Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
και πιο φτηνα μη σου πω .....Αυτοί που μουχρεώνουν 150 το ίδιο δωμάτιο που στον Ευρωπαίο χρεώνουν 50?
Στα παπάρια μου..
ΣΩΣΤΟ σε βρισκω εδω ....
και πιο φτηνα μη σου πω .....Αυτοί που μουχρεώνουν 150 το ίδιο δωμάτιο που στον Ευρωπαίο χρεώνουν 50?
Στα παπάρια μου..
ε...μα ....θα αφησουμε την Μ3 να μπουμε σε ταξι;και μενα στα @@ για την απεργια. ποτε δεν περνω ταξι
και μενα στα @@ για την απεργια. ποτε δεν περνω ταξι
Είδες???
τι ειναι αυτο δηλαδη ?Φκιάλες.
Ασε που μπορει,τωρα με την κριση,να αρχισουν και τιποτε πεσιματα στο τρειλερ με τις πατατες:για τετοια ειμαστε τωρα?ε...μα ....θα αφησουμε την Μ3 να μπουμε σε ταξι;
Τι να δω μωρέ παπάρα?
Δεν τα ξέρουμε? Έλα μου όμως που αυτοί προστατεύνται περισσότερο κι από τη Μάργκαρετ.
Ειδικά αυτή η φάρα που έπρεπε να είχε φάει πούτσα μέχρι το σβέρκο διατηρείται στον αφρό..
Εσένα δε σε βάζουν μέσα γιατί είσαι γύφτος.
Αυτοί που μουχρεώνουν 150 το ίδιο δωμάτιο που στον Ευρωπαίο χρεώνουν 50?
Στα παπάρια μου..
τον πουσταλεκο που μπαινει εδω τι τον εχεις?κι εχεις εσυ 150 ευρω να διαθεσεις για δωματιο?
Ποιοί ρε, οι ξενοδόχοι?
Και αυτοί.
Στις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες ποιοι είναι μεγαλομέτοχοι οεο??
Γιατί το συνδικαλιστικό (ας πούμε) όργανο βγαίνει μπροστά όταν έχουμε οποιαδήποτε κινητοποίηση??
Όχι ρε, τι με πέρασες? Αλέκο μεγιστάνα??κι εχεις εσυ 150 ευρω να διαθεσεις για δωματιο?
τον πουσταλεκο που μπαινει εδω τι τον εχεις?
Ε, ο Λούης, ο Καψής, ο Χανδρής...
δε μπα να γαμη κι αυτοί...
Όχι ρε, τι με πέρασες? Αλέκο μεγιστάνα??
ε, οχι και μεγιστανας. ανθρωπος του μοχθου ειμαι. απλα εχω τις καβατζες μου. αν δεν ειχα κατι ακινητα και λιγες οικονομιες θα μπορουσες να με χαρακτηρισεις προλεταριο
απλα εχω τις καβατζες μου.