Νέα

Πέρασα με κόκκινο και χωρίς δίπλωμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.596
Πόντοι
24.596
Παλλόμενο πρασινο για οχηματα δεν υπαρχει.
Παλιοτερα υπηρχε για πεζους, πλεον οχι.
συμφωνουμε οτι υπαρχουν παραλληλα πρασινα;και ναι υπαρχει και για πεζους παλλομενο :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.303
Πόντοι
8.006
συμφωνουμε οτι υπαρχουν παραλληλα πρασινα;και ναι υπαρχει και για πεζους παλλομενο :S :S :S
Παλλόμενο για πεζούς εχω να δω πανω απο εικοσι χρονια. Αλλά ξερω οτι συνδυαζεται με κιτρινο παλλομενο για οχηματα.

Πρασινα παραλληλα δεν υπαρχουν.
Αν υπαρχουν θα ηθελα να τα δω.

Επισκέπτης
Βασικά αν βρεθεί πεζός στον δρόμο δεν είναι όλα τα οχήματα υποχρεωμένα να σταματήσουν ανεξαρτήτως φαναριών, πινακιδών;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.303
Πόντοι
8.006
Βασικά αν βρεθεί πεζός στον δρόμο δεν είναι όλα τα οχήματα υποχρεωμένα να σταματήσουν ανεξαρτήτως φαναριών, πινακιδών;
Ναι. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να πεταγεσαι όπου να΄ναι.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.596
Πόντοι
24.596
Παλλόμενο για πεζούς εχω να δω πανω απο εικοσι χρονια. Αλλά ξερω οτι συνδυαζεται με κιτρινο παλλομενο για οχηματα.

πηγαινε γωνια Χαριλαου Τρικουπη με Πανεπιστημιου.παραλληλα πρασινα,για τους πεζους γινεται παλλομενο :S :S :S

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Τύπε όντως υπάρχουν ακόμα πράσινα παλλόμενα για πεζούς. Έχω δει κι εγώ αρκετά.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.073
Πόντοι
456

Επισκέπτης
Γιατι περασες αναμεσα απο σταματημενα αυτοκινητα και οχι απο την διαβαση κανονικα? Καλα εκανε και σου κορναρε. Φαντασου να οδηγεις μηχανακι και να ζεις με το αγχος οτι μεσα στο μποτιλιαρισμα θα ξεπεταγονται πεζοι αναμεσα απο τα μποτιλιαρισμενα αυτοκινητα.

ειναι παρανομο να κινησε αναμεσα απο αυτοκηνιτα , λιγο μυαλο που και που δε βλαπτει ιδιως οταν κινουμαστε στο δρομο , αυτες τις λογικες ουγκαντας η χωριων καραγκουνας διατηριτε μερικοι και ειμαστε τοσο πισω

μολις απεκτισες ανταγωνισμο για το ποιος θα ανακυριχθει το μεγαλυτερο νερντ του νηματος και θα νικισω ανετα γιατι και ποιο ομορφος και ποιο εξυπνος ειμαι απλα σταματα τις κουταμαρες τυπου μηλαω για οδηγικη αγωγη οσο ειναι ακομα νωρις ( νικας μεχρι στιγμης ελα να δεις ποσα απιδια χωραει ο σακος μονο μαθε πρωτα που και πως κινουντε τα διτροχα στπους δρομους πρωτα και μετα ελα να το παιξεις εξυπνος ή ναζι της ορθογραφιας )

Επισκέπτης
σπαω τα αλατα στα δαχτυλα , το νιοθω , ετοιμαζετε για πουτσα το παιδι , νιωθω οκ αυτο πονεσε και τα δικα μου ματια

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
824
Πόντοι
656
τα περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα γίνονται σε περιοχές που και καλά είναι "έρημα" φανάρια και "έρημες" περιοχές
προσοχή, ποτέ δεν ξέρεις αν θα πεταχτεί κανένας εύθραυστος ηλικιωμένος με ποδήλατο η ότι άλλο

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
178
Πόντοι
2.945
πρωτον οταν περνας κοκκινο  φιλαρακο που το παιζεις  και μαγκας  δεν εχει  κλαιν μαιν  και  τις  παπαριες που  λες ..... εχει  πουτσα  μεχρι η κωλοτρυπιδα σου  να  φτυσει  αιμα...............φαναρια  του  κωλου  η  δηθεν μη  σημαντικα δεν  υπαρχουν  στην  πραγματικη ζωη...............υπαρχουν  ομως στο  μυαλο  του καθε  μαλακα  σαν  εσενα  που  σε  φανταζομαι οταν σε  σταματησαν  το  σκατο  θα  εφτασε  στις  καλτσες...............και μπαινεις  εδω να  ζητησεις  πληροφοριες  τι  να  κανεις.....πηγαινε στο δικαστηριο και  πες  τους  ενα  κλαιν μαιν και  καθαρισες........αντε  με τον καθε  μαλακα  εδω μεσα  ............
:jerking: :jerking: :jerking:
ακριβως!!!!

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
178
Πόντοι
2.945
τα περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα γίνονται σε περιοχές που και καλά είναι "έρημα" φανάρια και "έρημες" περιοχές
προσοχή, ποτέ δεν ξέρεις αν θα πεταχτεί κανένας εύθραυστος ηλικιωμένος με ποδήλατο η ότι άλλο
κοινως:οι αδειοι δρομοι σκοτωνουν,κατι αντιστοιχο με το ''τα αδεια οπλα σκοτωνουν'' στο στρατο!!!
οντως τα περισσοτερα θανατηφορα γινονται καλοκαιρι στην ''αδεια'' Αθηνα,εκει που δεν το πειμενεις....το φαναρι ειτε πορτοκαλι ειτε κοκκινο ειναι για να ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ οπως και στα STOP τι δεν καταλααινετε καποιοι???

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
868
Πόντοι
376
Λοιπόν τύποι πριν καμιά ώρα με σταμάτησαν μπάτσοι (2 Ζητάδες) με ένα μικρό αυτόματο μηχανάκι γιατί και καλά πέρασα ένα κόκκινο(κλάιν κόκκινο,της πούτσας δηλαδή μην φανταστείτε κανά σημαντικό φανάρι) αφού με κάνανε ψαχτήρι,ζήτησαν τα χαρτιά,τα είχα όλα εκτός από δίπλωμα. Αποτέλεσμα? πρόστιμο 200 και μήνυση-δικαστήριο.
Και το πρώτο μου ερώτημά μου είναι : οκ για το πρόστιμο,πάω πάσο,δικαστήριο γιατί ρε καριόλια???
2ο ερώτημα : και τώρα τι στον πούτσο μου γίνεται???βγάζω δίπλωμα,κιόταν γίνει το δικαστήριο τους το μοστράρω και τέλος???αν πάω στο δικαστήριο χωρίς δίπλωμα με σκίζουν κιάλλο???τι επιλογές παίζουνε???
με αυτά τα μυαλά δεν πρέπει να σε αφήσουν να οδηγήσεις ποτέ. ακου εκει που θα αποφασίζεις εσύ ποιό είναι το φανάρι που είναι σημαντικό και τα άλλα τα αγνοείς. Κακώς δεν σε πήγαν αυτόφωρο να μάθεις να μην το ξανακάνεις

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
Οι ζητάδες γενικά ειναι cool με τις αλλες μηχανές. Εν προκειμενο μαλλον  τον πήρανε χαμπάρι  οτι ειναι βλάκας γιαυτο  τον γαμησανε.

φιλαράκι τι αλλα χαρτιά είχες εκτός απο δίπλωμα για πες μας ;
Ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
Tου τα ειπαν με πμ λεει, τεσπα ας του πω κι εγω, γιατι ποτέ δεν ξερεις τι μπορει να τον συμβουλεψαν.
Λοιπον, η οδηγηση χωρις διπλωμα εχει φυλακιση 1-12 μηνες και διοικητικο προστιμο 200 ευρω (αυτο ήδη το εφαγες απο τον αστυνομικο).
Πας στο δικαστηριο, όποτε γίνει, αφου σε καλεσουν, εχεις βγαλει το διπλωμα, το δειχνεις, και ελπιζεις να εχεις πεσει σε δικαστη επιεική από αυτούς που αθωώνουν οταν εχει βγει το διπλωμα μεταγενέστερα, γιατι υπαρχουν και καποιοι (λιγοι) που καταδικαζουν με ελαφρυντικό ειλικρινους μεταμέλειας.
Αυτα.
Σε μια σοβαρή χώρα, θα συνέβαινε μόνο το 2ο, αλλά εδώ είναι μπουρδέλο και κάτι τέτοιοι τύποι κυκλοφορούν ελεύθεροι και ζητάνε και τα ρέστα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.736
Πόντοι
22.785
Λοιπόν τύποι πριν καμιά ώρα με σταμάτησαν μπάτσοι (2 Ζητάδες) με ένα μικρό αυτόματο μηχανάκι γιατί και καλά πέρασα ένα κόκκινο(κλάιν κόκκινο,της πούτσας δηλαδή μην φανταστείτε κανά σημαντικό φανάρι) αφού με κάνανε ψαχτήρι,ζήτησαν τα χαρτιά,τα είχα όλα εκτός από δίπλωμα. Αποτέλεσμα? πρόστιμο 200 και μήνυση-δικαστήριο.
Και το πρώτο μου ερώτημά μου είναι : οκ για το πρόστιμο,πάω πάσο,δικαστήριο γιατί ρε καριόλια???
2ο ερώτημα : και τώρα τι στον πούτσο μου γίνεται???βγάζω δίπλωμα,κιόταν γίνει το δικαστήριο τους το μοστράρω και τέλος???αν πάω στο δικαστήριο χωρίς δίπλωμα με σκίζουν κιάλλο???τι επιλογές παίζουνε???
............

............. Κάτι σέ μαστίγια που στην άκρη να έχει άγκιστρα???

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16

Σε πολλές ανατολικές χώρες ( ρουμανια βουλγαρια Ουγγαρία Πολωνία) έχει εφαρμοστεί η μηδενική ανοχή στο αλκοόλ.
Θα ψάξω να βρω τους δείκτες της μείωσης των τροχαίων αλλά μιλώντας με ρουμανο ταξιτζή στο Βουκουρέστι έλεγε πως είναι ο καλύτερος νόμος που εφαρμόζεται στη χώρα.
Η μόνη σοβαρή προσπάθεια που έγινε στην Ελλάδα για το αλκοολ στην οδήγηση, ήταν τότε που έτσι και σε έπιαναν να οδηγάς μεθυσμένος σου έπαιρναν το αυτοκίνητο (χέρι στην περιουσία). Μόνο αυτό καταλαβαίνει ο Έλληνας

Comilfo

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
29
Πόντοι
1
Φίλε μου είσαι στη χώρα που θρηνούσε 6 μήνες τον τραγουδιστή που οδηγούσε τυφλός από το αλκοόλ την ώρα που μεροκαματιάρηδες περιμένουν στη στάση το λεωφορείο.
Κρίμα για τον άνθρωπο αλλά δεν άκουσα από τα βωθροκαναλα να καταδικάζουν την πράξη του .

Για τις κοπέλες που είχε μαζί λέγανε και το τι  φορούσε..

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
Φίλε μου είσαι στη χώρα που θρηνούσε 6 μήνες τον τραγουδιστή που οδηγούσε τυφλός από το αλκοόλ την ώρα που μεροκαματιάρηδες περιμένουν στη στάση το λεωφορείο.
Κρίμα για τον άνθρωπο αλλά δεν άκουσα από τα βωθροκαναλα να καταδικάζουν την πράξη του .

Για τις κοπέλες που είχε μαζί λέγανε και το τι  φορούσε..
Θα συμπληρώσω και το εξής... Έμαθα πρόσφατα ότι πηγαίνουν τα μαλακισμένα στο τάφο του Παντελίδη και σπάνε το μάρμαρο για να το έχουν φυλακτό.   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom