Νέα

Πέρασα με κόκκινο και χωρίς δίπλωμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Λοιπόν τύποι πριν καμιά ώρα με σταμάτησαν μπάτσοι (2 Ζητάδες) με ένα μικρό αυτόματο μηχανάκι γιατί και καλά πέρασα ένα κόκκινο(κλάιν κόκκινο,της πούτσας δηλαδή μην φανταστείτε κανά σημαντικό φανάρι) αφού με κάνανε ψαχτήρι,ζήτησαν τα χαρτιά,τα είχα όλα εκτός από δίπλωμα. Αποτέλεσμα? πρόστιμο 200 και μήνυση-δικαστήριο.
Και το πρώτο μου ερώτημά μου είναι : οκ για το πρόστιμο,πάω πάσο,δικαστήριο γιατί ρε καριόλια???
2ο ερώτημα : και τώρα τι στον πούτσο μου γίνεται???βγάζω δίπλωμα,κιόταν γίνει το δικαστήριο τους το μοστράρω και τέλος???αν πάω στο δικαστήριο χωρίς δίπλωμα με σκίζουν κιάλλο???τι επιλογές παίζουνε???

Και λιγα σου εκαναν.Αν ειχες παρει σβαρνα κανεναν ανθρωπο εκει να σε εβλεπα.
Μαθετε να τηρειτε τους νομους.
Αν ηταν στο χερι μου με τετοιες παρανομιες θα επαιρνα διπλωμα για ενα χρονο και κοινωνικη εργασια στο κατ να βλεπεις ανθρωπους μετα απο τροχαια.Εσυ που δεν εχεις κιολας διπλωμα μεσα κατευθειαν

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Λοιπόν τύποι πριν καμιά ώρα με σταμάτησαν μπάτσοι (2 Ζητάδες) με ένα μικρό αυτόματο μηχανάκι γιατί και καλά πέρασα ένα κόκκινο(κλάιν κόκκινο,της πούτσας δηλαδή μην φανταστείτε κανά σημαντικό φανάρι) αφού με κάνανε ψαχτήρι,ζήτησαν τα χαρτιά,τα είχα όλα εκτός από δίπλωμα. Αποτέλεσμα? πρόστιμο 200 και μήνυση-δικαστήριο.
Και το πρώτο μου ερώτημά μου είναι : οκ για το πρόστιμο,πάω πάσο,δικαστήριο γιατί ρε καριόλια???
2ο ερώτημα : και τώρα τι στον πούτσο μου γίνεται???βγάζω δίπλωμα,κιόταν γίνει το δικαστήριο τους το μοστράρω και τέλος???αν πάω στο δικαστήριο χωρίς δίπλωμα με σκίζουν κιάλλο???τι επιλογές παίζουνε???

Πόσα καντάρια μαλάκας είσαι ρε καρντάσι????
Α ρε Αινστάιν...πόσο δίκιο είχες που είπες πως ο μαλάκας είναι ανίκητος αλλά και ο πιο επικίνδυνος...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Που πας χωρις διπλωμα ρε μεγαλε ; αν σκοτωσεις κανα ανθρωπο δηλωση εισαι τοσο πλουσιος που θα τον αποζημιωσεις εσυ ;

και λιγα σου κανανε

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216

Ιδια κουβεντα ειχα προχτες με δυο φιλους μηχανόβιους! Λεγανε πως τι μαλακια θα ναι που θα την πουτσισουνε αν μπλεξουν σε καναν τρακο που δεν εχουν διπλωμα....
Ενταξει, καποιοι ανθρωποι είναι απλα ανεύθυνοι....ετσι παει!
Υπαρχουν κι αλλοι ανθρωποι, που είναι απλα ηλιθιοι...ετσι παει κι αυτό..
Και καποιοι αλλοι ακομα, εχουν και θρασος...οκ, σ αυτή την ζωη όλα παιζουν!

Αλλα εάν συνδιαζονται και τα 3 παραπανω, θελουν κρεμασμα με συνοπτικες διαδικασιες, χωρις πολλα-πολλα!
Η μαλακια στο μεγαλειο της, στοιχιζει πολλα σε ανθρώπινες ζωες αθωων!

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
Χωρίς δίπλωμα=ανασφαλιστος. Κανένα οίκτο στους ανασφαλιστους. Κανονικά αυτόφωρο και ξύλο.

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Υπαρχει κι η επιλογη της στειρωσης ουτως ωστε να μη διαιωνιστει το γονιδιο της μαλακιας που δερνει τον τυπο...

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Φίλε μου είσαι στη χώρα που θρηνούσε 6 μήνες τον τραγουδιστή που οδηγούσε τυφλός από το αλκοόλ την ώρα που μεροκαματιάρηδες περιμένουν στη στάση το λεωφορείο.
Κρίμα για τον άνθρωπο αλλά δεν άκουσα από τα βωθροκαναλα να καταδικάζουν την πράξη του .

Για τις κοπέλες που είχε μαζί λέγανε και το τι  φορούσε..
+1  η χώρα του Παντέλα είμαστε.Τπτ παραπανω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν καταλαβαίνω γιατι πρεπει να εχει προστιμο για κοκκινο.
αστα να σκοτωθούνε τα μαγκάκια με τις καγκουριες.
υστερα τα μουνακια δεν θα εχουν πιτσιρικά με μηχανακι να καυλαντιζουνε και θα ερχονται ακομη πιο ευκολα στις δικες μας ωριμες αγκαλιες.

εγω κάθε τυπο με μηχανή θα του δινα και ένα πενηνταευρω, να κανει σουζα σε στροφη, να φαει τα μουτρα του, να ησυχάσουμε από τις σφηνες τους και την μαγκια τους.

οι μηχανες είναι η εκδικηση των γιαπωνέζων για τις ατομικες βομβες, παρτε το χαμπαρι.

εδώ βγαζουνε συγκριτικα με αστερια για πιο αμαξι εχει την καλυτερη παθητικη ασφαλεια και ο άλλος για να γλυτωσει το κυκλοφοριακο και καποια φραγκα παει και αγοραζει την σκοτωστρα με τα πλην 10 αστερια σε παθητικη ασφαλεια. η εξελιξη τους ριψοκίνδυνους τους εξαφανιζει.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
υστερα τα μουνακια δεν θα εχουν πιτσιρικά με μηχανακι να καυλαντιζουνε και θα ερχονται ακομη πιο ευκολα στις δικες μας ωριμες αγκαλιες.

εγω κάθε τυπο με μηχανή θα του δινα και ένα πενηνταευρω, να κανει σουζα σε στροφη, να φαει τα μουτρα του, να ησυχάσουμε από τις σφηνες τους και την μαγκια τους.

οι μηχανες είναι η εκδικηση των γιαπωνέζων για τις ατομικες βομβες, παρτε το χαμπαρι.

εδώ βγαζουνε συγκριτικα με αστερια για πιο αμαξι εχει την καλυτερη παθητικη ασφαλεια και ο άλλος για να γλυτωσει το κυκλοφοριακο και καποια φραγκα παει και αγοραζει την σκοτωστρα με τα πλην 10 αστερια σε παθητικη ασφαλεια. η εξελιξη τους ριψοκίνδυνους τους εξαφανιζει.

:jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2:

για να μην κουραζεις μονο το δεξι

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
αθωος..
ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

Συνημμένα

• 23473117_2119984224895593_4507332616968994871_n.jpg
    23473117_2119984224895593_4507332616968994871_n.jpg
    38,3 KB · Εμφανίσεις: 18

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Σε διάβαση ήμουν, μόλις κατέβηκα από το λεωφορείο σε στάση μετρό, εκεί έχει κιόλας ένα φανάρι που το γράφουν όλοι στα αρχίδια τους γιατί έχει μόνο διάβαση και όχι διασταύρωση. Εσύ το βρίσκεις σωστό τα μηχανάκια να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα και να κάνουν ότι γουστάρουν επειδή είναι μηχανές, και πάντα να περνάνε με κόκκινο, να καβαλάνε νησίδες;
Τι μας λες ρε τυπε εγω τις προαλλες ημουν με το παπι τσιμισκη στο υψος της αριστοτελους και περνουσα κανονικα με πρασινο και βλεπω πεζους να περνανε με κοκκινο κοβω ταχυτητα μη χτυπησω κανεναν και ακριβως ελαχιστα πριν το δευτερο φαναρι της αριστοτελους επισης πρασινο για μενα κοκκινο για τους πεζους πεταγετε ενας μαλακας πεζος μπροστα μου κοβω το παπι αποτομα αριστερα μη τον χτυπησω και τον κορναρω το αποτελεσμα εμ εκανε τη μαλακια ο πεζος εμ με εβρισε γι αυτο μη βριζεις απαραιτητα τα δικυκλα και εσεις οι πεζοι για τον πουτσο ειστε απ οπου να ναι περνατε απεναντι να τα λες και αυτα οχι μονο να κρινεις τους δικυκλιστες

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Βασικά αν βρεθεί πεζός στον δρόμο δεν είναι όλα τα οχήματα υποχρεωμένα να σταματήσουν ανεξαρτήτως φαναριών, πινακιδών;
Κανονικα δε θα επρεπε αν κανει τη μαλακια και δε περασει απο διαβαση αξιος της μοιρας του επρεπε να ειναι γι αυτο υπαρχουν οι διαβασεις αλλα εδω ειναι Ελλαδισταν βαριεται ο καθενας να παει μεχρι τη διαβαση και περναει απ οπου του καυλωσει

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
ειναι παρανομο να κινησε αναμεσα απο αυτοκηνιτα , λιγο μυαλο που και που δε βλαπτει ιδιως οταν κινουμαστε στο δρομο , αυτες τις λογικες ουγκαντας η χωριων καραγκουνας διατηριτε μερικοι και ειμαστε τοσο πισω

μολις απεκτισες ανταγωνισμο για το ποιος θα ανακυριχθει το μεγαλυτερο νερντ του νηματος και θα νικισω ανετα γιατι και ποιο ομορφος και ποιο εξυπνος ειμαι απλα σταματα τις κουταμαρες τυπου μηλαω για οδηγικη αγωγη οσο ειναι ακομα νωρις ( νικας μεχρι στιγμης ελα να δεις ποσα απιδια χωραει ο σακος μονο μαθε πρωτα που και πως κινουντε τα διτροχα στπους δρομους πρωτα και μετα ελα να το παιξεις εξυπνος ή ναζι της ορθογραφιας )
Ενω οι πεζοι και τα αυτοκινητα τυπε ειναι παραδειγματα προς μιμηση ε και για ολα φταινε τα δικυκλα  

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τι μας λες ρε τυπε εγω τις προαλλες ημουν με το παπι τσιμισκη στο υψος της αριστοτελους και περνουσα κανονικα με πρασινο και βλεπω πεζους να περνανε με κοκκινο κοβω ταχυτητα μη χτυπησω κανεναν και ακριβως ελαχιστα πριν το δευτερο φαναρι της αριστοτελους επισης πρασινο για μενα κοκκινο για τους πεζους πεταγετε ενας μαλακας πεζος μπροστα μου κοβω το παπι αποτομα αριστερα μη τον χτυπησω και τον κορναρω το αποτελεσμα εμ εκανε τη μαλακια ο πεζος εμ με εβρισε γι αυτο μη βριζεις απαραιτητα τα δικυκλα και εσεις οι πεζοι για τον πουτσο ειστε απ οπου να ναι περνατε απεναντι να τα λες και αυτα οχι μονο να κρινεις τους δικυκλιστες
Και σταματησες τυπε; Εγω με το μηχανακι εκτος ηλικιωμενων, αν ειναι τιποτα προκλητικοι οτι περναω και με κοκκινο επειδη γουσταρω και σταματατε ολοι, περναω παντα απο διπλα ξυστα και γυρνανε μετα με τρομο να καταλαβουν τι εγινε.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Και σταματησες τυπε; Εγω με το μηχανακι εκτος ηλικιωμενων, αν ειναι τιποτα προκλητικοι οτι περναω και με κοκκινο επειδη γουσταρω και σταματατε ολοι, περναω παντα απο διπλα ξυστα και γυρνανε μετα με τρομο να καταλαβουν τι εγινε.
Φυσικα και δε σταματησα γιατι αν πηγαινα να σταματησω πιθανοτατα θα επεφτα το εκοψα αποταμα οπως ειπα αριστερα και τον περασα κορναροντας και εκει που περνουσα ακουσα το βρισιδι την εκανε μπαμ μπαμ ομως το μπασταρδι γιατι σταματησα να δω που παει να γυρισω αλλα τον εχασα

Επισκέπτης
Κανονικα δε θα επρεπε αν κανει τη μαλακια και δε περασει απο διαβαση αξιος της μοιρας του επρεπε να ειναι γι αυτο υπαρχουν οι διαβασεις αλλα εδω ειναι Ελλαδισταν βαριεται ο καθενας να παει μεχρι τη διαβαση και περναει απ οπου του καυλωσει

Σε διάβαση στο ίδιο σημείο πήγα να περάσω μια άλλη φορά όπως ήταν το λεωφορείο στην στάση και ένα αμάξι πήγε να κάνει προσπέραση όπου το μισό μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με διπλή γραμμή και πήγα να περάσω και δεν σταμάτησε και με στραβωκοιτάξανε κιόλας.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
και καπως ετσι ξεκινα η μαχη στους δρομους: Μηχανες VS αμαξια VS πεζοι. ας νικησει ο καλυτερος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom