Νέα

Πέρασα με κόκκινο και χωρίς δίπλωμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ
ΕΤΣΙ ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΠΑΩ ΚΑΡΙΟΛΑΚΙΑ
ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ
ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΟ
ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗ ΠΟΥΣΤΡΟΠΟΛΙΤΑΚΟ

:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.743
Πόντοι
736
Νομίζω οτι παραβιάζονται κάποιοι κανόνες του σάιτ εδω αν και δεν είναι δική μου δουλειά ... ας κρίνουνε οι μοντερέιτορς η ο αντμίν.

4. Απαγορεύεται αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Κινδυνεύετε να δείτε τη δημοσίευσή σας να εξαφανίζεται. Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείτε για να ΤΟΝΙΣΕΤΕ κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. Διαφορετικά είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΤΕ επί μονίμου βάσεως.

6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
Από την κείμενη νομοθεσία δεν επιτρέπεται η με κάθε τρόπο προσβολή της τιμής άλλου. Επίσης απαγορεύεται ο με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρισμός ή διάδοση για άλλον ψευδούς γεγονότος που μπορεί να βλάψει την τιμή και την υπόληψή του.
Περιμένουμε ειδικά απ' τα μέλη μας να επιδεικνύουν σεβασμό προς τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τη δουλειά τους. Άκρως προσβλητικές εκφράσεις θα διαγράφονται.

7. Η χρήση χυδαίων λέξεων (μέσα στα κοινά λογικά όρια) γενικά, δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε λέξη ή φράση είναι δεκτή.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
τυπε ουτε εσυ δε ριχνεις τετοιες γαμωμανες    :S :S :S

Πιστεύω έχω περιθώρια βελτίωσης-μάλιστα σκέφτομαι να κρατήσω αυτά τα ιστορικά ποστ/διδάγματα για μελλοντική χρήση  :afro:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.860
Πόντοι
3.656
Πιστεύω έχω περιθώρια βελτίωσης-μάλιστα σκέφτομαι να κρατήσω αυτά τα ιστορικά ποστ/διδάγματα για μελλοντική χρήση  :afro:

τυπε να τα κρατησουμε γιατι ειναι κριμα να χαθουν τετοια μνημεια ποιοτητας    :S :S :S
εγω λεω μια και δεν χαριζει κανενας χυστης τιποτα στο τυπο που ζηταει να του χαρισουν παλια παιχνιδια,εναλλακτικα να τον αρχισουμε ολοι οι τυποι στις γαμωμανες του τυπου πιατσουλα  :S :S :S

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
τυπε να τα κρατησουμε γιατι ειναι κριμα να χαθουν τετοια μνημεια ποιοτητας    :S :S :S
εγω λεω μια και δεν χαριζει κανενας χυστης τιποτα στο τυπο που ζηταει να του χαρισουν παλια παιχνιδια,εναλλακτικα να τον αρχισουμε ολοι οι τυποι στις γαμωμανες του τυπου πιατσουλα   :S :S :S

Κι αν μας αρχίσει στα μπινελίκια ο τύπος με τα παιχνίδια τι κάνουμε; :think:  :S :S :S

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
δεν υπαρχει περιπτωση τυπε εχει κολλησει η βελονα στο ιδιο ποστ   :S :S :S

Αν είναι να μπουκάρουμε τώρα που κοιμούνται Άντι και λοιποί στο παιχνιδοθρεντ να γίνει γαμωμανοπανηγύρι :orchestra:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.860
Πόντοι
3.656
Αν είναι να μπουκάρουμε τώρα που κοιμούνται Άντι και λοιποί στο παιχνιδοθρεντ να γίνει γαμωμανοπανηγύρι :orchestra:

τυπε στο καυλι του ολα ο τυπος hardoul    :S :S :S
οση τραμπουκα και να του κανουμε θα μας στειλει το ιδιο ποστ και θα μας απαξιωσει    :S :S :S

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
τυπε στο καυλι του ολα ο τυπος hardoul    :S :S :S
οση τραμπουκα και να του κανουμε θα μας στειλει το ιδιο ποστ και θα μας απαξιωσει    :S :S :S

Πρέπει να είναι σκληρός μύστης σαν τον Λίλα  :effemine: :S :S  :S

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Πάει ο Πιατσούλας. Κρίμα.