παρασημο οι ελλεεινιδες.
εισαι η επιτομη του ηθικολογου...με ενοχλουν οι ηθικολογοι...τους θεωρω υποκριτες και δηθεν...αυτα
μονο μην ξεχνας οτι η οποια εκθεση του τσουλι συνδυαζοταν με μονιμη διαφημιση των μπλογκ του.Οχι! Δεν ανέφερα πουθενά πως πρέπει να κλάψουμε και να κάνουμε μνημόσυνο επειδή έφυγε ο male tsouli. Ουτε κατηγόρησα κάποιον ή κάποιους αν τον έκραζαν ή όχι.
Αλλωστε σε ένα τέτοιο σαιτ δεν μπαίνεις για να κάνεις το μαμοθρεφτο, μπαίνεις για να ακούσεις και να δεχτείς και αυτα.
Αλλωστε αναφέρω "διλήμματα"...
Και αυτο βάζω ως θεματολογία του thread...
Αν αξίζει να εκτίθεσαι για κάτι που πιστεύεις αλλά σοκάρει ή όχι... (πέρα απο φανφάρες και στομφώδεις δηλώσεις..."πρέπει να υπερασπίζεσαι τις επιλογές σου και τις προτιμήσεις σου")
Πραγματικά...στη real life ...τι αξίζει να κάνεις..για σένα πάνω απ'ολα...
Σαρουμαν, ξερεις πολυ καλα αν σε εκτιμω ή οχι.
Ομολογω δεν αντιλαμβανομαι γιατι πρεπει να κλαψουμε για την αποχωρηση καποιου μελους.
Επιλογη του.
Αν το θεμα σου ειναι οτι "εφυγε και εκλεισε το μπλογκ του επειδη τον εκραζαν", τοτε με απογοητευεις.
Υποτιθεται οτι ο συγκεκριμενος χρηστης (με τον οποιο δεν ειχα κανενα προβλημα και φυσικα δεν τον εκραξα ποτέ) ΓΝΩΡΙΖΕ πολυ καλα τις συνεπειες μιας τετοιας επιλογης. Και ειναι βεβαιο οτι θα ηταν ετοιμος να την αντιμετωπισει. Το να λεει ομως τωρα οτι "απογοητευεται και φευγει επειδη τον εκραζαν" μου κάνει απλα σαν ηρωικη εξοδος.
Ειναι σαν να πας στη θυρα των φανατικων του ολυμπιακου με πρασινη φανελα, και να σε κραξουν και να πεις "αποχωρω απογοητευμενος επειδη με εκραξαν". Πρεπει να εισαι προετοιμασμενος δηλαδη. Και μια τετοιου ειδους "απογοητευση" μου φαινεται ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ.
Εκτος αν παρερμηνευσα αυτα που ειπες. Οπότε αναμενω διευκρινιση.
Ε αφου με λες μαλακα εσυ, τοτε σιγουρευομαι οτι ειμαι σε καλο δρομο .μπα
απλα μαλακας ειναι
μονο μην ξεχνας οτι η οποια εκθεση του τσουλι συνδυαζοταν με μονιμη διαφημιση των μπλογκ του.
δεν ειπα κατι τετοιο δεν μπορει να με ενοχλησει στα σοβαρα τπτ και κανενας εδω μεσα.δεν το εκανε ενοχλητικα ομως...ή τουλαχιστον εμενα δε με ενοχλουσε ο τροπος που το εκανε...
δεν ειπα κατι τετοιο δεν μπορει να με ενοχλησει στα σοβαρα τπτ και κανενας εδω μεσα.
δεν ειπα κατι τετοιο δεν μπορει να με ενοχλησει στα σοβαρα τπτ και κανενας εδω μεσα.
αποκλειεται να μη σε ενοχλουν οι πιρφοραγαπουληδες (σταματηδες) ;)δεν ειπα κατι τετοιο δεν μπορει να με ενοχλησει στα σοβαρα τπτ και κανενας εδω μεσα.
γιατι να με ενοχλουν με την αδερφη μου ασχολουνται ?αποκλειεται να μη σε ενοχλουν οι πιρφοραγαπουληδες(σταματηδες);)
Δεν μπορω να πω τις ειναι φυσιολογικο και τι οχι αλλα κατι υπαρχει ενδομυχα, σε καποιον που παει με "γυναικες" με πουτσες η γουσταρει να τον χτυπανε γκομενες. Δεν λεω οτι ειναι κατι κακο αλλα κατι τον οδηγει προς εκει.και στο οποιο σχολιαζονται και κυριως κρινονται οι σεξουαλικες προτιμησεις οσων δε συναδουν με αυτες τις πλειοψηφιας...γιατι προφανως ειναι νορμαλ και φυσιολογικο να γαμας πουτανες αλλα αφυσικο να σου αρεσει το αυταρχικο, το cd, τα τραβελια ή οτιδηποτε αλλο παρεκκλινει του "φυσιολογικου" μικροκοσμου...
Πρέπει κάποιος να την αναβαθμίσει σε μουνάρα . Μέχρι τότε άστο .Ωχου...
Η γνωστη μουνιτσα.
Πρεπει να δωσει πολιτικο υποβαθρο στο θεμα.
Πρέπει κάποιος να την αναβαθμίσει σε μουνάρα . Μέχρι τότε άστο .
ετσι και ξανα αναφερεις το ονομα μου χωρις λογο μεμοβλαξ θα σου γαμησω και εσενα και των παπαριδων των αλλων δυο που μου εχετε ζαλισει τα παπρια μερα νυχτα..αποκλειεται να μη σε ενοχλουν οι πιρφοραγαπουληδες (σταματηδες) ;)