trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ελληνας απο το ουζμπεκισταν ειμαι....
τασκένδη .... μμμ... κάναμε ωραίες δουλιές με τον Καρίμωφ
Ελληνας απο το ουζμπεκισταν ειμαι....
Εεε τι σαν εσένα που γαμάς φυλή κ μετάξι!!!!αχαχαχαχαχα βλάκα
θέλει να πληρώνει αδρά το καλό μου
ειναι συνδυασμος 2 εικονων τυπεΠου το βρήκες αυτό ρε συ...
πράγματι... όλοι κρινόμεθα ... αλλά κρινόμεθα εκ των αποτελεσμάτων .... και όταν τραβας bottom line ... τα αποτελέσματα μιλούν ....
αθηναίος ... κολωνακιότης είμαι .... μιλας για τους γέρους στο καφενείο του Da Capo ? η του Piero ?
αχ αυτη η αιωνια γελοιότητα ποιόν αγγίζει ?
φαντασου απο Σεπτεβρη να γινουν διπλασιατα ταξι εχουν απεργια και ανεπνευσε η αθηνα επιτελους...οποτε κανουν απεργια σταματαει να υπαρχει κινηση σε ολοκληρη την αθηνα. μια χαρα ειναι αντε να συνεχισουν κι'αλλες απεργιες
Κάνε τις επενδύσεις σου εσύ κι άσε με εμένα
χωρις τα σιδερικα δεν εχει ενδιαφερον τυπε
τυπε δεν λεει το ουζμπεκΕλληνας απο το ουζμπεκισταν ειμαι....
είναι δυνατόν να πηγαίνουν να αποκλείουν τους τουρίστες που περιμένουν να κατέβουν απο τα κρουαζιερόπλοια ?
Αλλα στην Ελλάδα έχουν μάθει να λειτουργούν με εκβιαστικές τακτικές όλα αυτά τα κοπρόσκυλα, να μην τους περιάζει κανείς και στο τέλος να υποκύπτει το κράτος σε αυτές τις τακτικές.
Αυτή είναι γυναίκα τύπε
Αν ήσουν γέννημα θρέμμα αθηναίος όπως εγώ, θα ήξερες ότι στο κολωνάκι πλέον πάνε μονο επαρχιώτες σαν εσένα.
ο συντροφος καριμωφ εκτελεστηκε γιατι εκανε λαμογιες με εναν ευρωπαιο του πουλαγε αερα σε τριπλη τιμητασκένδη .... μμμ... κάναμε ωραίες δουλιές με τον Καρίμωφ
α χανεις...
ο τραστ ειναι ο αβραμης των μπουρδελων.... τα φτηνα δε του κανουνε
ετσι για μου τον γλυφεις οποτε έχω κέφι .... όχι τιποτα σπουδαίο ...
για night life έχω αλλες ποιό σημαντικές απο σενα ... και ποιό ... ξυπνιες .... γυναίκες ... αληθινα θηλυκά ..
Αυτή είναι γυναίκα τύπε
Σ' αρέσει η Sarah Palin τύπε; Γαμίσημο MILF eh? ;) Μόνο μη μας καβατζωθεί στο σβέρκο όμως..... :S
κατάλαβα ,.... σε μπουρδέλο δουλευει η Βελβυ ....
Σε γενικές γραμμές έχω άδικο για τα ταξί;;
Μην κολλάς στις φράσεις-δολώματα που βάζω για όσους μας διαβάζουν
από τη βίλλα αμαλίας και τα υπό κατάληψη εργαστήρια του ΕΜΠ ...
τυπε, προχθες ημουν ψυρρη με 11 μουνακια ουζμπεκακια ;)τυπε δεν λεει το ουζμπεκ
καλυτερα απτο αζερμπαιτζαν που εχει και κατι καυλιαρικα μουνακια