Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
τυπε ουτε ουτε mute δεν τον εκαναν...τον απαξιωσαν με μπαντυπε αυτο λεω κι εγω ουτε 100 γαμωμανες δεν ειπε ο τυπος :S :S :S
τυπε ουτε ουτε mute δεν τον εκαναν...τον απαξιωσαν με μπαντυπε αυτο λεω κι εγω ουτε 100 γαμωμανες δεν ειπε ο τυπος :S :S :S
κλανιάρη έχεις την ίδια αξία που έχει μια μύγα που χτυπάει στο παρμπριζ και όταν σκοτωθείς όλοι θα στεναχωρηθούν το ίδιο,δηλαδη καθόλου.ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ
ΕΤΣΙ ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΠΑΩ ΚΑΡΙΟΛΑΚΙΑ
ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ
ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΟ
ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗ ΠΟΥΣΤΡΟΠΟΛΙΤΑΚΟ
τυπε ουτε ουτε mute δεν τον εκαναν...τον απαξιωσαν με μπαν
τυπε αν κρινω απο τα ποιοτικα τελευταια ποστ του τυπου μαλλον ο αντισθενης ηθελε να τον κανει τιμημενο αλλα πατησε λαθος κουμπι :S :S :S
τύπε για μοντ πήγε και τον έκαναν μακαρίτη :S :S :Sτυπε αν κρινω απο τα ποιοτικα τελευταια ποστ του τυπου μαλλον ο αντισθενης ηθελε να τον κανει τιμημενο αλλα πατησε λαθος κουμπι :S :S :S
τυπε αν κρινω απο τα ποιοτικα τελευταια ποστ του τυπου μαλλον ο αντισθενης ηθελε να τον κανει τιμημενο αλλα πατησε λαθος κουμπι :S :S :S
Εσυ τις ριχνεις ΤΑΜΤΑΚΟ.Μηπως θελεις να στις βαλω?τυπε ουτε εσυ δε ριχνεις τετοιες γαμωμανες :S :S :S
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥΜΕΙΝΕΙΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΝΩΡΙΣ
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ
ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ
οι μηχανες είναι η εκδικηση των γιαπωνέζων για τις ατομικες βομβες, παρτε το χαμπαρι.
Όταν θα σε καρφώσει κάποιος σα κεφτέ σε καμιά διασταύρωση και σου χώσεις το κεφάλι σου στο κώλο σου και μετά θα σε ταίζει η μάνα σου με το καλαμάκι, τότε να θυμηθείς τις μαλακίες που αραδιάζεις εδώ πέρα. Το επίπεδό σου φαίνεται από το ότι κανένας δεν σου έβρισε την μάνα, αλλά εσύ το μόνο που ξέρεις να απαντήσεις είναι να βρίζεις τις μανάδες αυτών που σου την λένε. Εντέλει το thread γιατί το άνοιξες? Περίμενες όλοι εδώ μέσα να σου πούνε "ρε τον καημένο τι έπαθε... ας πάμε όλοι μάρτυρες υπεράσπισης στο δικαστήριο"?ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ
ΕΤΣΙ ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΠΑΩ ΚΑΡΙΟΛΑΚΙΑ
ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ
ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΟ
ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗ ΠΟΥΣΤΡΟΠΟΛΙΤΑΚΟ
Ρώτα τον Κουλούρη, που είχε μιά παρόμοια περιπέτεια με εσένα και δεν κοιμότανε τα βράδια........Λοιπόν τύποι πριν καμιά ώρα με σταμάτησαν μπάτσοι (2 Ζητάδες) με ένα μικρό αυτόματο μηχανάκι γιατί και καλά πέρασα ένα κόκκινο(κλάιν κόκκινο,της πούτσας δηλαδή μην φανταστείτε κανά σημαντικό φανάρι) αφού με κάνανε ψαχτήρι,ζήτησαν τα χαρτιά,τα είχα όλα εκτός από δίπλωμα. Αποτέλεσμα? πρόστιμο 200 και μήνυση-δικαστήριο.
Και το πρώτο μου ερώτημά μου είναι : οκ για το πρόστιμο,πάω πάσο,δικαστήριο γιατί ρε καριόλια???
2ο ερώτημα : και τώρα τι στον πούτσο μου γίνεται???βγάζω δίπλωμα,κιόταν γίνει το δικαστήριο τους το μοστράρω και τέλος???αν πάω στο δικαστήριο χωρίς δίπλωμα με σκίζουν κιάλλο???τι επιλογές παίζουνε???
Όταν θα σε καρφώσει κάποιος σα κεφτέ σε καμιά διασταύρωση και σου χώσεις το κεφάλι σου στο κώλο σου και μετά θα σε ταίζει η μάνα σου με το καλαμάκι, τότε να θυμηθείς τις μαλακίες που αραδιάζεις εδώ πέρα. Το επίπεδό σου φαίνεται από το ότι κανένας δεν σου έβρισε την μάνα, αλλά εσύ το μόνο που ξέρεις να απαντήσεις είναι να βρίζεις τις μανάδες αυτών που σου την λένε. Εντέλει το thread γιατί το άνοιξες? Περίμενες όλοι εδώ μέσα να σου πούνε "ρε τον καημένο τι έπαθε... ας πάμε όλοι μάρτυρες υπεράσπισης στο δικαστήριο"?
γαμω τα κοκκαλα της πεθαμενης μανας σου και χυνω στο κρανιο της μπινε.Μακαρι να περασεις μια μερα με κοκκινο και να σε παρασυρω και να σου λιωσω το κεφαλι και μετα να τραβηξω μια μαλακια και να χυσω στα χυμενα σου μυαλα...αντε στο διαολο τωρα...αρκετη καλοσυνη εβγαλα...μην με πιασουν και τα διαολια μου και βρισω...ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΚΕΦΑΛΙΑ...ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕς ΕΣΥ Ο ΜΟΥΛΟΣ
νομιζω το να δειχνεις διπλωμα εκ των υστερων ηταν τοτε για τα πενηνταρια που μας τα εβγαζε η αστυνομια.τωρα με τα νεα διπλωματα πρεπει να το αναγραφει πανω με τον κυβισμο και την κατηγορια!επισης διαβασα το καλοκαιρι οτι προωθουν τον νομο οπως ειναι στην ιταλια πχ,οτι με διπλωμα Β (αυτοκινητου) οδηγας μηχανακι εως 125 κυβικα.κρέμασμα θέλετε τα μηχανάκια γενικά ...
Τσπα, πάς στο δικαστήριο , παρουσιάζεσαι χωρίς δικηγορο αν θες, και ζητάς αναβολή για να προσκομίσεις δίπλωμα.
Στο μεταξύ, ξεκίνα τις διαδικασίες έκδοσης διπλωματος, πχ αίτηση κλπ, ώστε να έχεις κάποια σχετικά χαρτιά στο δικαστήριο ...
Φρόντισε τη νέα δικάσιμο να έχεις δίπλωμα και να είσαι κομπλέ ..
γαμω τα κοκκαλα της πεθαμενης μανας σου και χυνω στο κρανιο της μπινε.Μακαρι να περασεις μια μερα με κοκκινο και να σε παρασυρω και να σου λιωσω το κεφαλι και μετα να τραβηξω μια μαλακια και να χυσω στα χυμενα σου μυαλα...αντε στο διαολο τωρα...αρκετη καλοσυνη εβγαλα...μην με πιασουν και τα διαολια μου και βρισω...
γαμω τα κοκκαλα της πεθαμενης μανας σου και χυνω στο κρανιο της μπινε.Μακαρι να περασεις μια μερα με κοκκινο και να σε παρασυρω και να σου λιωσω το κεφαλι και μετα να τραβηξω μια μαλακια και να χυσω στα χυμενα σου μυαλα...αντε στο διαολο τωρα...αρκετη καλοσυνη εβγαλα...μην με πιασουν και τα διαολια μου και βρισω...
Tυπε καλα που συγκρατηθηκες. :S :S :S