Chris_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Ε ας ρωτησουν αυτούς τους τύπουςτυπε dejavu η κατασταση...θυμαμαι κατι τυπους που ανοιξαν νημα και λεγανε οτι βρηκαν μια πεπη να δουλευει σε ενα μερος και επεφταν παλι πμ :S :S :S
Δεν θυμάμαι φίλε, έπεσα χθες από την μηχανή και έπαθα μία μικρή διασυση :S :S :Sαπο τον Quaresma πηρα την πληροφορια τυπε :S :S :S
Παλτό? Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος σύντροφε.Ειχε δουλεψει μια μερα στο μεγαλεκο
Μεγαλο παλτο
οτι δεν κανει μινο για πιπα ειναιΠαλτό? Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος σύντροφε.
Αψογος...μετρηθηκε Νοεμβριο 2016,κατω απο τη βαση...πολλα τα κιλα,δεν ξερω αν εστρωσε μετα και δεν με ενδιαφερει...οτι δεν κανει μινο για πιπα ειναι
τυπε οταν επεσες απο την μηχανη πηγε ο dmtsxxx και ψυρισε οτι ψιλα ειχες στην σελα και αγορασε καφε απο τον φουρνο :S :S :SΔεν θυμάμαι φίλε, έπεσα χθες από την μηχανή και έπαθα μία μικρή διασυση :S :S :S
Όταν επανέλθει (αν επανέλθει όλη) η μνήμη μου θα πω που δουλεύει αυτή η κυρία
Ώστε αυτός ήταντυπε οταν επεσες απο την μηχανη πηγε ο dmtsxxx και ψυρισε οτι ψιλα ειχες στην σελα και αγορασε καφε απο τον φουρνο :S :S :S
απλα τυπε μην του πεις οτι σου το ειπα εγω :S :S :SΏστε αυτός ήταν
Ευχαριστώ φίλε, θα τον κανονίσω όταν βρεθούμε
Ώστε αυτός ήταν
Ευχαριστώ φίλε, θα τον κανονίσω όταν βρεθούμε
Μηπως κανεις τιποτα βαρδιες ταξι; Μου εδωσε ενας ταξιτζης ρεστα τουρκικο διευρω. Μεχρι να το παρω ειδηση ηταν αργα.ωπ τυπε δικο σου ητανε το πεσμενο μηχανακι ??? σορυ μαν δεν το ξερα...
θα σου τα επιστρεψω πισω και το παραπανω...
ο φιλος μου ο αλβανος εφερε καινουργια παρτιδα με δεκαρικα....
θα γαμησεις τσαμπα, στο χρωσταω !!
χρωσταει σε μενα τωρα τυπε που του ρουφιανεψα ποιος τον ψυρισε :S :S :Sωπ τυπε δικο σου ητανε το πεσμενο μηχανακι ??? σορυ μαν δεν το ξερα...
θα σου τα επιστρεψω πισω και το παραπανω...
ο φιλος μου ο αλβανος εφερε καινουργια παρτιδα με δεκαρικα....
θα γαμησεις τσαμπα, στο χρωσταω !!
χρωσταει σε μενα τωρα τυπε που του ρουφιανεψα ποιος τον ψυρισε :S :S :S